FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
meni je samo zao sto dzemo ne dobi kaznu od 4 utakmice ne igranja, jer koliko god mi je bio drag nekad, toliko me je strah njega kad igra jer je spor, debeo, truntav i igrac manje na terenu za sarajevo. nadam se da ga uscuplic nece staviti u prvih 11 protiv bm.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Dodji u četvrtak ranije idi ispred koševa neznam kad ce se kućice otvara možda u 5-6(nek ti kažu tacno upuceniji) i bit ce ti karata za sve tribinetopnik1 je napisao/la:Raja hoće li se sutra moći doći do karti ? Treba mi 100% pouzdan odgovor pošto dolazim da dalekog sjevera(Bosne, ne tribine), a ne mogu nikog da kontaktiram iz Sarajeva

Bit ce za sjever ( ako se danas ne rasproda ) i zapad.JoseMourinho je napisao/la:Dodji u četvrtak ranije idi ispred koševa neznam kad ce se kućice otvara možda u 5-6(nek ti kažu tacno upuceniji) i bit ce ti karata za sve tribinetopnik1 je napisao/la:Raja hoće li se sutra moći doći do karti ? Treba mi 100% pouzdan odgovor pošto dolazim da dalekog sjevera(Bosne, ne tribine), a ne mogu nikog da kontaktiram iz Sarajeva
Istoka nema vise.
Pred duel s Borussijom
Igračima Sarajeva rekordne premije, dolazi i Vincent Tan
Piše: M. H.
--------------------------------------------------------------------------------
Sarajevo, jedini bosanskohercegovački predstavnik u Europi, sutra će od 20:45 minuta na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović – Hase” ugostiti šestoplasiranu momčad iz prošle sezone njemačke Bundeslige, sastav Borussije M’gladbach.
Ulaznice za utakmicu FK Sarajevo – Borussia Mönchengladbach za tribinu Istok više nije moguće kupiti, jer su rasprodane. Dostupne su ulaznice za tribine Sjever i Zapad, saopšteno je iz FK Sarajevo. A iz kluba najavljuju kako će se i one rasprodati.
Zanimanje za gostovanje peterostrukog prvaka Njemačke je veliko. S ovoliko euforije nakon rata samo su se čekali mečevi s kijevskim Dinamom, Genkom i Clujem. Iz Borussije su potvrdili kako će doći 1.200 njihovih navijača.
Na utakmici se očekuje i vlasnik FK Sarajevo malezijski milijarder Vincent Tan. On će biti na jednoj utakmici bordo kluba i Borussije. Ostalo je još samo da se odluči – na Koševo ili u M’gladbah.
”Ukoliko naš tim napravi podvig, nogometaši će dobiti rekordne premije. U ovom trenutku ne bih želio govoriti o iznosu. Međutim, siguran sam da će oni neovisno o nagradi pružiti sve kako bi izbacili njemačkog velikana”, kazao je direktor kluba Dino Selimović, koji ima razloga zadovoljstvo. Klub je napunio blagajnu Uefinim nagradama, a zaradit će se i od ulaznica, piše Goal.
Dobro raspoloženje u klubu nije pokvario ni dopis UEFA-e, kojim se Sarajevo obavještava da je kažnjeno s 12.000 eura. Kažnjeni su zbog neprohodonsoti stepeništa, i izlaza sa stadiona. Zbog istog problema, sjedenja na stepeništu, kažnjena je i Rijeka.
Igrači su već u karantinu i s nestrpljenjem čekaju utakmicu.
