FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Burberry46 » 20 avg 2014, 23:18

storm_raider je napisao/la:Sutra se vidimo na Kosevu komsije. Borusija se ipak mora gledati uzivo. :)
Kad ne moze Zeljo moze Sarajevo :D :D :thumbup:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 avg 2014, 23:21

storm_raider je napisao/la:Sutra se vidimo na Kosevu komsije. Borusija se ipak mora gledati uzivo. :)
Bravo za majstora ;) ne zezajte ga i ja sam gledao Njukastl isto tako.
Sarajevo ljubavi moja!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 avg 2014, 23:24

Pa normalno valjda smo komsije. Dosta nasih clanova porodica navija za Zelju ili Sarajevo, a ja ne mogu voliti svoju kucu tako sto cu komsijinu mrziti. Ok, pred derbije bude uvijek pozitivnog prcanja, ali vi ste napravili ove godine ogroman uspjeh i naravno da cu sutra navijati za vas. Sta mi to neka Borusija znaci? Dok opet vi predstavljate ovu zemlju i na koncu grad koji volim i u kojem sam rodjen. Generalno ovdje se medju novijom generacijom gubi taj neki smek komsijskog, sarajevskog nadmetanja i sve ide previse nisko. Opusteno ljudi, ja sam odgojen da ti je nekada blizi prvi komsija nego rodjeni brat. Pa dosta pitara je navijalo za nas protiv Newcastle-a, to je valjda normalno. Mnogo srece sutra komsije, rasturite ih, svim srcem sam za vas i vodim jos 2 manijaka sa sobom! :thumbup: :thumbup:

Sreca pa su rijetki lazovi kao ovaj as_roma, ali hajde neko i to mora biti. Kad je on ovdje gubio opklade da nece vise pisati i eto ga.
Sport je lijek za tijelo i duh.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 20 avg 2014, 23:25

storm je nas drug jedini realan i dobar momak uz jos par njih bujrum na kosevo :thumbup:, jojjj kad samo svane po podne malo u dagra koje pivce i onda ludnica navece :mrgreen:
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 20 avg 2014, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 avg 2014, 23:25

istok65 je napisao/la:tv prava su 500 000 KM plus ove reklame na stadionu 50 000 KM...znači cifra od koje boli glava sve BiH premijer ligaše
Para na paru, uš na fukaru! :kafa:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 avg 2014, 23:27

storm_raider je napisao/la:Pa normalno valjda smo komsije. Dosta nasih clanova porodica navija za Zelju ili Sarajevo, a ja ne mogu voliti svoju kucu tako sto cu komsijinu mrziti. Ok, pred derbije bude uvijek pozitivnog prcanja, ali vi ste napravili ove godine ogroman uspjeh i naravno da cu sutra navijati za vas. Sta mi to neka Borusija znaci? Dok opet vi predstavljate ovu zemlju i na koncu grad koji volim i u kojem sam rodjen. Generalno ovdje se medju novijom generacijom gubi taj neki smek komsijskog, sarajevskog nadmetanja i sve ide previse nisko. Opusteno ljudi, ja sam odgojen da ti je nekada blizi prvi komsija nego rodjeni brat. Pa dosta pitara je navijalo za nas protiv Newcastle-a, to je valjda normalno. Mnogo srece sutra komsije, rasturite ih, svim srcem sam za vas i vodim jos 2 manijaka sa sobom! :thumbup: :thumbup:

Sreca pa su rijetki lazovi kao ovaj as_roma, ali hajde neko i to mora biti. Kad je on ovdje gubio opklade da nece vise pisati i eto ga.
sutra ako bi izgubili 3,4 ili 5 razlike prvi bi dosao da zajebaje :facepalm:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 avg 2014, 23:29

aS_Roma je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Pa normalno valjda smo komsije. Dosta nasih clanova porodica navija za Zelju ili Sarajevo, a ja ne mogu voliti svoju kucu tako sto cu komsijinu mrziti. Ok, pred derbije bude uvijek pozitivnog prcanja, ali vi ste napravili ove godine ogroman uspjeh i naravno da cu sutra navijati za vas. Sta mi to neka Borusija znaci? Dok opet vi predstavljate ovu zemlju i na koncu grad koji volim i u kojem sam rodjen. Generalno ovdje se medju novijom generacijom gubi taj neki smek komsijskog, sarajevskog nadmetanja i sve ide previse nisko. Opusteno ljudi, ja sam odgojen da ti je nekada blizi prvi komsija nego rodjeni brat. Pa dosta pitara je navijalo za nas protiv Newcastle-a, to je valjda normalno. Mnogo srece sutra komsije, rasturite ih, svim srcem sam za vas i vodim jos 2 manijaka sa sobom! :thumbup: :thumbup:

sutra ako bi izgubili 3,4 ili 5 razlike prvi bi dosao da zajebaje :facepalm:
Daj Boze da vi pobjedite 3,4 ili 5 razlike pa da i ja slavim pobjedu Sarajeva. Dobro, od tebe ni ne ocekujem da shvatis to. Kada se opapuci opanak, tesko je izbiti selo iz papka. Ne mozes jarane biti nazor navijac Sarajeva i pripadnik grada, ne ide. Sretno komsije, ovaj lazov je od sad na posebnoj listi. Ionako je pisao da vise nece pisati kad izgubi opkladu, pa kad je izgubio opet je tu. To valjda govori o njemu i njegovom obrazu.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 20 avg 2014, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 20 avg 2014, 23:30

Dokle li je zapad sa prodajom karata?
04.10.2009 !!

