FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
propuštam da vidim kakve napisano ima veze s citiranim.
Odnosi se na to da pametuješ isto kao Amar. Možda ga previše slušaš pa i ti počinješ da misliš kao on. Ovo iznad se odnosilo na to tvoje ko je znao da se ne može prodati za više. Pa nije Ronaldo bio da možeš uzeti milion. Odlična ponuda od pola miliona i to se proda i imaš para da vrtiš.
da si ti to tada mislio i napisao, super. al' ovako sereš.
moda ce me svi osudit poslej ovog komentara ,ali ovo je forum i ima svak pravo na svolje misljenje ...vec kada smo kod AMARA , cast porodici OSIM ..ali ko imalo misli drugacije nego" VECINA " ..skontace da je Amar tu bio samo radi para koje su LEGLE od Dzeke ( da ne zaboravim kojeg je licno nazivao KLOC) ..da je bio tu dok je na Grbavici ..bilo skoro pa svaku tekmu po 10 hiljada navijaca puta 7 km prosjecna ulaznica racunica je JASNA tu je samo da PARE odnese ...ne kazem da nije strucan ..ali to je moje neko vidjenje ..itd itd ..u Želji su ne strucni ljudi ..koji su se uhljebili i ne moze niko da ih istjera ..LJEP pozdrav svakom normlanom navijacu
uvrede necu konetarisat ...

- storm_raider
- Kontakt:
arhiva je napisao/la:Kakve ba kazne kao da mi to plaćamo. Sve se to kompenzuje, pa kad dobijes ugovor od saveza i bh telekoma nema nećeš nego moraš kako oni kažu jer ništa ionako ne plaća. Baklje su najmanji problem. Treba prije svega napokon naći sponzora, donijeti neke pare a ne da igrača koji je mogao otići za pola miliona ode za 50.000 maraka. Amar je najbolji trener u BH i ne znam koji je on klinac menager šta je uradio do sad po tom pitanju. Uspio prodati Svraku od cifre pola miliona za baklavu. Ali o tome se šuti, nego se piše o bakljama i tribini.

Predlazem novi nick za ovu budalu - "ekonom".
@azmeiljro, Amar zvao Dzeku "kloc"?? Pa Amar mu je i dao priliku da igra uopste. Kako ti se da tako lagati? Hajde za ovu budalu Aldina, Donu i hiljadu nickova znam, ali kako se tebi da tako iznositi neprovjerene informacije?
Sport je lijek za tijelo i duh.
Agentura s tribine krenula "na posao".Osnovci su dobili zadatak da diskredituju ekipu od par ljudi koja radi za citavu upravu u klubu na najcitanijem sportskom forumu u drzavi
Spinovanje je pocelo u momentu kada gradski rival pruza dobre rezultate racunajuci na izazivanje dodatnog revolta kod Zeljovaca,ne nasijedajte plava braco...Ovaj arhivirani ekonom je samo mali odraz onog sto nas ocekuje od dijela tribine,dijela medija u narednom periodu.
Puna podrska Amaru,Gredi u stabilizaciji kluba i borbi protiv unutrasnjeg neprijatelja.

