Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

rigotina
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la rigotina » 20 avg 2014, 10:30

bordoakapitar je napisao/la:Proslo je vrijeme poremecenih parametara i stvari polako dolaze na svoje mjesto... Svi ce doci na red, samo polako molim vas, nema potrebe da se ubacujete preko reda.... Pozz...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
**** ga, da ste sami pokusavali nikad nebi uspjeli. ovako mozda i hocete s ovim indijancem iz malezije, al opet ste tu negdje sa svima. jednostavno ste prenesposobni da bi bilo sta napravili bez tudje pomoci
goveđigulašmajka

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 avg 2014, 10:32

rigotina je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Proslo je vrijeme poremecenih parametara i stvari polako dolaze na svoje mjesto... Svi ce doci na red, samo polako molim vas, nema potrebe da se ubacujete preko reda.... Pozz...

**** ga, da ste sami pokusavali nikad nebi uspjeli. ovako mozda i hocete s ovim indijancem iz malezije, al opet ste tu negdje sa svima. jednostavno ste prenesposobni da bi bilo sta napravili bez tudje pomoci
Sposobni su u Manchesteru C, Celziju, PSG-u, Romi itd itd pa ide to bez vlasnika ko halva :lol:
Poklopi se fudbal je postao biznis

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 20 avg 2014, 10:38

aS_Roma je napisao/la:
rigotina je napisao/la:

Sposobni su u Manchesteru C, Celziju, PSG-u, Romi itd itd pa ide to bez vlasnika ko halva :lol:
Poklopi se fudbal je postao biznis
tako je, samo sto se normalnim navijacima tako nesto gadi
goveđigulašmajka

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 avg 2014, 10:41

Ostali su i kod nas svi normalni navijaci, vidis i sam protiv Veleza je doslo opet istih 4-5 milja bolesnika koji prate Sarajevo sa Tanom i bez Tana, pun bi stadion bio sutra bio on tu ili ne.

Sad ko radi u upravi kluba, kako radi, to nikoga ne zanima bas toliko dok ima rezultata, nas samo teren zanima.

A i sam bi ti volio sigurno da Zrinjski ima nekog jakog covjeka pa da i tvoj klub izadje iz ovog sivila

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 20 avg 2014, 11:05

Poremecenih parametara??
Znaci situacija je normalna tek kad u klub dođe malezijac sa parama :clap:

tko je kriv sto su se uvijek birale uprave kluba koje su vise uzimale nego davale, ili je to samo takvo vrijeme bilo... valjda dođe jos 15 malezijaca u BH pa svima prođe vrijeme poremećenih parametara....

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 avg 2014, 11:09

aS_Roma je napisao/la:Ostali su i kod nas svi normalni navijaci, vidis i sam protiv Veleza je doslo opet istih 4-5 milja bolesnika koji prate Sarajevo sa Tanom i bez Tana, pun bi stadion bio sutra bio on tu ili ne.

Sad ko radi u upravi kluba, kako radi, to nikoga ne zanima bas toliko dok ima rezultata, nas samo teren zanima.

A i sam bi ti volio sigurno da Zrinjski ima nekog jakog covjeka pa da i tvoj klub izadje iz ovog sivila
Zar Zrinjski nije bio prvak i bez Tana, a jedno Sarajevo bez istoga nije moglo uzeti kup?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 20 avg 2014, 11:15

Normalan parametar je da glavni grad ima glavni klub... Normalan parametar je kad poslije svih tih lopovskih uprava dodju normalni ljudi sa idejom i privuku investitora... Normalan parametar je da cemo biti sve jaci i jaci... I najnormalniji parametar je DA DOLAZITE "NA KANAL" SVI LAGANO!!! SVI VI KOJI STE GODINAMA MESETARILI I HINJSKI SE SMIJALI!!! Pozz...

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 20 avg 2014, 11:21

aS_Roma je napisao/la:Ostali su i kod nas svi normalni navijaci, vidis i sam protiv Veleza je doslo opet istih 4-5 milja bolesnika koji prate Sarajevo sa Tanom i bez Tana, pun bi stadion bio sutra bio on tu ili ne.

