FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hz1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz1987 » 20 avg 2014, 12:37

meni je samo zao sto dzemo ne dobi kaznu od 4 utakmice ne igranja, jer koliko god mi je bio drag nekad, toliko me je strah njega kad igra jer je spor, debeo, truntav i igrac manje na terenu za sarajevo. nadam se da ga uscuplic nece staviti u prvih 11 protiv bm.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 20 avg 2014, 12:57

topnik1 je napisao/la:Raja hoće li se sutra moći doći do karti ? Treba mi 100% pouzdan odgovor pošto dolazim da dalekog sjevera(Bosne, ne tribine) :D, a ne mogu nikog da kontaktiram iz Sarajeva :roll:
Dodji u četvrtak ranije idi ispred koševa neznam kad ce se kućice otvara možda u 5-6(nek ti kažu tacno upuceniji) i bit ce ti karata za sve tribine ;)

smnhz
Kontakt:

Post Postao/la smnhz » 20 avg 2014, 13:00

JoseMourinho je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Raja hoće li se sutra moći doći do karti ? Treba mi 100% pouzdan odgovor pošto dolazim da dalekog sjevera(Bosne, ne tribine) :D, a ne mogu nikog da kontaktiram iz Sarajeva :roll:
Dodji u četvrtak ranije idi ispred koševa neznam kad ce se kućice otvara možda u 5-6(nek ti kažu tacno upuceniji) i bit ce ti karata za sve tribine ;)
Bit ce za sjever ( ako se danas ne rasproda ) i zapad.

Istoka nema vise.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 20 avg 2014, 13:08

Pred duel s Borussijom
Igračima Sarajeva rekordne premije, dolazi i Vincent Tan
Piše: M. H.
--------------------------------------------------------------------------------

Sarajevo, jedini bosanskohercegovački predstavnik u Europi, sutra će od 20:45 minuta na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović – Hase” ugostiti šestoplasiranu momčad iz prošle sezone njemačke Bundeslige, sastav Borussije M’gladbach.

Ulaznice za utakmicu FK Sarajevo – Borussia Mönchengladbach za tribinu Istok više nije moguće kupiti, jer su rasprodane. Dostupne su ulaznice za tribine Sjever i Zapad, saopšteno je iz FK Sarajevo. A iz kluba najavljuju kako će se i one rasprodati.

Zanimanje za gostovanje peterostrukog prvaka Njemačke je veliko. S ovoliko euforije nakon rata samo su se čekali mečevi s kijevskim Dinamom, Genkom i Clujem. Iz Borussije su potvrdili kako će doći 1.200 njihovih navijača.

Na utakmici se očekuje i vlasnik FK Sarajevo malezijski milijarder Vincent Tan. On će biti na jednoj utakmici bordo kluba i Borussije. Ostalo je još samo da se odluči – na Koševo ili u M’gladbah.

”Ukoliko naš tim napravi podvig, nogometaši će dobiti rekordne premije. U ovom trenutku ne bih želio govoriti o iznosu. Međutim, siguran sam da će oni neovisno o nagradi pružiti sve kako bi izbacili njemačkog velikana”, kazao je direktor kluba Dino Selimović, koji ima razloga zadovoljstvo. Klub je napunio blagajnu Uefinim nagradama, a zaradit će se i od ulaznica, piše Goal.

Dobro raspoloženje u klubu nije pokvario ni dopis UEFA-e, kojim se Sarajevo obavještava da je kažnjeno s 12.000 eura. Kažnjeni su zbog neprohodonsoti stepeništa, i izlaza sa stadiona. Zbog istog problema, sjedenja na stepeništu, kažnjena je i Rijeka.

Igrači su već u karantinu i s nestrpljenjem čekaju utakmicu.

”Spremni smo za utakmicu. Radili smo čitavo ljeto, kako bismo stigli ovdje gdje sada jesmo. Radujemo se dolasku Borusije i s nestrpljenjem očekujemo utakmicu, koja će biti, kako za nas, tako i za Bosnu i Hercegovinu, jedan nogometni praznik”, kazao je Krste Velkoski, koji je dobio poziv i makedonskog selektora za susret protiv Španije 8. septembra u Valenciji u okviru kvalifikacija za EURO 2016.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 20 avg 2014, 13:08

smnhz je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
Bit ce za sjever ( ako se danas ne rasproda ) i zapad.

