FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 19 avg 2014, 23:04

slika
FC Bayern München Fanclub
Mazar-e-Sharif, Afghanistan :salut:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 20 avg 2014, 00:28

Braco bavarci, i proed ovih par pojacanja ja mislim da od nas u Europi nema nista ni ove godine, S barcom i Realom se definitivno ne mozemo poredit, tu je i Chelsea s Murinjom..meni ovaj Pepov sistem nikako ne odgovara, jednostavno to nije vise Bayern kojeg sam s uzitkom gledao, ta poletna krila i te akcije, sad se sve svodi na yebeno dodavanje igracu do sebe na metar dva, mene to iritira i to mi je ubilo i volju i zelju za utakmicama voljenog kluba..
Pojacanja dal ce ko doci ili ne..sve ce biti isto..isto yebeno dodavanje.

U sebi kao i da zelim taj neuspjeh na neki nacin, nebil Peponja otisao..i dosao neko kao Jupp, neko ko stvarno zna iskoristit ta krila na pravi nacin, neko kome se igra nece svodit na yebeno dodavanje i posjed, zali Boze para potrosenih na njega, nista nam dobroga nije donio..

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 20 avg 2014, 01:11

Kroos večeras u finalu slabo igrao.

Sent from my iPad using Tapatalk 2
24.04.1991.
Stern des südens

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 20 avg 2014, 01:15

gorstak je napisao/la:Kroos večeras u finalu slabo igrao.

Sent from my iPad using Tapatalk 2
Tamo ga hvale. Nisam gledao pa neznam, ali svakako tesko mi pada da smo takog igraca olako izgubili. Bilo bi mi lakse da je iduce godine otisao za dzaba.

Gigabyte
Kontakt:

Post Postao/la Gigabyte » 20 avg 2014, 01:36

Trenutno na OBN-u je repriza utakmice Barsa-Bayern pa ko ne moze da spava a daje jos uvijek sansu Pepu da pogleda ovu tekmu i pogleda koliko je Bayern jaka ekipa a koliko slabom je napravio upravo PEP..

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 20 avg 2014, 01:59

Citam po nekim francuskim medijima da smo povecali ponudu na 30 miliona za Mehu. Isto tako da se Roma raspituje za Nastasica. Moglo bi bit svasta.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 avg 2014, 02:04

J.ebo vas vise Kroos, zaboravite na njega i nema potrebe da se spominje na ovoj temi.

Sto se tice poletne Bayernove igre, pa to smo gledali samo u jednoj sezoni i to u trecoj Juppovog godini na klupi Bayerna plus su tad svi igraci bili moralno nabrijani zbog svih ranijih poraza a i glavni nosioci ekipe su bili u najboljim godinama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la JoseMourinho » 20 avg 2014, 02:37

Omerbavarac je napisao/la:J.ebo vas vise Kroos, zaboravite na njega i nema potrebe da se spominje na ovoj temi.

Sto se tice poletne Bayernove igre, pa to smo gledali samo u jednoj sezoni i to u trecoj Juppovog godini na klupi Bayerna plus su tad svi igraci bili moralno nabrijani zbog svih ranijih poraza a i glavni nosioci ekipe su bili u najboljim godinama.
znaci samo te godine su znali trčati?

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 20 avg 2014, 07:50

U kontekstu Bayerna poceo se pominjati i Ituraspe.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 20 avg 2014, 08:44

@lequipe vermeldet Einigung #Benatia mit @FCBayern. Wie lange dauert das Zocken um Ablöse noch? Schaun mer mal @**** @SPORTBILD @cfbayern

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 20 avg 2014, 10:16

Mi smo se mnogoo zeznuli sto smo Kirchoffa poslali na posudbu, doduse i u Schalkeu se povredio, ali sad se natezemo oko par milioncica, mislim to jest velika stvar al i nije toliko al imas tolike pare u kluubu.

Dovedite momka da imamo sastav kompletan nakon ovih povreda, i da probamo se naviknuti na ovu formaciju da pokusamo, da se borimo, ako ne uspije bar znamo da Pep ce otic i vise nikad nece biti trener, ako uspije, oglasite na sva zvona :cool:
FC Bayern !!!!!

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 20 avg 2014, 10:47

Omerbavarac je napisao/la:J.ebo vas vise Kroos, zaboravite na njega i nema potrebe da se spominje na ovoj temi.

:clap: Bravo majstore na zapažanju volim to čuti..
Dolazi nam Meho napokon ćemo imati betonsku odbranu :D hvala bože!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 20 avg 2014, 10:51

gerdmuller je napisao/la:slika
FC Bayern München Fanclub
Mazar-e-Sharif, Afghanistan :salut:
Jaci i od NATOa :mrgreen:
#miasanmia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 avg 2014, 10:56

@jose: postavljas glupa i retoricka pitanja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 20 avg 2014, 12:09

La Gazzetta dello Sport: Verratti asking for a higher salary, FC Bayern courting the player.
EXCLUSIVE: #FCBayern offering €28M & up to €5M bonuses for #Benatia. Deal expected in the next 2 days. 4 year contract w/o release clause.
According to SportBild, FC Bayern may be looking at Athletic Bilbao's 25 year old Spanish defensive midfielder Ander Iturraspe
ESPN says that Khedira wants to join Bayern.

:kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 20 avg 2014, 12:23

Kad bi doveli Verattia zaboravio bih sve propuste uprave u zadnjih i buducih 100 godina. Nadam se da je Meho zgotovljen, pa da se bacimo na veznjaka.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 20 avg 2014, 12:43

Benatia plus Veratti ili Khedira bi bio posao za najvecu ocijenu.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 20 avg 2014, 13:42

Naravno da znam da sam mogao zarađivati puno više da sam otišao. Iznosi koje su spominjali neki klubovi doista su bili astronomski. No, nikad nisam ni pomislio otići, Bayern je moj klub, rekao je Muller za Bild. :cool:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 20 avg 2014, 16:48

Ako dodje kedira valja onda trpiti realovce sa pricom da su nam uvalili skart igraca a da su dobili od nas igracinu krosa, tesko nama kad navale!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 20 avg 2014, 16:56

ja cu se usuditi i reci da je Kedira bolji igrac od kroosa, krosa nisam nikad gotivio kao nekog exstra igraca,solidno izdanje u dresu Bayerna,ali Sami bi dosao pravo dobro,na prvenstvu je pokazao onu neku zrelost i vrhunac karijere mislim da bi nam njegov dolazak bio veliki +,,za bentlija ne znam nisam prati kalcio il seriju a al kazu da je dobar.
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Sensei i 1 gost.