Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 19 avg 2014, 20:40

Stvarno pretjerujese ovdje da bog sacuva. Otjerali bi ljudi igrace poput Misketa, Lulica, Salihovica... i jos neke za koga? Igrace iz BH Premijer lige. :urnebes: :urnebes: Koja glupost. Jednom u 20 godina jedan od nasih klubova dogurao do yebenog play-offa shugave Evropa Lige i odmah trebaju trojica iz tog kluba u reprezentaciju :crazy: :crazy: ispred igraca koji su glavni u svojim seria A i Bundesliga klubovima, gdje ti Premijer Ligasi nebi ni minute dobili. Kakve gluposti pisete, pa za vas je Susic Jose Mourinho.

Priznajem da je fino imat bar jednog mladog igraca iz nase lige bar reda radi ali da niste u stanju procjenit koliko je losa ta liga, da najbolji igraci iz iste jedva prelaze u klubove iz Azerbejzana, Kazakstana, i Irana, Hrvatske, Slovenije itd, cije lige su daleko bolje od nase. Sta ce biti za dva dana ako Borussia podere Sarajevo 4-0 na Kosevu, sto je po meni veca mogucnost nego 1-0 za Sarajevo. Sta treba da bude sa repkom, da otvorite oci. Nije uvjek bilo kao u zadnjih 5-6 godina, da kad se sastanemo sa jednom Lithuanijom, Estonijom ili Armenijom pitanje je samo koliko cemo im komada uvalit 3,4 mozda 5...hocete da otjeramo sve dobre igrace za neku djecu iz Premijer lige pa da opet pocnemo gubit od tih reprezentacija. Nema smisla.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 avg 2014, 20:43

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Stvarno pretjerujese ovdje da bog sacuva. Otjerali bi ljudi igrace poput Misketa, Lulica, Salihovica... i jos neke za koga? Igrace iz BH Premijer lige. :urnebes: :urnebes: Koja glupost. Jednom u 20 godina jedan od nasih klubova dogurao do yebenog play-offa shugave Evropa Lige i odmah trebaju trojica iz tog kluba u reprezentaciju :crazy: :crazy: ispred igraca koji su glavni u svojim seria A i Bundesliga klubovima, gdje ti Premijer Ligasi nebi ni minute dobili. Kakve gluposti pisete, pa za vas je Susic Jose Mourinho.

Priznajem da je fino imat bar jednog mladog igraca iz nase lige bar reda radi ali da niste u stanju procjenit koliko je losa ta liga, da najbolji igraci iz iste jedva prelaze u klubove iz Azerbejzana, Kazakstana, i Irana, Hrvatske, Slovenije itd, cije lige su daleko bolje od nase. Sta ce biti za dva dana ako Borussia podere Sarajevo 4-0 na Kosevu, sto je po meni veca mogucnost nego 1-0 za Sarajevo. Sta treba da bude sa repkom, da otvorite oci. Nije uvjek bilo kao u zadnjih 5-6 godina, da kad se sastanemo sa jednom Lithuanijom, Estonijom ili Armenijom pitanje je samo koliko cemo im komada uvalit 3,4 mozda 5...hocete da otjeramo sve dobre igrace za neku djecu iz Premijer lige pa da opet pocnemo gubit od tih reprezentacija. Nema smisla.
Nije jednom, ovo je vec 3. put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 19 avg 2014, 20:45

Izvinjavam se. Ipak smo pri vrhu Evropskog fudbala.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 avg 2014, 21:02

Ko je rekao da se trebaju otjerati stubovi reprezentacije zbog igrača iz PL?
DRUG NEBI TI PUNCA

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 avg 2014, 23:10

Dodajmo tome i Marija Vrančića koji nastupa za Paderborn i vjerovatno će dobiti poziv selektora Sušića za mečeve protiv Lihtenštajna i Kipra...autor avaz :lol: nista passport ovo ono :facepalm:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 avg 2014, 23:42

Bičakčić je debitovao protiv SAD, a nije imao sva odobrenja.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 avg 2014, 23:53

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Stvarno pretjerujese ovdje da bog sacuva. Otjerali bi ljudi igrace poput Misketa, Lulica, Salihovica... i jos neke za koga? Igrace iz BH Premijer lige. :urnebes: :urnebes: Koja glupost. Jednom u 20 godina jedan od nasih klubova dogurao do yebenog play-offa shugave Evropa Lige i odmah trebaju trojica iz tog kluba u reprezentaciju :crazy: :crazy: ispred igraca koji su glavni u svojim seria A i Bundesliga klubovima, gdje ti Premijer Ligasi nebi ni minute dobili. Kakve gluposti pisete, pa za vas je Susic Jose Mourinho.