”Spremni smo za utakmicu. Radili smo čitavo ljeto, kako bismo stigli ovdje gdje sada jesmo. Radujemo se dolasku Borusije i s nestrpljenjem očekujemo utakmicu, koja će biti, kako za nas, tako i za Bosnu i Hercegovinu, jedan nogometni praznik”, kazao je Krste Velkoski, koji je dobio poziv i makedonskog selektora za susret protiv Španije 8. septembra u Valenciji u okviru kvalifikacija za EURO 2016.
Igračima Sarajeva rekordne premije, dolazi i Vincent Tan
Piše: M. H.
--------------------------------------------------------------------------------
Sarajevo, jedini bosanskohercegovački predstavnik u Europi, sutra će od 20:45 minuta na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović – Hase” ugostiti šestoplasiranu momčad iz prošle sezone njemačke Bundeslige, sastav Borussije M’gladbach.
Ulaznice za utakmicu FK Sarajevo – Borussia Mönchengladbach za tribinu Istok više nije moguće kupiti, jer su rasprodane. Dostupne su ulaznice za tribine Sjever i Zapad, saopšteno je iz FK Sarajevo. A iz kluba najavljuju kako će se i one rasprodati.
Zanimanje za gostovanje peterostrukog prvaka Njemačke je veliko. S ovoliko euforije nakon rata samo su se čekali mečevi s kijevskim Dinamom, Genkom i Clujem. Iz Borussije su potvrdili kako će doći 1.200 njihovih navijača.
Na utakmici se očekuje i vlasnik FK Sarajevo malezijski milijarder Vincent Tan. On će biti na jednoj utakmici bordo kluba i Borussije. Ostalo je još samo da se odluči – na Koševo ili u M’gladbah.
”Ukoliko naš tim napravi podvig, nogometaši će dobiti rekordne premije. U ovom trenutku ne bih želio govoriti o iznosu. Međutim, siguran sam da će oni neovisno o nagradi pružiti sve kako bi izbacili njemačkog velikana”, kazao je direktor kluba Dino Selimović, koji ima razloga zadovoljstvo. Klub je napunio blagajnu Uefinim nagradama, a zaradit će se i od ulaznica, piše Goal.
Dobro raspoloženje u klubu nije pokvario ni dopis UEFA-e, kojim se Sarajevo obavještava da je kažnjeno s 12.000 eura. Kažnjeni su zbog neprohodonsoti stepeništa, i izlaza sa stadiona. Zbog istog problema, sjedenja na stepeništu, kažnjena je i Rijeka.
Igrači su već u karantinu i s nestrpljenjem čekaju utakmicu.
”Spremni smo za utakmicu. Radili smo čitavo ljeto, kako bismo stigli ovdje gdje sada jesmo. Radujemo se dolasku Borusije i s nestrpljenjem očekujemo utakmicu, koja će biti, kako za nas, tako i za Bosnu i Hercegovinu, jedan nogometni praznik”, kazao je Krste Velkoski, koji je dobio poziv i makedonskog selektora za susret protiv Španije 8. septembra u Valenciji u okviru kvalifikacija za EURO 2016.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- JoseMourinho
- Kontakt:
Mora biti i istok koliko ja znam odredjen postotak ulaznica (nesta malo) se mora prodavat na dan tekmesmnhz je napisao/la:Bit ce za sjever ( ako se danas ne rasproda ) i zapad.JoseMourinho je napisao/la:Dodji u četvrtak ranije idi ispred koševa neznam kad ce se kućice otvara možda u 5-6(nek ti kažu tacno upuceniji) i bit ce ti karata za sve tribinetopnik1 je napisao/la:Raja hoće li se sutra moći doći do karti ? Treba mi 100% pouzdan odgovor pošto dolazim da dalekog sjevera(Bosne, ne tribine), a ne mogu nikog da kontaktiram iz Sarajeva
Istoka nema vise.