Spinovanje je pocelo u momentu kada gradski rival pruza dobre rezultate racunajuci na izazivanje dodatnog revolta kod Zeljovaca,ne nasijedajte plava braco...Ovaj arhivirani ekonom je samo mali odraz onog sto nas ocekuje od dijela tribine,dijela medija u narednom periodu.
Puna podrska Amaru,Gredi u stabilizaciji kluba i borbi protiv unutrasnjeg neprijatelja.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Da se ukljucim u diskusiju ali samo jos ovaj put po pitanju "gdin ekonoma".
Prvo nije mi jasno kako se mozete upustiti u raspravu s osobom koja je "prepametna", a ne zna znacenje rijeci ekonom.
Znam samo da su sad mnogi protiv ljudi koji su u klubu i koji ce nesto uraditi u skorije vrijeme. Skorije vrijeme mislim na 2-3 mjeseca maksimalno. Pretezno su to ljudi iz prethodnih garnitura, koji su nabili dug. Sadasnji ljudi su tog duga vec vratili preko 1 200 000KM. Pametnom dosta. Licno se osvrcem samo na postove i komuniciram sa ljudima koji su vec dugo na ovom forumu, izuzmem li jednog koji se pojavio u zadnje vrijeme sa jako dobrim informacijama(prepoznace se on).
Eh sad, vezano za gdina ekonoma, Amar nas u crno zavio, ne radi nista, seta se, zajebaje se, pokupio pare, krade sa svih strana, nece da prodaje igrace za 500 000 nego za 50 000 itd itd. Amar ce imati moju podrsku dok sam ziv. Zasto? Zato sto ima trofeja vise nego i jedan drugi tim u BiH, osim Zelje
. Zato sto je uspio nakon godina i godina posta da donese pobjedu sa gostujuceg terena, a to je za nas jedno vrijeme bio pojam. Imali smo i bolju ekipu i bolje igrace prije Amara s kojim nismo uspjeli da dodjemo do Evrope, a kamoli nes drugo. Smijali smo se svi penalima(sjecam se protiv Posusja) koji su nam svirani na Grbavici dok je bila druga garnitura ljudi. Isao sam na utakmicu kad nas je bilo 500 i gledao jad od fudbala, ali sve se to promjenilo kada je gospodin Amar dosao. Amar ima svojih mana, imamo ih svi, ali dok je Amar ziv i u Zelji ja se ne brinem. Ne mogu da se tacno sjetim koliko dugo nismo porazeni(dana, godina) u kupu(zadnji put protiv Zvijezde iz Gradačca).Sve je to zahvaljujuci nekom, a kome li Boze dragi. Ove godine smo se okrenuli nekoj drugoj politici. Zasto? Doveli smo trenera koji ima rezultate s mladjim kategorijama i uvodimo u tim mladje igrace, super. Nasa djeca. Amar ne moze sve da stigne, imamo par ljudi u klubu koji rade svoj posao. Amar je sam rekao da se okreno stabilizaciji kluba, a on kad nesto kaze to tako i bude. Ono sto je jako bitno, sto sam vidio jer u zadnje vrijeme sam puno vise na Grbavici nego prije, da je atmosfera odlicna. U razgovoru s igracima vidis da su svi zadovoljni onim sto se desava i kako i vecina kaze rad se nagradi igrom. Neki dan sam malo popricao sa Nuspahicem i kaze nije mogao ni sanjati da ce zaigrati protiv Metalurga, molio je Boga da bude medju 18 igraca, a bio je u startnoj postavi. Jer momak nije ocikivao, da nakon svega sto je vidio u nasem fudbalu do sada, da ce biti u prvih 11. Vjerujete u voj tim i u ove ljude, rezultati su vrlo brzo tu. Sve sam ovo naveo zbog pojedinih padobranaca koji dodju preko noci i prave se pametni. Mislim da nije nase da se bavimo finansijama i sl stvarima, nase je mjesto tribina i tu trebamo pokazati svoj RAD, svoju duznost, a lahko je doci ovdje i biti "navijac". Mjesto navijaca je na tribinama, nazalost toga se malo ko pridrzava. Ako n emozes doci na tribini i nagraditi i los potez, jer opet kazem niko nije savrsen onda nemoj ni dolaziti na forum i lijeciti svoje frustracije. Navijac je onaj ko je uz klub i kad gubi i kad tone i kad pobjedjuje. Vise puta sam otisao razocaran sa utakmice, znao sam zbog razocarenja izgubiti i najbolje prijatelje i da vise nikad ne popijem kafu s njima, ali Zeljo te razocara, naljuti, obraduje, na kraju svega toga sve vise i vise pocinjes da volis TOG ŽELJU, zasto ne znam. Neki dan sam nakon dugo vremena pronasao sebe u jednoj izjavi vezano za klub, a ona glasi:"MOZES PROMJENITI ZENU, POSAO, TRGOVINU U KOJU IDES, ALI NIKAD NE MOZES PROMJENITI KLUB KOJI VOLIS". _Nekad dodjes u situaciju da pozelis da si operisan od fudbala i da nikad nisi otisao na utakmicu, ali onda bi po meni bio covjek bez identiteta na neki nacin. To je nesto sto te obiljezava, to je...ne znam vise sta da kazem...
Prvo nije mi jasno kako se mozete upustiti u raspravu s osobom koja je "prepametna", a ne zna znacenje rijeci ekonom.
Znam samo da su sad mnogi protiv ljudi koji su u klubu i koji ce nesto uraditi u skorije vrijeme. Skorije vrijeme mislim na 2-3 mjeseca maksimalno. Pretezno su to ljudi iz prethodnih garnitura, koji su nabili dug. Sadasnji ljudi su tog duga vec vratili preko 1 200 000KM. Pametnom dosta. Licno se osvrcem samo na postove i komuniciram sa ljudima koji su vec dugo na ovom forumu, izuzmem li jednog koji se pojavio u zadnje vrijeme sa jako dobrim informacijama(prepoznace se on).
Eh sad, vezano za gdina ekonoma, Amar nas u crno zavio, ne radi nista, seta se, zajebaje se, pokupio pare, krade sa svih strana, nece da prodaje igrace za 500 000 nego za 50 000 itd itd. Amar ce imati moju podrsku dok sam ziv. Zasto? Zato sto ima trofeja vise nego i jedan drugi tim u BiH, osim Zelje