Pa onako realno govoreći Zrinjski bez takozvanih jakih ljudi osvoji prvenstvo tri puta.....
A još kad dođu moćni ljudi pravi sponzori.... Barem će izgraditi novi stadion to im je prvi zadatak i to će se i desiti.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 avg 2014, 11:24

bordoakapitar je napisao/la:Normalan parametar je da glavni grad ima glavni klub... Normalan parametar je kad poslije svih tih lopovskih uprava dodju normalni ljudi sa idejom i privuku investitora... Normalan parametar je da cemo biti sve jaci i jaci... I najnormalniji parametar je DA DOLAZITE "NA KANAL" SVI LAGANO!!! SVI VI KOJI STE GODINAMA MESETARILI I HINJSKI SE SMIJALI!!! Pozz...

Glavni grad- glavni klub, gdje ovo raste?

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 avg 2014, 11:25

miki651 je napisao/la:

Pa onako realno govoreći Zrinjski bez takozvanih jakih ljudi osvoji prvenstvo tri puta.....
A još kad dođu moćni ljudi pravi sponzori.... Barem će izgraditi novi stadion to im je prvi zadatak i to će se i desiti.
Sarajevo je uvijek bilo u bod - dva gore dole, vi ste u nekim slucajevima kao ove godine imali taj hajmo reci faktor srece koji vas je pratio da osvojite, a i nek ste osvojili meni nije krivo.

U Sarajevu su godinama tovarili lopovi i svkakvi ljudi koji su imali druge ciljeve, a cilj nikad nije njima bila titula i uspjeh kluba, pa doslo je vrijeme da se promjeni

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 avg 2014, 11:33

Nije mi jasno zasto nasi ljudi ismijavaju i ponizavaju iskorake u organizaciji klubova. Izgleda da je kod nas najjaci osjecaj zavisti.
FK Sarajevo nije klub za koga navijam, ali moramo priznati da su napravili najveci poslijeratni korak u organizaciji, u FK Slobodi je napravljen mali korak, ali bitan da se koraca prema naprijed, SIroki odavno organiziran klub...
Trebamo se brinuti za one koji prave korak unazad, a ne ismijavati one koji idu naprijed.
Naopak smo mi svijet.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 avg 2014, 11:39

Površno posmatrate na sva ova dešavanja u FK Sarajevo. Tan ? Tan je samo posrednik, odnosno dio tima
i član ove lijepe bordo priče. Svakako da je važna karika. Ali mozak operacije je grupa ljudi okupljena i
prije samog dolaska Tana u FKS. Nekoliko postova iznad, kaže čovjek vi ste prenesposobni da bi sami nešto
napravili, bez pomoći Tana. Čitam i ne vjerujem. A ono baš suprotno od toga, jer moraš biti sposoban da bi
uopšte došao u situaciju da pregovaraš sa tim čovjekom oko ulaganja u FKS, da ne govorimo o tome da je Tan
pristao i da je hvala Bogu tu sa nama.
Pazite nešto, navijači Sarajeva su na vrijeme prepoznali ovaj projekt i našoj Upravi pružili maksimalnu podršku.
Prema tome, koliko god se vi trudili da ismijavate i omalovažavate ovako nešto, vjerujte mi da samo sebe
ponižavate i govorite nam o sebi nešto što možda nismo znali.
Sva ova priča oko Tana može biti samo pozitivna stvar u BiH, ne samo za FKS, nego i za BH ekonomiju.
Da naša Uprava nije pohlepna i da ne želi samo za sebe dio kolača, pokazatelj su medijske izjave čelnih ljudi
kako trebaju i ostali BH klubovi slijediti primjer FKS. Dakle, zalažemo se za dobrobit BH fudbala.
Rukovodstvo Slobode nas je izgleda ozbiljno shvatilo i ljudi su krenuli u rekonstrukciju kluba sa Tušnja.
I siguran sam da će uz podršku navijača uspjeti u tome. Sretno !
F.K.SARAJEVO

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 20 avg 2014, 11:39

England je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Normalan parametar je da glavni grad ima glavni klub... Normalan parametar je kad poslije svih tih lopovskih uprava dodju normalni ljudi sa idejom i privuku investitora... Normalan parametar je da cemo biti sve jaci i jaci... I najnormalniji parametar je DA DOLAZITE "NA KANAL" SVI LAGANO!!! SVI VI KOJI STE GODINAMA MESETARILI I HINJSKI SE SMIJALI!!! Pozz...