Hoce li prenosit neko od nasih?
Ajde amidžaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

Ocigledno ne mora, jer ne bi klub napisao da je rasprodato.
Jel to najavio dolazak. Bio bi red.rammstein je napisao/la:Ajde amidžaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

- Burberry46
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nadam se da neće biti zviždanja za Papeta kao u Podgorici!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kazu danas zapad ide kao halva
Maloprije me jaran zove i kaze da u Centri nisu ocekivali ovakav rasplet dogadjaja sa kartama.
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
A jbt šta je meni, pročitam stranicu i sljedeći put kad se vratim, vidim par postova poviš postova koje sam zapamtioBelminM23 je napisao/la:Jel to najavio dolazak. Bio bi red.rammstein je napisao/la:Ajde amidžaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Znači dolazi, a sad na koju vidjet ćemo, ja bi volio (a vjerovantno i ostali) da ovdje dođe

- hordasDoboj
- Kontakt:
Dolazi nas iz Tesnja 14-15 ,al' svi idu na sjever ,tako da oko toga ne brinesZip je napisao/la:Imam info da jedna grupica momaka dolazi iz Tesnja, i medjutom grupicom su i navijaci plavihtopnik1 je napisao/la:Raja hoće li se sutra moći doći do karti ? Treba mi 100% pouzdan odgovor pošto dolazim da dalekog sjevera(Bosne, ne tribine), a ne mogu nikog da kontaktiram iz Sarajeva
da nisi ti jedan od njih?
![]()
![]()

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Mislim da bi amidzin dolazak bio puno djelotvorniji sutra nego u Njemackoj. Kada se sjetim onog dolaska od prije mjesec dana lijepo se najezim. Frajer ulozio lovu i sada kad moze dodje na Kosevo da gleda SVOJ KLUB. Neprocjenjivo

kad je mogla rijeka sa stuttgartom ,mozete I vi s njima.
Mislim tu je to negdije,odnos snaga.
Cinjenica da ce oni fizicki dominirat I trcat ,sto znaci da tempo sarajeva mora biti paklen.
Sarajevo moze do pozitivnog rezultata ako 2 stvari odradi kako treba.
To je da podigne nivo realizacije prilika,jer mislum da nema prostora za 10 sansi 1 gol,vec da to mora biti ono bukvalno 3 sanse 2 gola.
I da jednostavno psihicki udju jako.da zaborave da je to bundesligas.
Psiha je cudno I taj efekat da vjerujes u sebe a da u startu imas prednost jer te protivnik postuje I ne pokaze bas sve najbolje.
Sarajevo ce to koristiti u ligi a morali bi pokusat I sutra,koliko god zvucalo nerealno.
Zao mi da vas sutraa kisa ne sjebe I pokvari cejf,jer je najavljuju,ali svakako sta god bilo sretno I uzivajte.
Mozemi biti drago da vas naguzi zeta,feta I ostali,ali ovo se ipak treba postovat,ko ih **** pokusajte ih dobit sutra.
Mislim tu je to negdije,odnos snaga.
Cinjenica da ce oni fizicki dominirat I trcat ,sto znaci da tempo sarajeva mora biti paklen.
Sarajevo moze do pozitivnog rezultata ako 2 stvari odradi kako treba.
To je da podigne nivo realizacije prilika,jer mislum da nema prostora za 10 sansi 1 gol,vec da to mora biti ono bukvalno 3 sanse 2 gola.
I da jednostavno psihicki udju jako.da zaborave da je to bundesligas.
Psiha je cudno I taj efekat da vjerujes u sebe a da u startu imas prednost jer te protivnik postuje I ne pokaze bas sve najbolje.
Sarajevo ce to koristiti u ligi a morali bi pokusat I sutra,koliko god zvucalo nerealno.
Zao mi da vas sutraa kisa ne sjebe I pokvari cejf,jer je najavljuju,ali svakako sta god bilo sretno I uzivajte.
Mozemi biti drago da vas naguzi zeta,feta I ostali,ali ovo se ipak treba postovat,ko ih **** pokusajte ih dobit sutra.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Realno Gladbach je puno jaci od mrtvog Stuttgarta, a Boga mi i rijeka je realno bolja id nas. Imamopo meni jedno 5% sansi 

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Mozda konacno, poslije ove dvije utakmice, skontaju da trebaju dovesti boljeg vratara. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Haksss, mercurial, MSOZ101, napoleon72, Posejdon, svabonja i 64 gosta.