Istoka nema vise.
Mora biti i istok koliko ja znam odredjen postotak ulaznica (nesta malo) se mora prodavat na dan tekme ;)

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 20 avg 2014, 13:10

Hoce li prenosit neko od nasih?

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 20 avg 2014, 13:11

Ajde amidžaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :clap:

smnhz
Kontakt:

Post Postao/la smnhz » 20 avg 2014, 13:13

Ocigledno ne mora, jer ne bi klub napisao da je rasprodato.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 avg 2014, 13:17

rammstein je napisao/la:Ajde amidžaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :clap:
Jel to najavio dolazak. Bio bi red. :D

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 20 avg 2014, 13:20

Stadion Kosevo nakrcan ljudima :cool:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 20 avg 2014, 13:20

[youtube][/youtube] :bih: :bih: :bih: :bih:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

High

Post Postao/la High » 20 avg 2014, 13:23

Nadam se da neće biti zviždanja za Papeta kao u Podgorici!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 20 avg 2014, 13:25

Kazu danas zapad ide kao halva :D Maloprije me jaran zove i kaze da u Centri nisu ocekivali ovakav rasplet dogadjaja sa kartama.

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 avg 2014, 13:26

BelminM23 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:Ajde amidžaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :clap:
Jel to najavio dolazak. Bio bi red. :D
A jbt šta je meni, pročitam stranicu i sljedeći put kad se vratim, vidim par postova poviš postova koje sam zapamtio :D

Znači dolazi, a sad na koju vidjet ćemo, ja bi volio (a vjerovantno i ostali) da ovdje dođe :D

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 20 avg 2014, 13:28

Zip je napisao/la:
Imam info da jedna grupica momaka dolazi iz Tesnja, i medjutom grupicom su i navijaci plavih :D da nisi ti jedan od njih? :lol: :lol: :lol:
Dolazi nas iz Tesnja 14-15 ,al' svi idu na sjever ,tako da oko toga ne brines :lol: :lol:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

istok65
Kontakt:

Post Postao/la istok65 » 20 avg 2014, 13:33

Mislim da bi amidzin dolazak bio puno djelotvorniji sutra nego u Njemackoj. Kada se sjetim onog dolaska od prije mjesec dana lijepo se najezim. Frajer ulozio lovu i sada kad moze dodje na Kosevo da gleda SVOJ KLUB. Neprocjenjivo :clap: :clap:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 20 avg 2014, 13:35

kad je mogla rijeka sa stuttgartom ,mozete I vi s njima.
Mislim tu je to negdije,odnos snaga.
Cinjenica da ce oni fizicki dominirat I trcat ,sto znaci da tempo sarajeva mora biti paklen.
Sarajevo moze do pozitivnog rezultata ako 2 stvari odradi kako treba.
To je da podigne nivo realizacije prilika,jer mislum da nema prostora za 10 sansi 1 gol,vec da to mora biti ono bukvalno 3 sanse 2 gola.
I da jednostavno psihicki udju jako.da zaborave da je to bundesligas.
Psiha je cudno I taj efekat da vjerujes u sebe a da u startu imas prednost jer te protivnik postuje I ne pokaze bas sve najbolje.
Sarajevo ce to koristiti u ligi a morali bi pokusat I sutra,koliko god zvucalo nerealno.
Zao mi da vas sutraa kisa ne sjebe I pokvari cejf,jer je najavljuju,ali svakako sta god bilo sretno I uzivajte.
Mozemi biti drago da vas naguzi zeta,feta I ostali,ali ovo se ipak treba postovat,ko ih **** pokusajte ih dobit sutra.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 20 avg 2014, 13:37

Realno Gladbach je puno jaci od mrtvog Stuttgarta, a Boga mi i rijeka je realno bolja id nas. Imamopo meni jedno 5% sansi :D

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 avg 2014, 13:38

[youtube][/youtube]

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
1946

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 20 avg 2014, 13:39

Mozda konacno, poslije ove dvije utakmice, skontaju da trebaju dovesti boljeg vratara. :mrgreen:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Haksss, mercurial, MSOZ101, napoleon72, Posejdon, svabonja i 64 gosta.