Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

MetanorisBack
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la MetanorisBack » 20 avg 2014, 16:33

Svaka čast.

Pojedinci neka se ne javljaju nakon onakvih ''prognoza'' i ismijavanja onih koji su vjerovali.

Inače,Gegić i Musa ako ne budu igrači ja ne znam ko će,Sikirašu sve zavisi hoćel' narast 3-4 ili 7-8 cm,ako bude ovo drugo,trebao bi biti dobar igrač.

Ova dva prva nabrojana će sto posto biti u najmanju ruku solidni igrači.Pogotovo Musa.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 20 avg 2014, 16:36

Kako Musa dere jarca. :) Salu na stranu, vrlo lahko moguce da cemo se mi opet susrest na ovom prvenstvu i to u borbi za opstanak. Inace za ¼ finale nam trebaju pobjede nad Grckom i Turskom, jer realno Litvanija, Latvija i Srbija su klasa vise ne samo u odnosu na nas, vec i ostale ekipe na turniru.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 avg 2014, 16:37

Bravo momci!
Musa mali, samo tako nastavi! :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 20 avg 2014, 16:38

Pobjeda je najbitnija, istina, igrali smo s 6 igraca u rotaciji sto je nemoguce nastaviti tokom turnira. Musa odigrao 40 min, to sve govori.. Od ovih sto nisu dobijali priliku, najvise me cudi sto Campara nije dobio niti jedne minute, on je igrao solidno na onom turniru u Turskoj, ovi ostali mogu dobiti po 5+ min da odmore nosioce, sutra protiv Grka, ocekujem pobjedu...

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 20 avg 2014, 16:40

Svaka cast momci :clap:..sutra protiv Grka,a prekosutra protiv domacina Latvije trebo bi bit prenos..
Gegic je dobar samo mora dosta raditi na sutu..Nadam se da ce ga treneri gurati na pleja jer fali nam dobar plej samo tako..

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 avg 2014, 16:58

MetanorisBack je napisao/la:Svaka čast.

Pojedinci neka se ne javljaju nakon onakvih ''prognoza'' i ismijavanja onih koji su vjerovali.

Inače,Gegić i Musa ako ne budu igrači ja ne znam ko će,Sikirašu sve zavisi hoćel' narast 3-4 ili 7-8 cm,ako bude ovo drugo,trebao bi biti dobar igrač.

Ova dva prva nabrojana će sto posto biti u najmanju ruku solidni igrači.Pogotovo Musa.
sikiras je orginalno 4 i mislim da je visok 203-204 cm sa 3-4 cm bice veoma dobra 4
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 avg 2014, 16:59

Cestitke momcima na pobjedi,nadam se da ce uspjeti ostati u a diviziji

Tarik91
Kontakt:

Post Postao/la Tarik91 » 20 avg 2014, 17:02

nisu ove brojeve tacne jeli sikiras je 205 cm
http://www.eurohopes.com/player/1901/njegos-sikiras/" onclick="window.open(this.href);return false;
musa 203 i gegic 198cm

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 20 avg 2014, 17:13

nerminh74 je napisao/la:

sikiras je orginalno 4 i mislim da je visok 203-204 cm sa 3-4 cm bice veoma dobra 4
Ja sam negdje čitao da igra centra u zadnje vrijeme,i čini mi se,po onome što sam gledao da ima tu tehniku centarsku iako,koliko sam vidio ima i šut dobar.Novi Spencer Hawes :mrgreen: .Oficijalno piše da ima 202.

Vjerujem da si više upućen,a ako će stvarno u budućnosti igrati četvorku,onda mu samo malo kila fali i još koji centimetar i bit' će dobar,ovo za kile naravno nije kritika na ono što sada ima jer je dijete,nego za ubuduće.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 20 avg 2014, 18:05

MetanorisBack je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:

Ja sam negdje čitao da igra centra u zadnje vrijeme,i čini mi se,po onome što sam gledao da ima tu tehniku centarsku iako,koliko sam vidio ima i šut dobar.Novi Spencer Hawes :mrgreen: .Oficijalno piše da ima 202.