Ja ti garantujem da masa mladih igraca van BIH nije nista talentovanija od nekolicine mladih igraca iz PLBIH. Jedini problem je sto igraci iz nase lige se moraju prodati u inostranstvo da bi dokazali da vrijede a neki igrac van BIH odigra 5min u odmah ej novi Messi. Uzmi za razmatranje Maletica i Atajica te jos masu igraca van BIH, ja se mogu kladiti u zivot da je Armin Hodzic koji je nasu ligu napustio nedavno 100X bolja opcija kao i Zakaric, Cimirot, Kuzmanovic, Memija, Radovavc, Stanic, (mada nije ispunio moja ocekivanja na pocetku ove sezone)... Jednostavno, ovi su neki talenti samo jer igraju u tim ligama a svako ko ih je gledao mogao je steci dojam da nisu nista bolji od nabrojanih momaka.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 20 avg 2014, 01:23

Sabinho je napisao/la:

Ja ti garantujem da masa mladih igraca van BIH nije nista talentovanija od nekolicine mladih igraca iz PLBIH. Jedini problem je sto igraci iz nase lige se moraju prodati u inostranstvo da bi dokazali da vrijede a neki igrac van BIH odigra 5min u odmah ej novi Messi. Uzmi za razmatranje Maletica i Atajica te jos masu igraca van BIH, ja se mogu kladiti u zivot da je Armin Hodzic koji je nasu ligu napustio nedavno 100X bolja opcija kao i Zakaric, Cimirot, Kuzmanovic, Memija, Radovavc, Stanic, (mada nije ispunio moja ocekivanja na pocetku ove sezone)... Jednostavno, ovi su neki talenti samo jer igraju u tim ligama a svako ko ih je gledao mogao je steci dojam da nisu nista bolji od nabrojanih momaka.
Slazem se. Nisam spomenuo te mlade igrace u inostranstvu, nego sto se nasi igraci koji su se dokazali u solidnim klubovima liga petice, poput Lulica i Salihovica, pljuju dok su se svi digli da ubacimo ove iz PL u A tim. A to da su ovi mladi iz PL sa talentom tu negdje sa onim mladim iz inostranstva je tacno. Bas sam prije 7-8 mjeseci pisao o tom Atajicu, kad su se svi bili digli oko njega, da ima boljih talenta ispred njega. Problem je sto nasi klubovi nemogu nista od talentovanih igraca napravit. Tako da upravu si da se moraju prodat, u bilo kakav klub sto zna od mladog talenta igraca napravit.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 avg 2014, 08:27

bulbasor je napisao/la:A sto se tice golmana iz Premijer Lige, po meni bi poziv trebao dobiti Ostrakovic prije Bandovica...
ma bandovic uopce nije neki golman..kikser..bolji je oštraković..a ima i ovaj soldo iz širokog isto, dobar golman..sigurno u vrhu lige..samo bi bilo dobro nać nekog mlađeg golmana, dobrog, za budućnost..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 20 avg 2014, 08:40

Bandović, Oštraković, Dujković, Avdukić i Soldo su najbolji golmani u ligi, mislim na ove koji mogu nastupati za našu repku. Antolović na žalost ne može. Ostali su ispod. Treći golman treba biti Šehić, kakva god da je azerbejdžanska liga, četvrtog golmana treba tražiti između ove petorice i Burića.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 avg 2014, 08:51

Sabinho je napisao/la:Ja ti garantujem da masa mladih igraca van BIH nije nista talentovanija od nekolicine mladih igraca iz PLBIH. Jedini problem je sto igraci iz nase lige se moraju prodati u inostranstvo da bi dokazali da vrijede a neki igrac van BIH odigra 5min u odmah ej novi Messi.
Pa ako zaigra 5 minuta za neki klub iz EPL ili Bundeslige naravno da to nije sala. I naravno da to vise vrijedi nego da zaigra za neki klub u BiH. Talenat tamo, talenat vamo. Besic, Bicakcic su dobri primjeri za takve omladince, zaigrali su nekoliko minuta, pa napustili klubove, pa se su na kraju ipak vratili nazad u jaku ligu. Ti klubovi ne pustaju bas svakoga u svojih prvih 11. A Premier Liga nazalost nije nikakav standard. I naravno da moramo pratiti ne samo kada neko zaigra nekoliko minuta, nego vec kada pocne trenirati sa prvim timom nekog kluba iz jace lige. Kada je Stevens poveo Kolasinca na trening kamp i poceo govoriti samo pozitivno o njemu, a momak je tu bio tek 18 ako se ne varam, ja sam vec tada govorio da moramo vec spremati poziv jer ce uskoro zaigrati za Schalke. No kod nas to sve ide presporo, jer nemamo kvalifikovanih scouta, koji bi se mogli koncentrisati na jednu drzavu. Hrvati naprimjer imaju jednu takvu mrezu scouta po citavom svijetu, koji igrace u inostranstvu prate vec veoma rano.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 avg 2014, 09:21