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 20 avg 2014, 23:31

Dejo i Cimirot dobili pozive, bravo momci :thumbup: :salut:
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 20 avg 2014, 23:33

sarajlija je napisao/la:Dokle li je zapad sa prodajom karata?
Jug je prodat njima. Istok i sjever, mozda ima ponegdje po par desetina, mozda stotinjak karata jos, dakle rasprodane su i te tribine.

Ost'o je jos zapad, zna li neko koliko jos karata ima za zapad?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 avg 2014, 23:36

AdiFKS je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Dokle li je zapad sa prodajom karata?
Jug je prodat njima. Istok i sjever, mozda ima ponegdje po par desetina, mozda stotinjak karata jos, dakle rasprodane su i te tribine.

Ost'o je jos zapad, zna li neko koliko jos karata ima za zapad?
ima sigurno par milja , pa mora se ipak nesto ostaviti i ispred stadiona prodavati

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 avg 2014, 23:40

UltraSA je napisao/la:Dejo i Cimirot dobili pozive, bravo momci :thumbup: :salut:
Dejo koji je uprsko sa ATR dobio poziv :facepalm: Nije bitno mislim momak je treci golman ali bolje da je pozvao jos nekog igraca npr zakarica iz ŠB

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 avg 2014, 23:45

Cimirot potpuno zasluzeno :thumbup:

Bandovic :facepalm:

Ako jos Stanica pozove to je jos veci odron :facepalm:

Iz nase lige je trebao Zakarica zvati , od golmana Burica ili nekog sta znam al Bandovica nikako

TheSpecialOne
Kontakt:

Post Postao/la TheSpecialOne » 20 avg 2014, 23:50

slika

slika

:opaopa: :bih: :cool:
Zadnja izmjena: TheSpecialOne, dana/u 20 avg 2014, 23:55, ukupno mijenjano 3 puta.

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 20 avg 2014, 23:53

-ebo vas Zakaric iz ustaske Listice.
Vise bi volio Comora da je zovno ili Bajraktarevica iz Slobode ma koga god, nego nekog od tih ustasa. Sta da jaca Listicu.

Ne mogu da vjerujem da neko nakon svega ista dobro zeli toj sredini i tom klubu.

Satro neki sportski duh neki kosmpolitizam... fuj

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 avg 2014, 23:54

Dzanelemi je napisao/la:-ebo vas Zakaric iz ustaske Listice.
Vise bi volio Comora da je zovno ili Bajraktarevica iz Slobode ma koga god, nego nekog od tih ustasa. Sta da jaca Listicu.

Ne mogu da vjerujem da neko nakon svega ista dobro zeli toj sredini i tom klubu.

Satro neki sportski duh neki kosmpolitizam... fuj
frajer je igrac Dinamo Zagreba

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 20 avg 2014, 23:54

Još 21 sat, samo. Mogla bi ovo biti neprospavana noc, iako sam kuci. slika

15 minuta 1:0 Puzigaca iz slobodnog :zviz:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 20 avg 2014, 23:57

BordoMahala je napisao/la:Još 21 sat, samo. Mogla bi ovo biti neprospavana noc, iako sam kuci. slika

heehheehhe polahko drug nemoj odma u 15 neka malo igramo iz neke akcije gol Okic :D :njanjanja: :njanjanja:
Ja Home laganini pivca tu Plazma tu i dzamija :D

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 21 avg 2014, 00:01

GracanicaAA je napisao/la:
BordoMahala je napisao/la:Još 21 sat, samo. Mogla bi ovo biti neprospavana noc, iako sam kuci. slika

heehheehhe polahko drug nemoj odma u 15 neka malo igramo iz neke akcije gol Okic :D :njanjanja: :njanjanja:

Ma daj da ga odmah zabijemo , pa da zagrmi cijeli stadion .Nek ga Krste dadne :cool:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 21 avg 2014, 00:01

GracanicaAA je napisao/la:

Mozes misliti ludnice kad bi ga uvaljali, GRMI STADIOOOOOOOON TI SI SAMPIOOON (bez obzira sto na onaj nacin sto smo pjevali uopste nije pravi ritam te pjesme kao sto su je pjevali u BL i Atini al' nema veze, ovako lakse zagrmi :D) :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

JE..M GA KO SE ODUPRE EUFORIJI
Zadnja izmjena: BordoMahala, dana/u 21 avg 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 42 gosta.