Vidi se da nikad nisi dozivio ni jedno ni drugo...

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 20 avg 2014, 11:50

Probisvjet je napisao/la:Nije mi jasno zasto nasi ljudi ismijavaju i ponizavaju iskorake u organizaciji klubova. Izgleda da je kod nas najjaci osjecaj zavisti.
FK Sarajevo nije klub za koga navijam, ali moramo priznati da su napravili najveci poslijeratni korak u organizaciji, u FK Slobodi je napravljen mali korak, ali bitan da se koraca prema naprijed, SIroki odavno organiziran klub...
Trebamo se brinuti za one koji prave korak unazad, a ne ismijavati one koji idu naprijed.
Naopak smo mi svijet.

ma djaba ti to pises, bitno je znati da je Tan ubleha, da je Azmir ubleha to je poenta svega, da su seoske varalice,

a to sto je neko ulozio u klub,pa kad igraci i njihove porodice imaju obezbjedjenu egzistenciju, kad se daju bonusi, kad se ulaze u teren **** to, bitno da se sve moguce popljuje zato i jesmo ko Drzava u kurcu i nema nam naprijed !!!

baksuzan narod i ohol !!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 avg 2014, 11:58

Probisvjet je napisao/la:Nije mi jasno zasto nasi ljudi ismijavaju i ponizavaju iskorake u organizaciji klubova. Izgleda da je kod nas najjaci osjecaj zavisti.
Naopak smo mi svijet.
Apsolutno. :thumbup:

Svaka ulaganja u naše klubove treba podržati. Jedan klub, ma koliko jak bio, ne može profitirati ako mu je konkurencija slaba. Ukoliko budemo imali više snažnih kolektiva, možemo samo napredovati.

Od velikana, koji grcaju u dugovima i jedva sklapaju kraj s krajem, niko nema i neće imati koristi.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 avg 2014, 12:00

bordoakapitar je napisao/la:
England je napisao/la:

Glavni grad- glavni klub. Pobjedio si. Cestitam!

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 20 avg 2014, 12:14

England je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:
England je napisao/la: Glavni grad- glavni klub, gdje ovo raste?

Glavni grad- glavni klub. Pobjedio si. Cestitam!
Ne znam zaista sta ti je cudno u ovoj konstrukciji...!? Pod glavni se podrazumijeva br.1 u svakom smislu a napisao sam tako zbog jednostavnosti izrazavanja i snage same rijeci... Malo razmisli koliko najboljih klubova u svojim zemljama dolazi upravo iz glavnih gradova tih zemalja...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 avg 2014, 12:26

bordoakapitar

Stvarno mi je zao sto ne mozes bolje, sve dolazi iz obitelji. Pisati na forumu glavni grad-glavni klub je u najboljem slucaju nedostatak spoznaje o pisanju i izrazavnju, dosao si vidio da ovo nije mjesto za tebe, imas fks forum i pichi. Ovo je iz dobre namjere.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 20 avg 2014, 12:55

England je napisao/la:bordoakapitar

Stvarno mi je zao sto ne mozes bolje, sve dolazi iz obitelji. Pisati na forumu glavni grad-glavni klub je u najboljem slucaju nedostatak spoznaje o pisanju i izrazavnju, dosao si vidio da ovo nije mjesto za tebe, imas fks forum i pichi. Ovo je iz dobre namjere.
Vidim da tvoji obiteljski pogledi ne sezu dalje od hercegovackog kamenjara, kad vec spominjes obitelj, jer svojim komentarom pokazujes toliku dozu ogranicenosti... Napisao bih ti svasta, ali nisi vrijedan mog vremena... Reci cu ti samo jednu od Tolstoja..."ljudska zloba dolazi iz nemoci..."

istok65
Kontakt:

Post Postao/la istok65 » 20 avg 2014, 13:36

England, pashice , nije ti dobro i moras se umiti pod hitno... :o :o

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.