Cartman je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Pitanje je cija je on ustvari preporuka i zasto.

Eto cekajmo spisak.
Pa sad ti rekoh, Ivice Osima, to znaju svi. I mislim da je zasluzena preporuka, jer je najbolji igrac Zelje jos od prosle sezone.

Cimirot takodje sasluzeno, kao i Zakaric, mada bi ja i Duljevica pozvao.
Kazem ti da je pitanje ko je Ivici "predlozio" da on preporuci Stanica. I zasto. Znamo da je iz kluba koji nema za hljeba...

A treba biti vrlo oprezan sa igracima iz nase lige. Previse je to. Cimirot je jedini mozda za repke trenutno. I to je upitno. Ali on ima potencijal da to bude, kao i Duljevic i mozda Zakaric.
Ivica je gledao hejbet Zeljinih tekmi i on je licno preporucio Stanica, dakle nije to, neko mi je reko.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 20 avg 2014, 10:20

GangstaX je napisao/la:Bandović, Oštraković, Dujković, Avdukić i Soldo su najbolji golmani u ligi, mislim na ove koji mogu nastupati za našu repku. Antolović na žalost ne može. Ostali su ispod. Treći golman treba biti Šehić, kakva god da je azerbejdžanska liga, četvrtog golmana treba tražiti između ove petorice i Burića.
Može i Antolović. Njegov otac je iz Žepča ili Zavidovića.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 20 avg 2014, 10:32

Ko je od vas ikad pogledo utakmicu Zrinjskog il Sirokog kad igraju protiv klubova za koje vi ne navijate, jel samo u ligi postoje igraci Zelje i Sarajeva i Zakaric, ovi pitari su nafurali Cimirota ko da je Toure u najmanju ruku, cuj Stana bolji od Avdije pa to je skandalozno tvrdit, Stana trenutno nije bolji ni od Helvide iz Travnika, prije Cimirota ima 4-5 veznih igraca koji se moraju pozvati, i da Susic Tin je za Cimirota i sve igrace iz PL BiH Redondo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 avg 2014, 10:45

slika

:salut: :wave:
1946

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 avg 2014, 13:22

samo ću reći da bi Pape i ljudi iz Saveza trebali lično popričat' s Hrgotom sad kad dođe u Sarajevo, jer bolju šansu od ove nećemo imat' ;) nemamo šta izgubit', a možemo mnogo dobit'

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 20 avg 2014, 13:26

Chinaglia je napisao/la:samo ću reći da bi Pape i ljudi iz Saveza trebali lično popričat' s Hrgotom sad kad dođe u Sarajevo, jer bolju šansu od ove nećemo imat' ;) nemamo šta izgubit', a možemo mnogo dobit'
Ja se iskreno nadam da je nekome to palo na pamet. :hmmmmm:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 20 avg 2014, 13:35

Head je napisao/la:slika

:clap: :clap:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 avg 2014, 13:39

BaDa12 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:samo ću reći da bi Pape i ljudi iz Saveza trebali lično popričat' s Hrgotom sad kad dođe u Sarajevo, jer bolju šansu od ove nećemo imat' ;) nemamo šta izgubit', a možemo mnogo dobit'
Ja se iskreno nadam da je nekome to palo na pamet. :hmmmmm:
Ako se uskoro ne reaguje, Hrvatska bi nam ga mogla uzeti za sva vremena. Mediji odavno vrše pritisak na Kovača da ga pozove, znaju o kakvom se igraču radi i da isti može samo napredovati.

Nama je kvalitetan mladi napadač prioritet, a bolju priliku od Hrgote teško da ćemo imati u skorije vrijeme. Zato obavezno popričati s momkom kada dođe s Borussijom u Sarajevo :!:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 avg 2014, 13:51

phily je napisao/la:
Head je napisao/la:slika

:clap: :clap:
:tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, Quartararo i 17 gostiju.