FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Cautinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Cautinho » 19 avg 2014, 23:34

Ma Amidža plaća kaznu i još daje 5 000 € za kave ovim iz Uefe :geek:
Keep walking.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 avg 2014, 23:35

Jbg.. ne valja nam ovo fakat, niti nam je potrebno. Stvar kulture.. i nije nam ovo prvi put.
Sjecam se da nam se ovako nesto desilo prije par godina, ne znam da li smo novcano
kaznjeni ali smo upozoreni bili..
F.K.SARAJEVO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 avg 2014, 23:39

Cautinho je napisao/la:Ma Amidža plaća kaznu i još daje 5 000 € za kave ovim iz Uefe :geek:
Aha..
Jašta nego plaća, jedva čeka.
Pa to je iznos kojim se mogu podmiriti plate svima koji su zaposleni van sportskog segmenta kluba. Ako misliš da posluješ uspješno ovakve stvari i u domaćim takmičenjima a pogotovo u međunarodnim moraš svesti na minimum.

@molotovljev
Protiv Bugara mislim i to da smo oderani do bola, i zbog baklji i stepenica.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 avg 2014, 23:39

hilmo je napisao/la:Ja sam bio kod onog ulaza što je zatvoren mislim C3 da je, i na njemu je bio samo jedan zaštitar, neki mršavko, a dva reda stepenica (s obje strane ulaza). Pa ne može to jedan čovjek sve srediti...
Bolje je 10 000 KM više platiti SECURITAS nego plaćati ovolike kazne.

A s rajom lako, jednom te opomenem, drugi put ako ne poštuješ letiš van i to je to, nas jedino tako čovjek može srediti.

Da i ja sam to gledao .
Ma ne smije zastitar da pisne,nesto moli frajer sjedi na stepenicama, ne benda ga ni 5 % .I nikom nista.Fino brate potpises ugovor i u njemu zadatke,ako ih ne ispostujus uplati UEFI kaznu, ili nemoj raditi ako nesto za sta si zaduzen, ne mozes odraditi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 avg 2014, 23:42

Uvijek isto :plac:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 19 avg 2014, 23:49

FK Sarajevo je jedina ekipa na svijetu ciji skaut analizu svog vidjenja daje novinarima prije tekme,... Pa kakav vam je ovaj klaun od skauta?! Boze pa to treba ostati interno ta zapazanja... Koliko smo mi u BIH amateri opcenito :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 avg 2014, 23:51

[youtube][/youtube]

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
1946

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 19 avg 2014, 23:51

Jos kad se sjetim strucnosti pred Atromitos na Kosevu... Lik je sve zivo fulio.

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 avg 2014, 23:52

molotovljev je napisao/la:Jbg.. ne valja nam ovo fakat, niti nam je potrebno. Stvar kulture.. i nije nam ovo prvi put.
Sjecam se da nam se ovako nesto desilo prije par godina, ne znam da li smo novcano
levski

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 19 avg 2014, 23:53

hilmo je napisao/la: Protiv Bugara mislim i to da smo oderani do bola, i zbog baklji i stepenica.
I jer je dosta raje uletilo na teren kad se utakmica završila.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 19 avg 2014, 23:54

rammstein je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Jbg.. ne valja nam ovo fakat, niti nam je potrebno. Stvar kulture.. i nije nam ovo prvi put.
levski
I protiv Kluza smo bili kaznjeni zbog stepenica.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 19 avg 2014, 23:55

Gledam ovaj Leverkuzen, 1:0, 1:2 i okrenuse na 3:2. Svabe su to, al nema predaje pa sta bude.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 19 avg 2014, 23:55

Što se tiče ovih stolica, nije to 100% do raje, tu je u većini do organizatora. Jer npr. kad je hokej bi aktuelan u Zetri, niko nije po stepenicama sjedio jer kad sjedeš odmah neko dođe i kaže ti nemoj. Na sjeveru se to ne može odradit, jer je ultra tribina, isto tako i kod Gladbachovih na jugu, ali zapad i istok sigurno mogu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 avg 2014, 23:59

