Inace, lagano se prolazi ovo. Cuvali se igraci za vikend. Giroud ce proigrati protiv Evertona.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Istina. Prvo igra za Njemacku. Sada se i tetovira. Moj Mesute.
Inace, lagano se prolazi ovo. Cuvali se igraci za vikend. Giroud ce proigrati protiv Evertona.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nisi opet objasnio sta je to Jack vise uradio ili pak Ramsey. Ramsey je ofulao 2 ciste sanse, zaradio crveni, niej ga bilo na terenu. Ovu utakmicu je ipak gori.
Ali na kraju je jedino Giroud kriv, jedino je on panj, a nasi napravili 2 sanse u citavoj utakmici, tri pasa nisu povezali na polovini Besiktasa.
p.s. Wenger je rekao da Giroud jos nije spreman da igra, i ovu je igrao samo zato sto se Sanogo povrijedio.
p.s.2 Nemoj molim te te price ovih Kantalonaca, bolji za sistem, nema to nigdje. Ima bolji igrac i gori igrac..
Ali na kraju je jedino Giroud kriv, jedino je on panj, a nasi napravili 2 sanse u citavoj utakmici, tri pasa nisu povezali na polovini Besiktasa.
p.s. Wenger je rekao da Giroud jos nije spreman da igra, i ovu je igrao samo zato sto se Sanogo povrijedio.
p.s.2 Nemoj molim te te price ovih Kantalonaca, bolji za sistem, nema to nigdje. Ima bolji igrac i gori igrac..
Celik!3,2,2.
druze molio bi bez vredjanja mogo bi biti vrlo lako prijavljen a da to ni ne znasAaronRamsey je napisao/la:sad se preseravaš jarane
jako mi vrijeđanje, al hajd radi šta hoćeš
on his transfer plans...
Not at the moment, no. I have nothing special to add on that at the moment. Honestly, we are not close to signing anybody.
ako se ne dovede napadač i zadnji vezni
- AaronRamsey
- Kontakt:
jako mi vrijeđanje, al hajd radi šta hoćešAA23 je napisao/la:druze molio bi bez vredjanja mogo bi biti vrlo lako prijavljen a da to ni ne znasAaronRamsey je napisao/la:sad se preseravaš jarane
oprastam ti goonneru moj jos da promjenis sliku ovu sa nicka
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Arteta doesn't look good. Just walked through the mixed zone wearing a protective boot, limping badly. Wenger says he "turned his ankle".
long term Arteta
Daj na wengeru sad tog dmf-aAA23 je napisao/la:Arteta doesn't look good. Just walked through the mixed zone wearing a protective boot, limping badly. Wenger says he "turned his ankle".
long term Arteta![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ako je Arteta povrijeđen to može značit samo jedno. Coquelin će biti rezerva Flamini-u i eto mu šanse da se dokaže!!
Sve manje vjerujem da dovodimo novog DM-a!!
A.F.C. Bournemouth!
Ljudi moji gledam ovu utakmicu veceras i ne vjerujem kako smo losi. DaBogda da ovo ode na dobro

danas su bili neki izvještaji za Coquelina da ide na posudbu u qpr,ali nakon ozljede panja neće biti ništa od togarambo16 je napisao/la:Ako je Arteta povrijeđen to može značit samo jedno. Coquelin će biti rezerva Flamini-u i eto mu šanse da se dokaže!!
prelošiVGS je napisao/la:Ljudi moji gledam ovu utakmicu veceras i ne vjerujem kako smo losi. DaBogda da ovo ode na dobro![]()
- Londonarsenal
- Kontakt:
Koliko god da je Arteta loš igra je pala njegovim izlaskom. Flamini nicemu ne sluzi, ocekuje se dobra defanziva od njega a dobije samo strahovanje od crvenog kartona. Da ne pricam o napadackom ucinku. Samo smeta kada se organizuje napad i bjezi sto dalje od lopte.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Arsenal
Bgm to je sad furka realovca kad dižu panja benzemu u nebesaAllGunsBlazing je napisao/la: p.s.2 Nemoj molim te te price ovih Kantalonaca, bolji za sistem, nema to nigdje. Ima bolji igrac i gori igrac..
Kad momak rece za Ter Stegena, perfektan golmam za Barcin sistem 
o
-
BigBigBang
- Kontakt:
Gledao sam prvo poluvrijeme samo i mogu samo reci da je sad vec jasno da mi sa Giroudom u spicu nemamo sta da trazimo pa kakav kloc moras biti da promasis citavu loptu i ne osutas, a i jednom kad mu je aleksis dodao uspio je ponovo travnjak da osuta ali ne i loptu...
Najveci krivac za ovo je Arsene Wenger, krezo standardno ocajan i nepostojec, nigdje ga nema lokalno smetalo, Wilshere katastrofalan, Cazorla standarno los ali i dalje ce da igra iako je apsolutno beskoristan i standardno medju 3 najlosija nasa igraca na terenu...