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
amar je 17-godišnjeg džeku ubacio protiv heartsa u 63. minuti kad smo ganjali rezultat. pametnom dovoljno.
ennis je napisao/la:Agentura s tribine krenula "na posao".Osnovci su dobili zadatak da diskredituju ekipu od par ljudi koja radi za citavu upravu u klubu na najcitanijem sportskom forumu u drzavi![]()

Bože sačuvaj kakve ti nočne more imaš. Da ja na forumu uticem sta ce se desavati u klubu, ne mogu da vjerujem. Podrska Gredicu koji nije u stanju naci sponzora, koji od kad je na toj poziciji nije nista uradio od kad je dosao. Ako jeste šta je uradio konkretno ?
I za ovog tmtm pametnjakovića kad pišeš neke gluposti onda skontaj šta pišeš. Najveći dug su napravili Amar i Žujo kad se igralo protiv Njuakstla pa se svi kolektivno razbježali i Željo ostavili bez marke. Zato ne rise matere ti tvoje. To možeš pisati nekom ko je išao na tri utakmice, ekonome pametni.
A storm tebi je vrijeme da ideš po temama i uvlačiš je u pakaš svima. Kreni.
Zadnja izmjena: arhiva, dana/u 20 avg 2014, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Pa šta ćeš bolan ti pisati pratiš Želju 4 godine. Pročitaj kakvu si glupost napisao. Dug napravile prethodne uprave, a največi dug je napravljen za vrijeme Amara i Žuje. Ako nemaš pojma nemoj ništa ni pisati, a ne se provaljivati.tm8782 je napisao/la:Vec sam rekao da ne citam postove "delegata" fkt, kad vidimo ko je napisao samo predjem na sl. Mi smo "glupi" nis ne znamo. Stara izreka:"Budala i krivih drva ce uvijek biti". :S :S :Sstorm_raider je napisao/la:Opet budala pise.
Ekonom.![]()
![]()
![]()
- storm_raider
- Kontakt:
To Aldine, Dona i hiljadu nickova. 'aj sad budi dobar i u pijesak igraj se malo dok odrasli pisu. Idi zapisaj kakvo drvo.
Ekonom.

