Imas se pravo smijati, ogromne su ti mogucnosti u buducnosti, znas i sto radim u slobodno vrijeme, jeftina prica proslih vremena. Samo cinjenice su za zdravu diskusiju, a ti si napisao glavni grad, glavni klub, pa onda da je u Skotskoj prvak iz glavnog grada, bas ti znanje nesretno, tebe zalim, a ne da ti se smijem, dobronamjerno sam ti rekao da imas nivo komunikacije vrlo upitan, naslucujes, ti si naslutio da sam iz Hercegovine, pa si naslutio da je moj zivot forum, zanimljivo. Temelj ti ni pijesak nije.bordoakapitar je napisao/la:Ti znas koliko je moje znanje? Cijenis na osnovu ovih par nebitnih gresaka? Dodji sutra na tekmu pa vidi gdje je kome mjesto! Ja radim pa s vremena na vrijeme po nesto napisem u zurbi i normalno je fa pogrijesim a ti vidim nemas druge zanimacije od ovog foruma i toliko si inteligentan da se smijem grohotom...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Možeš li mi objasniti kolega šta je smiješno na te 2 slike?
Ja te volim, volim Željo..
stvarno sramota šta se napravi od fudbalske rasprave...
kada vam Aco uleti, bit će svega.

kada vam Aco uleti, bit će svega.
evo odmara se, spremni za odbranu tituleRezervniGolman je napisao/la:Vidi krmkapa gdje si bola ti? Zadnji put kad sam te vidio bilo je [youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()

goveđigulašmajka
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ja konto i ti bojkotuješ forum ko onaj seljober zrinjo05. Normala ima jos puno kola. Dobro se vratio i čuvaj se sačmaricarigotina je napisao/la:evo odmara se, spremni za odbranu tituleRezervniGolman je napisao/la:Vidi krmkapa gdje si bola ti? Zadnji put kad sam te vidio bilo je [youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- bordoakapitar
Hahaha... Za mene je prvak Malezije Mr. Vincent Tan i najmanje mi je bitno IZ kojeg grada je dosao, ali mi je jako bitno U koji grad i klub je dosao i zaista je milina gledati kako se hvatate za svaku rijec, gresku ili bilo sta da bi nesto dokazali, globalizovali, obezvrijedili i uvrijedili... Uzivajte u konstruktivnoj diskusiji a ja cu u MALEZIJSKOM PRVAKU!rigotina je napisao/la:neces vjerovat, prvak malezijske lige također ne dolazi iz glavnoga grada- Kuala Lumpura. bjaaaaaaaaaaaziiiiiiiiiiibordoakapitar je napisao/la:Pa eto reci nam ti nesto konstruktivno...jovanmaksimovic je napisao/la:ovaj forum je stvarno prepun djece...![]()
nista konstruktivno ne mozes procitati na vecni tema ovde...
Ognjen Valjić iz Banja Luke suspendovan je sa pet narednih utakmica zbog propusta na utakmici Željezničar – Široki Brijeg u drugom kolu.
Emir Spahalić iz Mostara suspendovan je na osam utakmica zbog propusta na utakmici Široki Brijeg – Vitez u trećem kolu.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/valjicu-" onclick="window.open(this.href);return false; ... ije/138444
Pa sto ne napisase kojih propusta?
Emir Spahalić iz Mostara suspendovan je na osam utakmica zbog propusta na utakmici Široki Brijeg – Vitez u trećem kolu.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/valjicu-" onclick="window.open(this.href);return false; ... ije/138444
http://www.bild.de/sport/fussball/aleks ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga ovaj starac od 70 godina expert bog te kaže da je bosanska liga drugorazredno takmičenje, za cjenjeni BILD ko je njemu dao da on komentariše i da on kao bude neki expert.
Evo ga ovaj starac od 70 godina expert bog te kaže da je bosanska liga drugorazredno takmičenje, za cjenjeni BILD ko je njemu dao da on komentariše i da on kao bude neki expert.
asko75 je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/aleks ... .bild.html
nema ristić pojma. naša liga je u najboljem slučaju trećerazredna

a pogrijesio je nesto?asko75 je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/aleks ... .bild.html
goveđigulašmajka
pa ko je god gledao zna o kakvim se propustima radi..nuerta je napisao/la:Ognjen Valjić iz Banja Luke suspendovan je sa pet narednih utakmica zbog propusta na utakmici Željezničar – Široki Brijeg u drugom kolu.
ja sam nakon obje utakmice napisao da suđenje nema veze sa zdravim mozgom, eto ispostavilo se da sam i bio u pravu