Kad ce vise fransukom panju doci u glavu da Alexis ne moze da sluzi da nabacuje loptu panjevima Giroudu i Sanogu, ubaci Alexisa u spic, na njegovo mjesto stavi Oxa a umjesto Cazorle Campbella (koji btw nije dobio promil sanse ove sezone a bitno je da panj Sanogo igra)
Najveci krivac za ovo je Arsene Wenger, krezo standardno ocajan i nepostojec, nigdje ga nema lokalno smetalo, Wilshere katastrofalan, Cazorla standarno los ali i dalje ce da igra iako je apsolutno beskoristan i standardno medju 3 najlosija nasa igraca na terenu...
Kad ce vise fransukom panju doci u glavu da Alexis ne moze da sluzi da nabacuje loptu panjevima Giroudu i Sanogu, ubaci Alexisa u spic, na njegovo mjesto stavi Oxa a umjesto Cazorle Campbella (koji btw nije dobio promil sanse ove sezone a bitno je da panj Sanogo igra)
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Svi smo psovali o omalovažavali Denilsona jer je bio kloc,al ovaj Wilshere od onakve igračine je posto gora krampa nego on 
- bavaracmujo
- Kontakt:
Kad se samo sjetim da ste uporedjivali zirua sa mandzukicem, hahaha pa statistika asistencije ovo ono a taj nije za usporedbu sa sefkom okicem a ne nesto vise, vengera sam uvijek smatro velikim strucnjakom al brate dragi vidil on kvalitet vaseg panja?
Daj Wengeru neskijaj nam se po zivcima pa ebote vise djeca vide da je Giroud panj a Arteta Bogu plakati!
Nije Giroud jedini krivac za losu predstavu ali je bio uzasan i apsolutno beskoristan na terenu.Skoro uvijek je u top 3 najlosija igraca i opravdano ga se kritizira.E da,Jack je solidno odradio utakmicu.AllGunsBlazing je napisao/la:Nisi opet objasnio sta je to Jack vise uradio ili pak Ramsey. Ramsey je ofulao 2 ciste sanse, zaradio crveni, niej ga bilo na terenu. Ovu utakmicu je ipak gori.
ARSENAL4ever
- Londonarsenal
- Kontakt:
Kad svi toliko pljujete Artetu jel neko može reći jednu situaciju u kojoj je pogriješio da mu se zamjeri. Razumijem kada odigra loše da ga se pljuje a sinoć je bio među najboljim mada nije bilo teško. Flamini je bio deset puta gori od kada je ušao. Nije ni Wenger tolika budala da ne može da prepozna ko je bolji od njih dvojice nakon dvije godine kako igraju zajedno. Drugo je Cambel koji je tek došao pa ne dobija priliku ali će je dobiti sigurno. Igrali su i teški klocevi a da on ne dobije priliku.
Sada je druga priča što neće da traži nove igrače na pozicijama napadača i zadnjeg veznog. Ali tu je Wenger kriv, nisu igrači koji tu igraju. Tako da ne treba kriviti toliko Artetu i Girouda jer ne igraju dovoljno dobro. Siguran sam da se trude da igraju maksimalno. Treba kriviti Wengera što ne dovodi nove igrače na njihovim pozicijama. A što ne dovodi ? Pa zato što je doveo panjeve Flaminija i Sanoga prošle dvije sezone i zato što neće da prodaje igrače koje je tek doveo. A ako se sjetimo da su i Flamini i Sanogo došli kao free transferi nije teško zaključiti što se nisu pokazali. Tako da mislim da se previše napadaju Arteta i Giroud a glavni krivac Wenger skoro pa nikako i njegovi promašeni transferi Flamini i Sanogo.
Sada je druga priča što neće da traži nove igrače na pozicijama napadača i zadnjeg veznog. Ali tu je Wenger kriv, nisu igrači koji tu igraju. Tako da ne treba kriviti toliko Artetu i Girouda jer ne igraju dovoljno dobro. Siguran sam da se trude da igraju maksimalno. Treba kriviti Wengera što ne dovodi nove igrače na njihovim pozicijama. A što ne dovodi ? Pa zato što je doveo panjeve Flaminija i Sanoga prošle dvije sezone i zato što neće da prodaje igrače koje je tek doveo. A ako se sjetimo da su i Flamini i Sanogo došli kao free transferi nije teško zaključiti što se nisu pokazali. Tako da mislim da se previše napadaju Arteta i Giroud a glavni krivac Wenger skoro pa nikako i njegovi promašeni transferi Flamini i Sanogo.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Imma ja situaciju i to gledao sam samo poluvrijeme...napad Besiktasa lopta u nasem kaznenom panj u pokusaju da izbije proamsi loptu i u nastavku mi nekako blokiramo udarac BEsiktasa. Ali nije tu samo stvar u greskama kako ce da pogrijesi igrac koji ima kontakt sa loptom samo na nasoj polovici kad gradimo napad i koju sigurno vraca prema stoperima ili najblizem beku, a da ne pricamo o tome da u defanzivi ga pretrcavaju kao cunj. On je najslabija karika Arsenala i nema sta da trazi u timu...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Po meni je Wilshere sasvim dobro odigrao utakmicu sinoć,i bio najbolji u našem veznom redu..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.