Ekonom.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Re: Odg: FK Željezničar
Ovaj ekonom prati Zelju 4 godine, al' psece jedino

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Avatar ti je za 10 prijateljuanonimni je napisao/la:Ovaj ekonom prati Zelju 4 godine, al' psece jedino![]()

Fudbaleri Željezničara su danas u Vogošći odigrali trening utakmicu sa ekipom Unisa. Plavi su bili bolji i savldali domaćine rezultatom 5:0.
Plavi su bili bolji i kvalitetniji tokom cijele utakmice, a svoju kvalitetu su materijalizovali sa pet pogodaka u mreži Vogošćana. Šef struke Plavih je na teren u ovoj utakmici poslao kombinovani sastav.
Strijelci za Željezničar u ovoj utakmici su bili: Enis Sadiković koji je postigao dva gola, dok su po jedan pogodak postigli Količić, Turković i Hasković.
Trener Adžem je u današnjoj utakmici izveo sljedeći sastav: Kjosevski, Bogdanović, Osmanković, Hadžović, Palić, Varea, Baša, Mekić, Sadiković, Kašić i Turković.
U nastavku su priliku za igru dobili: Ćeman, Količić, Hasković, Duraković i Grebenar.
Plavi su bili bolji i kvalitetniji tokom cijele utakmice, a svoju kvalitetu su materijalizovali sa pet pogodaka u mreži Vogošćana. Šef struke Plavih je na teren u ovoj utakmici poslao kombinovani sastav.
Strijelci za Željezničar u ovoj utakmici su bili: Enis Sadiković koji je postigao dva gola, dok su po jedan pogodak postigli Količić, Turković i Hasković.
Trener Adžem je u današnjoj utakmici izveo sljedeći sastav: Kjosevski, Bogdanović, Osmanković, Hadžović, Palić, Varea, Baša, Mekić, Sadiković, Kašić i Turković.
U nastavku su priliku za igru dobili: Ćeman, Količić, Hasković, Duraković i Grebenar.
Jesu li nasi danas igrali s Unisom?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Dobar je avatar, kad ostali moraju i Lutvu uvlaciti u bilo sta povezano s klubom, neka ga malo i gledaju i nek' se jos vise pate sa svojim kompleksimatm8782 je napisao/la:Avatar ti je za 10 prijateljuanonimni je napisao/la:Ovaj ekonom prati Zelju 4 godine, al' psece jedino![]()
![]()

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Prvo niko nikad nije Džeku nazivao klocem bez obzira što i on to priča jer mu je to neko pogrešno rekao. Ja lično idem na svaku utakmicu i izraz kloc se počeo koristiti za Admira Raščića a ko drugačije kaže laže i širi dezinformacije. A mi pravi navijači Želje ćemo uvijek poštovati Amara zbog svega što je učinio za svoj i naš klub i ne znam šta vam to više toliko smeta.azmeiljro je napisao/la:moda ce me svi osudit poslej ovog komentara ,ali ovo je forum i ima svak pravo na svolje misljenje ...vec kada smo kod AMARA , cast porodici OSIM ..ali ko imalo misli drugacije nego" VECINA " ..skontace da je Amar tu bio samo radi para koje su LEGLE od Dzeke ( da ne zaboravim kojeg je licno nazivao KLOC) ..da je bio tu dok je na Grbavici ..bilo skoro pa svaku tekmu po 10 hiljada navijaca puta 7 km prosjecna ulaznica racunica je JASNA tu je samo da PARE odnese ...ne kazem da nije strucan ..ali to je moje neko vidjenje ..itd itd ..u Želji su ne strucni ljudi ..koji su se uhljebili i ne moze niko da ih istjera ..LJEP pozdrav svakom normlanom navijacuuvrede necu konetarisat ...
Hvala!adi93 je napisao/la:Fudbaleri Željezničara su danas u Vogošći odigrali trening utakmicu sa ekipom Unisa. Plavi su bili bolji i savldali domaćine rezultatom 5:0.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nek nam vrate Ekonoma, Telibećirevića i Logosoft, a evo im Amar, Gredić i Telecom.