Vjerujem da si više upućen,a ako će stvarno u budućnosti igrati četvorku,onda mu samo malo kila fali i još koji centimetar i bit' će dobar,ovo za kile naravno nije kritika na ono što sada ima jer je dijete,nego za ubuduće.
On je tu oko 205...Gledo sam ga ja pocetkom 2013 i bio je mrsav ko Musa.Kako je otiso u Italiju dobio je na tezini a i tijelo se pocelo formirat.Dario je s njim dosta odradio individualnih treninga dok je bio u Buducnosti tako da dobru osnovu.U Stelli je igrao na centru jer nije bilo visokih igraca to je U15 kategorija.Ovu sezonu ce sigurno igrati i za juniore Stelle.,jos da kazem da je veliki radnik i da puno trenira.Njegova je buducnost na 4 jer ima dobar sut i tehniku i dosta je pokretljiv.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 20 avg 2014, 18:10

@Lotus

Kako lijepe vijesti,pogotovo te da je veliki radnik.

Ova generacija je po potencijalu vjerovatno najbolja(1999.) od svih generacija koje imamo,šteta što izgleda nema širine.

Jedino što me brine kod Njegoša je to što bi ga Istočni susjedi vrlo lako mogli uzeti pod svoje,svakako su to uradili bezbroj puta u prošlosti.

Nadam se da se tako nešto neće desiti.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 20 avg 2014, 18:39

MetanorisBack je napisao/la:@Lotus

Kako lijepe vijesti,pogotovo te da je veliki radnik.

Ova generacija je po potencijalu vjerovatno najbolja(1999.) od svih generacija koje imamo,šteta što izgleda nema širine.

Jedino što me brine kod Njegoša je to što bi ga Istočni susjedi vrlo lako mogli uzeti pod svoje,svakako su to uradili bezbroj puta u prošlosti.

Nadam se da se tako nešto neće desiti.
Susjedi bi mogli iskociti ali vrlo lako ga dobiti nece , sem toga mali je dobio neku nagradu na kraju prvenstva da li je bio MVP nisam siguran izasao ogrnut bosanskog zastavom.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 avg 2014, 18:43

Svaka čast momcima na velikoj pobjedi jer nismo dobili samo Hrvate već Hrvatsku pojačanu sa našom djecom.
Kapa dole momci!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

edin74
Kontakt:

Post Postao/la edin74 » 20 avg 2014, 18:59

Nevjerovatna pobjeda, ali iznenadio me je Halimic, svaka mu cast na hrabrosti.
Pobjedio je Hrvatsku sa 5 igraca!
Zaista mi je drago zbog pobjede, znao sam da ce iz ove generacije izaci 2-3 odlicna reprezentativca.
Mislio sam da Sikiras i Labus nece igrati zbog povreda, a da ce mali Campara biti jedinica, ali ocigledno sam imao losu informaciju, hvala bogu pa jesam.
A izgleda mi da ni Sparsovci nisu nosioci igre, sto mi je posebno drago.
Izvinite na pogresnoj procjeni!
Ovi momci mogu mnogo vise!!!
:bih:

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 20 avg 2014, 19:03

edin74 je napisao/la:Nevjerovatna pobjeda, ali iznenadio me je Halimic, svaka mu cast na hrabrosti.
Zaista mi je drago zbog pobjede, znao sam da ce iz ove generacije izaci 2-3 odlicna reprezentativca.
Mislio sam da Sikiras i Labus nece igrati zbog povreda, a da ce mali Campara biti jedinica, ali ocigledno sam imao losu informaciju, hvala bogu pa jesam.
Još si napisao da se optimisti ne javljaju nakon što nas Hrvati dobiju 20 razlike. xD

Ne kontam ljude koji prave ovakve glupe no win prognoze,isto kao da će ti neko platiti ako pogodiš da ćemo izgubit'.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 20 avg 2014, 19:13

Kakve zvjerke su Gegić i Sikiraš :!:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Gi33
Kontakt:

Post Postao/la Gi33 » 20 avg 2014, 20:03

Clutch je napisao/la:Kakve zvjerke su Gegić i Sikiraš :!:
I Musa! :)

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 20 avg 2014, 21:28

edin74 je napisao/la:Nevjerovatna pobjeda, ali iznenadio me je Halimic, svaka mu cast na hrabrosti.
Nakon onih komentara netom prije utakmice,ti nemas prava nista da kazes. Srami se svojoga stava i misljenja,NEGATIVAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
BosnaE

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 avg 2014, 23:41

Batko je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Batko je napisao/la:Darko Bajo 0 poena!!!! Hahaha
a colak i prskalo?
Prskalo 0, izgubio loptu u posljednjem napadu!!

A Čolak 1 poen i 5 licnih!!!!
odlično! dabogda uvijek imali takve statistike
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.