Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
sve istoClutch je napisao/la:Da li je sistem takmičenja isti kao na U-18 prvenstvu?
zasto, ova ekipa hrvatske je tu negdje sa nama u 5 deka, a 3 igraca su iz BiH i cilj im je ostati u A divizijiChstal je napisao/la:Nakom malog odmora da se i ja vratim.
Ako prođemo ispod 20 razlike trebamo biti prezadovoljni.
nerminh74 je napisao/la:zasto, ova ekipa hrvatske je tu negdje sa nama u 5 deka, a 3 igraca su iz BiH i cilj im je ostati u A divizijiChstal je napisao/la:Nakom malog odmora da se i ja vratim.
Ako prođemo ispod 20 razlike trebamo biti prezadovoljni.
ali sam citao sto su pisali hrvati koji su gledali te utakmice i rekli su da je razlika bila u nijansama i da ce biti interesantan mec na neutralnom terenu, pa me bas zanima kako ce zavrsiti i izuzetno je vazno da ih uzmemo ako zelimo opstatiChstal je napisao/la:
![]()
, mi nismo ni jednu utakmicu pobijedili u pripremama. Hrvati su nas već dva puta dobili, zar to nije dovoljno za naš debakl.
Grupa A i B su najteže na turniru, zato i očekujem tri poraza u našoj grupi.armin je napisao/la:Prijateljske nikad nisu pravo mjerilo odnosa snaga.
Nadam se pobjedi, mada ni ona nije presudna za opstanak. U 18 diviziji smo imali dvije pobjede u prvom krugu, pa smo opet morali razigravati za opstanak, jbg, glupi sistem.
A @ Chstal ako očekuješ poraz od 20 razlike, onda je po tebi sigurno da ispadamo i bolje je da nismo ni dolazili na EP.
Neko rece da smo u 5 deka sa Hrvatima? Sparsi bolji od Hrvatske repke???armin je napisao/la:Prijateljske nikad nisu pravo mjerilo odnosa snaga.
Nadam se pobjedi, mada ni ona nije presudna za opstanak. U 18 diviziji smo imali dvije pobjede u prvom krugu, pa smo opet morali razigravati za opstanak, jbg, glupi sistem.
A @ Chstal ako očekuješ poraz od 20 razlike, onda je po tebi sigurno da ispadamo i bolje je da nismo ni dolazili na EP.
Ne igraju Sparsi protiv Hrvatske, nego BIH protiv Hrvatske. Sparsi imaju 4 igrača u BIH i 1 igrača u Hrvatskoj reprezentaciji.edin74 je napisao/la:Neko rece da smo u 5 deka sa Hrvatima? Sparsi bolji od Hrvatske repke???armin je napisao/la:Prijateljske nikad nisu pravo mjerilo odnosa snaga.
Samo sanjajte, imate jos 5 minuta, nakon toga molim da se ne oglasavate ovdje bar 10 dana.
Isto cu i ja uciniti ako Bosna dobije Hrvatsku.
A volio bih to...
mene je samo iznervirala grupa koja je teska i sa kojom se krizamo, ovo je teska nesrecazaboljisportuBiH je napisao/la:Ovdje se opet ponavlja ista priča kao kod juniora. Sad se kao prozivaju Sparsi. Pa šta ako su SParsi a nisu. Samo su četiri igrača SParsa. Logično i da je tako jer su najbolji. I meni je čudno za MAvrića ali znajući da je još ovih nekoliko mladih iz Italije stagniralo zadnjih godinu nebi me čudilo da fakat nije među 12 kvalitetom trenutnom. Trener je tu i on odgovara i pustite čovjeka da radi pa na kraju pričajte. Evo Neno obajsnio za tog Alibegovića. Ko zna možda ima još nekih razloga i za Mavrića, Popića itd. N akraju krajeva ne mora značiti uopšte da su bolji. Vidjeli ste Polutka ovo i prošlo prvenstvo. NIkakav tu razlog nije Baja, ni Hala već rad u klubovima ili povrede i tome sl. Ne pričam o taktici već o učinku jedan na jedan. @Chstal budi malo optimističniji. Imamo šanse da opstanemo. Po meni manje nego juniori, ali imamo. Samo polako ne gubiti nadu tekmu po tekmu. Ovdje trener mora držati atmosferu ako počen padati psiha.
I reprezentacije sa kojima smo u grupi i sa kojom se krizamo imaju jos bolje talente.mrsic07 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da je ovoj generaciji kadeta vrhunac opstanak u A diviziji.. Mi u ovoj generaciji imamo tri top prospekta : Musa, Gegic, Sikiras., i opet strepimo za opstanak.. Nevjerovatno..
Lotus je napisao/la:Samo se pitam dokad cemo opstajat tj dokad ce to biti nas vrhunac?!
Ovo se ne odnosi na ovu generaciju kadeta jer evidentno je da smo pokradeni i preko glave,ali sam se za juniore debelo razocarao..
Ali pustimo sad to pocinje utakmica,samo jako pa sta bude!
Sta nije jasno?Da mozda nije to sto su nam Srbija i Hrvatska otele sve najvece talente u 98 godistu ili ovo za juniore sto sam se nado i za sta imaju kvalitet da budu medju osam na prvenstvu..nerminh74 je napisao/la:Lotus je napisao/la:Samo se pitam dokad cemo opstajat tj dokad ce to biti nas vrhunac?!
Ovo se ne odnosi na ovu generaciju kadeta jer evidentno je da smo pokradeni i preko glave,ali sam se za juniore debelo razocarao..
Ali pustimo sad to pocinje utakmica,samo jako pa sta bude!![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.