kakav ba Sanogo, Giroud je Ronaldo Nazario za ovog kloca, Giroud nije dovoljno dobar da bude prvi napadac ali je svakako u poredjenju sa Sanogom svemirski brod, Sanogo je beskorisno drvo koje moze samo na prazan gol pogoditi, napadac koji jos nema gola za Arsenal a bruku utakmica je odigrao...AA23 je napisao/la:Jack je dobar bio, i može on buknuti totalno protiv Evertona al mora se onaj hadalj Cazorla i ona klada Giroud maci iz prve, Sanogo nek igra mjesto onog.. A najbolje da Alexis bude špic.
Ne znam šta čeka sa Joelom Voajer, sjebace sve ne dovede li dmfa sad pogotovo a napadac mu je isto primarna pozicija za popuniti jedino ako Alexis ne bude igrao tog napadaca
btw. kažu da ćemo imati big pojačanje ako se kvalifikujemo u LP
Cekaj o cemu pricate Alexis nije klasican centarfor ali prije je to nego sto je klasicno krilo koje nabacuje lopte, lik mora igrati poziciju napadaca pa Liverpool ga je htio dovesti da zamjeni Suareza to je taj tip napadaca ko Suarez koji se izvuce na stranu ali uvijek je blizu gola. Ono sto Alexis igra u Arsenalu je klasicno krilo i tu ga gusimo i bice katastrofa ako bude tu nastavio da igra. Sto se tice sinocnje utakmice Giroud je bio los bio je prava klada ali realno onaj Wilshere jos manje zasluzuje prvu postavu, ono sto sam ja vidio sve sto je uradio uradio je pogresno skoro ko nivo Artete, Cazorla isto tako dakle najgori su bili Cazorla, Arteta, Wilshere i Giroud sinoc, Ramsey nije imao svoju noc ali ima on kredita dosta.
Zna li neko sta je sa krezom obradujte me nekom dugom ozlijedom?