Pojedinim navijacima treba dokazati da nije citav svijet njihov zato sto su dosli na tekmu FKS-a. Kad gledam neke pojedince na stadionu imam osjecaj da su se ufurali da su nekakve zvijezde zato sto su dosli gledati nas klub i da misle da imaju sva prava ovog svijeta, eto ono u fazonu "ja sam dosao a ostali nisu pa cu raditi sta hocu". Ovo se odnosi i na njihov vokabular i na odnos prema stolicama, ogradi onoj itd., igrac izgubi loptu a seljak nabije 10 puta onu stolicu nogom i isto toliko puta opsuje mater igracu. Moramo shvatiti da takvi samo nanose stetu nasem klubu kako u materijalnom smislu tako i po pitanju reputacije i misljenja sam da takve treba odstraniti pa neka nas bude i 300 na utakmica :thumbdown: :stop: .

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 avg 2014, 23:59

Na istoku kad kaze onaj iz Securitasa da se skloni sa stepenica hoce da ga udaraju, neces mi ti odredjivati gdje cu ja stajati, u tom fazonu, ako mi je qrcu cejf na glavu cu ti se popeti. :urnebes:
1946

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 20 avg 2014, 00:02

fkzeljeznicarba je napisao/la:Što se tiče ovih stolica, nije to 100% do raje, tu je u većini do organizatora. Jer npr. kad je hokej bi aktuelan u Zetri, niko nije po stepenicama sjedio jer kad sjedeš odmah neko dođe i kaže ti nemoj. Na sjeveru se to ne može odradit, jer je ultra tribina, isto tako i kod Gladbachovih na jugu, ali zapad i istok sigurno mogu.
Zasto se to ne bi moglo odraditi na sjeveru ? I ja sam dio i clan te tribine pa sam protiv svega sto steti mom klubu. Prvi put upozoriti sa razglasa, drugi put probati da zastitari im objasne a treci put ako treba nek ulete specijalci ako treba i nek' se rastjera sa stepenica svako. Ili jednostavno porazgovarati sa momcima iz vrha grupe da se prije nego sto krene tekma objasni na tribini da niko ne bude na stepenicama, kao sto se fino naglasi prije svake evropske tekme da se nista ne pali i zdravo.
Mi smo navijačka grupa. Kao takvi postojimo zbog FK Sarajevo. Postojimo da bi podržavali naše Sarajevo, a ne da se promoviramo po medijima. Naše mjesto djelovanja je naša tribina, trg gdje se okupljamo, ulica kojom u korteu idemo prema stadionu...

Mi smo “Horde zla”, a ovo je naš manifest!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 20 avg 2014, 00:10

Kako idu karte za zapad ?
Ti si opet šampion !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 avg 2014, 00:17

Evo gledam ovaj Španski super kup, stadion pun ali se sve stepenice fino vide i prohodne su na SVIM tribinama. Samo kod nas ne može!
Kakva smo mi stoka.. :o

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 avg 2014, 00:20

Da imas onakve stolice na stadionu ko oni na Bernabeu niko ne bi bio na stepenicama.
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 avg 2014, 00:21

hilmo je napisao/la:Evo gledam ovaj Španski super kup, stadion pun ali se sve stepenice fino vide i prohodne su na SVIM tribinama. Samo kod nas ne može!
Kakva smo mi stoka.. :o

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa logicno brate kad tamo ljudi zaduzeni za sigurnost imaju ovlastenja i podrsku da nekoga ko se protivi pravilima odstrane i sankcionisu a kod nas se klipani uzdizu tako sto yebu mater redarima itd. Kad jedan klipan vidi da je drugi klipan prijetio redaru i vrijedjao ga te prosao nekaznjeno eto odmah iducu tekmu i tog prvog klipana u istoj epizodi i tako u krug. :|

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86 i 38 gostiju.