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Hvala Bogu pa ga skloniše. Levat je uništio svaku utakmicu koju je sudio ove sezone.
DRUG NEBI TI PUNCA
znaš li ko je Aleksandar Ristić? .. i nismo drugorazredno, nego trećerazredno takmičenjeasko75 je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/aleks ... .bild.html
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 21 avg 2014, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
zar nije rok bilo 2. kolo ili tako nesto? samo pomjeraju rokove..Do 4.9. potrebno izmiriti dug prema igračima
Suspenzija prijeti Čeliku, Slobodi i Zvijezdi
Piše: A. Demić Danas, 10:37
Disciplinska komisija NS/FS BiH jučer je razmatrala prijave igrača protiv klubova BH Telecom Premijer lige, a u vezi sa neizmirenim finansijskim obavezama na relaciji klub-igrač.
Na sjednici je donesena odluka da članovi BH Telecom Premijer lige na koje se odnose prijave moraju izmiriti svoje obaveze do 4. Septembra 2014.ili će u protivnom na snagu stupiti automatska suspenzija.
NK Čelik do pomenutog datuma dužan je isplatiti novčani dug Darku Nestoroviću i Dariju Puriću. FK Sloboda do istog dana po osnovu duga prema igračima dužna je isplatiti dugovanja Samiru Jogunčiću, Mersadu Malkiću i Emiru Selimoviću.
Nakon što je nedavno izmirila dug prema OFK Gradina Srebrenik, NK Zvijezda Gradačac do četvrtog septembra dužna je isplatiti dug Jasminu Moranjkiću.

- RezervniGolman
- Kontakt:
Bog im zdravlje daonuerta je napisao/la:Ognjen Valjić iz Banja Luke suspendovan je sa pet narednih utakmica zbog propusta na utakmici Željezničar – Široki Brijeg u drugom kolu
Emir Spahalić iz Mostara suspendovan je na osam utakmica zbog propusta na utakmici Široki Brijeg – Vitez u trećem kolu.[/i]
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
RezervniGolman je napisao/la:Bog im zdravlje daonuerta je napisao/la:Ognjen Valjić iz Banja Luke suspendovan je sa pet narednih utakmica zbog propusta na utakmici Željezničar – Široki Brijeg u drugom kolu
Emir Spahalić iz Mostara suspendovan je na osam utakmica zbog propusta na utakmici Široki Brijeg – Vitez u trećem kolu.[/i]
spahalic nas je osakatio dole u sirokom..ljudi jesu bolji,jedni od najjacih su u drzavi to stoji...ali ono uraditi od utakmice

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- RezervniGolman
- Kontakt:
Treba biti rigorozan prema sudijama. Ako treba i polusezonu ga suspendovat. Ovaj Valjic alias Zekan nije dobar s glavom. Umislio se da je Luboš Mikel. Na hlađenje magarac jedan. Imaš vremena da se presabereš
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
ma kakva 2 bola? 1 penal nije sviran, onaj u posljednjim minutama..kartone je dijelio na obje strane, gluposti je svirao na obje strane..širokom je faul u 16m izvukao van itd itd..lik nije sudio ni za koga, nego jednostavno nema pojma o zivotu..FanVitez je napisao/la:RezervniGolman je napisao/la:Bog im zdravlje daonuerta je napisao/la:Ognjen Valjić iz Banja Luke suspendovan je sa pet narednih utakmica zbog propusta na utakmici Željezničar – Široki Brijeg u drugom kolu
spahalic nas je osakatio dole u sirokom..ljudi jesu bolji,jedni od najjacih su u drzavi to stoji...ali ono uraditi od utakmicedva penala cista svirao nije za nas,zute kartone nam dijelio po nekom svom glupom osjecaju...onakve treba otjerati,veze covjek nema...**** suspenziju,mogli smo uzeti bod
Zašto sudije još uvijek nose opremu Legea? Ispričavam se ukoliko je već bilo govora o tome.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.