Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Pa kako je Besic onda presao u Everton. Momak nema 20% reprezentativnih nastupa. Ovo sve smrdi kao neka izvlakusa 

- sanlituncay
- Kontakt:
Bešić je druže EU građanin,on ima i njemački pasoš,rođen je tamo,njemu ne treba niti jedan nastup,za dobijanje radne dozvole,a uz sve to i mlad,dobio bi svakako,na osnovu potencijala,to je jedna olakšicaDado je napisao/la:Pa kako je Besic onda presao u Everton. Momak nema 20% reprezentativnih nastupa. Ovo sve smrdi kao neka izvlakusa

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Bešić je prešao zbog "special talent" molbe Engleskoj vladi. Uz to, on je koštao 4 miliona dok je Avdijin transfer bio nekih 700.000. Avdiji je 28 godina, Muhamedu 21, Itd. Ima još razloga, ali nadam se da kontaš. Muhamed je također ima problema oko radne dozvole, ali se to sve "odradilo". 

- sanlituncay
- Kontakt:
Razlika je što je Bešić rođen na Zapadu,a ne u Balkanskim gudurama,i to se također gledafkv123 je napisao/la:Bešić je prešao zbog "special talent" molbe Engleskoj vladi. Uz to, on je koštao 4 miliona dok je Avdijin transfer bio nekih 700.000. Avdiji je 28 godina, Muhamedu 21, Itd. Ima još razloga, ali nadam se da kontaš. Muhamed je također ima problema oko radne dozvole, ali se to sve "odradilo".

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Besic ce unaprijediti fudbal u kolijevci a Avdija ga može samo unazaditi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kolijevci? To Bešić igra za Botafogo?
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Avdija i Tino u prvih 11 veceras.
Bolje ti je da sutisfkv123 je napisao/la:Kolijevci? To Bešić igra za Botafogo?

Radnicki Lukavac
Utakmica se igra u 18h jer je u Dnjipru interesuje me zna li neko da li prenose arene kvalifikacije ??DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Avdija i Tino u prvih 11 veceras.
Ne prenosi arena, imas na HRT2..zgembo89 je napisao/la:Utakmica se igra u 18h jer je u Dnjipru interesuje me zna li neko da li prenose arene kvalifikacije ??DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Avdija i Tino u prvih 11 veceras.
Radnicki Lukavac
- gloryhunter
- Kontakt:
"Izbornik Bosne i Hercegovine Safet Sušić pozvao je za rujanske utakmice protiv Lihtenštajna (prijateljska u Tuzli) i Cipra (kvalifikacijska u Zenici) naše igrače Avdiju Vršajevića i Tina Sušića."
http://hajduk.hr/vijest/niko-kovac-pozv ... inica/4921" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet u petak objavljuje, al Hajduk je već pustio vijest..
http://hajduk.hr/vijest/niko-kovac-pozv ... inica/4921" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet u petak objavljuje, al Hajduk je već pustio vijest..
zakljucaju to oni za nas iz Bosne nista,a bas sam ih htio vidjeti na djeluAmfetamin je napisao/la:Ne prenosi arena, imas na HRT2..zgembo89 je napisao/la:Utakmica se igra u 18h jer je u Dnjipru interesuje me zna li neko da li prenose arene kvalifikacije ??DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Avdija i Tino u prvih 11 veceras.
Kod mene nisu zakljucali, zakljucaju samo ako i nasi rade prenos.zgembo89 je napisao/la:zakljucaju to oni za nas iz Bosne nista,a bas sam ih htio vidjeti na djelu
Radnicki Lukavac
Joj Avdija, koja fina šansa...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
prvo pol bilo otkljucano drugo zakljucase ,a vidim rasplamsalo se sad..Inace Avdija u prvom slab bio ,a vidim i sad da se ne snalaziAmfetamin je napisao/la:Kod mene nisu zakljucali, zakljucaju samo ako i nasi rade prenos.zgembo89 je napisao/la:zakljucaju to oni za nas iz Bosne nista,a bas sam ih htio vidjeti na djelu
Jeli ovo Avdija pred kraj pokusao dribling da baci
ko dijetetu je uze...

Jest, nazalostAhmetNY je napisao/la:Jeli ovo Avdija pred kraj pokusao dribling da baci![]()
ko dijetetu je uze...

Radnicki Lukavac
Strinic ispa kraj Avdije kao neki stub od lijevog bekaAmfetamin je napisao/la:Jest, nazalostAhmetNY je napisao/la:Jeli ovo Avdija pred kraj pokusao dribling da baci![]()
ko dijetetu je uze...
cuj on Strinicu prosipa ove fazone sto ne bi prosli na turniru u osnovnoj skoli, tacno ga nemogu vise gledat kako igra

A najjace kad kazu Avdija brz bori se

I kad to sve skontam, nmg a da se ne sjetim Safetovih bliznjih.. Boze kako je doslo do toga da je Mbrough davao 700k eura za ovog panja, kako ????AhmetNY je napisao/la:Strinic ispa kraj Avdije kao neki stub od lijevog bekaAmfetamin je napisao/la:Jest, nazalostAhmetNY je napisao/la:Jeli ovo Avdija pred kraj pokusao dribling da baci![]()
ko dijetetu je uze...
cuj on Strinicu prosipa ove fazone sto ne bi prosli na turniru u osnovnoj skoli, tacno ga nemogu vise gledat kako igra
![]()
A najjace kad kazu Avdija brz bori sea toliko je brz da jedan sprint baci uzalud i i onda cimka dok dogura nazad... ispuse se i nema snage da potrci vise.

Radnicki Lukavac
Govorite o momku koji je zabio gol na SP-u
..