Kad ne moze Zeljo moze Sarajevostorm_raider je napisao/la:Sutra se vidimo na Kosevu komsije. Borusija se ipak mora gledati uzivo.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kad ne moze Zeljo moze Sarajevostorm_raider je napisao/la:Sutra se vidimo na Kosevu komsije. Borusija se ipak mora gledati uzivo.
Bravo za majstorastorm_raider je napisao/la:Sutra se vidimo na Kosevu komsije. Borusija se ipak mora gledati uzivo.
Para na paru, uš na fukaru!istok65 je napisao/la:tv prava su 500 000 KM plus ove reklame na stadionu 50 000 KM...znači cifra od koje boli glava sve BiH premijer ligaše
sutra ako bi izgubili 3,4 ili 5 razlike prvi bi dosao da zajebajestorm_raider je napisao/la:Pa normalno valjda smo komsije. Dosta nasih clanova porodica navija za Zelju ili Sarajevo, a ja ne mogu voliti svoju kucu tako sto cu komsijinu mrziti. Ok, pred derbije bude uvijek pozitivnog prcanja, ali vi ste napravili ove godine ogroman uspjeh i naravno da cu sutra navijati za vas. Sta mi to neka Borusija znaci? Dok opet vi predstavljate ovu zemlju i na koncu grad koji volim i u kojem sam rodjen. Generalno ovdje se medju novijom generacijom gubi taj neki smek komsijskog, sarajevskog nadmetanja i sve ide previse nisko. Opusteno ljudi, ja sam odgojen da ti je nekada blizi prvi komsija nego rodjeni brat. Pa dosta pitara je navijalo za nas protiv Newcastle-a, to je valjda normalno. Mnogo srece sutra komsije, rasturite ih, svim srcem sam za vas i vodim jos 2 manijaka sa sobom!![]()
![]()
Sreca pa su rijetki lazovi kao ovaj as_roma, ali hajde neko i to mora biti. Kad je on ovdje gubio opklade da nece vise pisati i eto ga.
Daj Boze da vi pobjedite 3,4 ili 5 razlike pa da i ja slavim pobjedu Sarajeva. Dobro, od tebe ni ne ocekujem da shvatis to. Kada se opapuci opanak, tesko je izbiti selo iz papka. Ne mozes jarane biti nazor navijac Sarajeva i pripadnik grada, ne ide. Sretno komsije, ovaj lazov je od sad na posebnoj listi. Ionako je pisao da vise nece pisati kad izgubi opkladu, pa kad je izgubio opet je tu. To valjda govori o njemu i njegovom obrazu.aS_Roma je napisao/la:sutra ako bi izgubili 3,4 ili 5 razlike prvi bi dosao da zajebajestorm_raider je napisao/la:Pa normalno valjda smo komsije. Dosta nasih clanova porodica navija za Zelju ili Sarajevo, a ja ne mogu voliti svoju kucu tako sto cu komsijinu mrziti. Ok, pred derbije bude uvijek pozitivnog prcanja, ali vi ste napravili ove godine ogroman uspjeh i naravno da cu sutra navijati za vas. Sta mi to neka Borusija znaci? Dok opet vi predstavljate ovu zemlju i na koncu grad koji volim i u kojem sam rodjen. Generalno ovdje se medju novijom generacijom gubi taj neki smek komsijskog, sarajevskog nadmetanja i sve ide previse nisko. Opusteno ljudi, ja sam odgojen da ti je nekada blizi prvi komsija nego rodjeni brat. Pa dosta pitara je navijalo za nas protiv Newcastle-a, to je valjda normalno. Mnogo srece sutra komsije, rasturite ih, svim srcem sam za vas i vodim jos 2 manijaka sa sobom!![]()
![]()
Sreca pa su rijetki lazovi kao ovaj as_roma, ali hajde neko i to mora biti. Kad je on ovdje gubio opklade da nece vise pisati i eto ga.
Jug je prodat njima. Istok i sjever, mozda ima ponegdje po par desetina, mozda stotinjak karata jos, dakle rasprodane su i te tribine.sarajlija je napisao/la:Dokle li je zapad sa prodajom karata?
ima sigurno par milja , pa mora se ipak nesto ostaviti i ispred stadiona prodavatiAdiFKS je napisao/la:Jug je prodat njima. Istok i sjever, mozda ima ponegdje po par desetina, mozda stotinjak karata jos, dakle rasprodane su i te tribine.sarajlija je napisao/la:Dokle li je zapad sa prodajom karata?
Ost'o je jos zapad, zna li neko koliko jos karata ima za zapad?
Dejo koji je uprsko sa ATR dobio pozivUltraSA je napisao/la:Dejo i Cimirot dobili pozive, bravo momci![]()
frajer je igrac Dinamo ZagrebaDzanelemi je napisao/la:-ebo vas Zakaric iz ustaske Listice.
Vise bi volio Comora da je zovno ili Bajraktarevica iz Slobode ma koga god, nego nekog od tih ustasa. Sta da jaca Listicu.
Ne mogu da vjerujem da neko nakon svega ista dobro zeli toj sredini i tom klubu.
Satro neki sportski duh neki kosmpolitizam... fuj
heehheehhe polahko drug nemoj odma u 15 neka malo igramo iz neke akcije gol OkicBordoMahala je napisao/la:Još 21 sat, samo. Mogla bi ovo biti neprospavana noc, iako sam kuci.
15 minuta 1:0 Puzigaca iz slobodnog
GracanicaAA je napisao/la:heehheehhe polahko drug nemoj odma u 15 neka malo igramo iz neke akcije gol OkicBordoMahala je napisao/la:Još 21 sat, samo. Mogla bi ovo biti neprospavana noc, iako sam kuci.
15 minuta 1:0 Puzigaca iz slobodnog![]()
![]()
Ja Home laganini pivca tu Plazma tu i dzamija
Mozes misliti ludnice kad bi ga uvaljali, GRMI STADIOOOOOOOON TI SI SAMPIOOON (bez obzira sto na onaj nacin sto smo pjevali uopste nije pravi ritam te pjesme kao sto su je pjevali u BL i Atini al' nema veze, ovako lakse zagrmiGracanicaAA je napisao/la:heehheehhe polahko drug nemoj odma u 15 neka malo igramo iz neke akcije gol OkicBordoMahala je napisao/la:Još 21 sat, samo. Mogla bi ovo biti neprospavana noc, iako sam kuci.
15 minuta 1:0 Puzigaca iz slobodnog![]()
![]()
Ja Home laganini pivca tu Plazma tu i dzamija