KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

marsovac
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la marsovac » 04 mar 2010, 22:09

kraj 3 cetvrtine par 50 pan 60
zasro partizan u zadnji 5 min al ima jos nade nadam se njihovoj pobjedi
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 mar 2010, 22:09

Ovo je ono cega sam se ja pribojavao a to je da Pao nece da dopusti sebi da sa svim porazima zavrse takmicenje i da bi i Obradovic i igraci voleli da zavrse ovaj krug sa bar dve pobede.
Zaboravio sam napomenuti da je Aleks Maric nakon povrede pruzio dobru partiju mislim oko 6p i za sada 10 skokova.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 04 mar 2010, 22:21

Bojim se da je ovdje gotovo, valjda ce Pao odigrati ovako i portiv Marusija

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 mar 2010, 22:23

The Game je napisao/la:Bojim se da je ovdje gotovo, valjda ce Pao odigrati ovako i portiv Marusija
steta ovo se nestize,jedna od losijih partija partizana...jbg...malo je tesko ocekivat da se dobije barsa, tako da im je sudbina u rukama panatenaikosa
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 mar 2010, 22:23

Maric na 13 skokova.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 mar 2010, 22:24

I ja mislim it's over....No siguran sam da će Pao dobiti Maroussia. Šteta je, ali ipak se i dalje nadam najboljem. Pao pokazao kvalitet ...ccc, šta su radili protiv Barcelone...

Sretno Partizanu u nastavku.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 04 mar 2010, 22:25

19TM87 je napisao/la:
The Game je napisao/la:Bojim se da je ovdje gotovo, valjda ce Pao odigrati ovako i portiv Marusija
steta ovo se nestize,jedna od losijih partija partizana...jbg...malo je tesko ocekivat da se dobije barsa, tako da im je sudbina u rukama panatenaikosa
Ovi tricu 11/18, Partizan 4/19 i tu se nema sta traziti
8150 gledalaca, mislim da je ovo vise nego protiv Barce

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 04 mar 2010, 22:30

danas sam puko čistu dvicu na PAO, jednostavno osjećaj...ipak je PAO još uvijek sila. dobiće i Marusija, jašta će...nema brige za partizane ;)

ne znam kako spanulis završi tekmu, nisam gledao, imam da će dati više od 10 poena

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 04 mar 2010, 22:31

frenki je napisao/la:danas sam puko čistu dvicu na PAO, jednostavno osjećaj...ipak je PAO još uvijek sila. dobiće i Marusija, jašta će...nema brige za partizane ;)

ne znam kako spanulis završi tekmu, nisam gledao, imam da će dati više od 10 poena
ima 7 trenutno i na parketu je ;) ;) ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 mar 2010, 22:31

jbg ovo je sad vec katastrofa
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 mar 2010, 22:32

Mislim da ce tu i ostati na tih 7.

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 04 mar 2010, 22:33

The Game je napisao/la:
frenki je napisao/la:danas sam puko čistu dvicu na PAO, jednostavno osjećaj...ipak je PAO još uvijek sila. dobiće i Marusija, jašta će...nema brige za partizane ;)

ima 7 trenutno i na parketu je ;) ;) ;)
hvala za info...hmm, sad će to završit, dabogda kćeri da te uzmu :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 mar 2010, 23:04

Kakvo navijanje nevjerovatno nažalost poraz,ali valjda Pao neće pustiti Marusiju :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 05 mar 2010, 16:51

[youtube][/youtube]
Svaka cast navijacima Partizana, ovo je poslije utakmice

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 mar 2010, 00:18

Dok se zemlja oko sunca krece u basketu zvezda prva biti nece... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ja sam to davno skonto, pa se prebacio na pravu stranu :D :D :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 mar 2010, 00:23

The Game je napisao/la:Dok se zemlja oko sunca krece u basketu zvezda prva biti nece... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ali vidim ostalo ti u dusi da pevas ZVezdine pesme. :mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 mar 2010, 00:28

eh, nakon odgledane tekme i sabranih utisaka da napisemo stogod...kao sto sam jednom som rodjaku rekao cim je pocela utakmica i kada sam vidio perperoglua u petorci da nece valjat...jer neshvatljivo je kako ga je malko Zeljko koristio u top 16....da se odmah razumijemo, pao ce da ugazi marusija u posljednjem kolu.....jer blamaza je za njih 1-5......a i zeljko ce da to uradi radi partizana...partizan je izgubio zbog primljenih trica od drua i perperoglua, ukupan su 10 od 12 :o :o :o :o ...trice nikolasa su bile vecinom sa 7 metara....odlicno su udvajali marica, robertsova all round igra nije mogla da prodje...rasic nije dao svoje....sve u svemu odlicna igra atinskih zelenih....ocito je da se dizu u formi, popravljaju odbranu i sut...opet se bojim da ce olimpijakos da ostane bez titule grcke....sve u svemu partizan je odigrao losije utakmicu, pao bio bolji i kraj...

P.S. @The Game, nek si napokon si uvidio sta valja ;) ;) ;) ;)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 mar 2010, 00:35

neno#4 je napisao/la:eh, nakon odgledane tekme i sabranih utisaka da napisemo stogod...kao sto sam jednom som rodjaku rekao cim je pocela utakmica i kada sam vidio perperoglua u petorci da nece valjat...jer neshvatljivo je kako ga je malko Zeljko koristio u top 16....da se odmah razumijemo, pao ce da ugazi marusija u posljednjem kolu.....jer blamaza je za njih 1-5......a i zeljko ce da to uradi radi partizana...partizan je izgubio zbog primljenih trica od drua i perperoglua, ukupan su 10 od 12 :o :o :o :o ...trice nikolasa su bile vecinom sa 7 metara....odlicno su udvajali marica, robertsova all round igra nije mogla da prodje...rasic nije dao svoje....sve u svemu odlicna igra atinskih zelenih....ocito je da se dizu u formi, popravljaju odbranu i sut...opet se bojim da ce olimpijakos da ostane bez titule grcke....sve u svemu partizan je odigrao losije utakmicu, pao bio bolji i kraj...

Ma dosta će biti Olympiakosa titula prvaka Europe
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 mar 2010, 00:45

Devil je napisao/la:
The Game je napisao/la:Dok se zemlja oko sunca krece u basketu zvezda prva biti nece... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ali vidim ostalo ti u dusi da pevas ZVezdine pesme. :mrgreen:
Mora se pomalo :D :D :D :D :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 mar 2010, 14:59

Ted Mosby je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:eh, nakon odgledane tekme i sabranih utisaka da napisemo stogod...kao sto sam jednom som rodjaku rekao cim je pocela utakmica i kada sam vidio perperoglua u petorci da nece valjat...jer neshvatljivo je kako ga je malko Zeljko koristio u top 16....da se odmah razumijemo, pao ce da ugazi marusija u posljednjem kolu.....jer blamaza je za njih 1-5......a i zeljko ce da to uradi radi partizana...partizan je izgubio zbog primljenih trica od drua i perperoglua, ukupan su 10 od 12 :o :o :o :o ...trice nikolasa su bile vecinom sa 7 metara....odlicno su udvajali marica, robertsova all round igra nije mogla da prodje...rasic nije dao svoje....sve u svemu odlicna igra atinskih zelenih....ocito je da se dizu u formi, popravljaju odbranu i sut...opet se bojim da ce olimpijakos da ostane bez titule grcke....sve u svemu partizan je odigrao losije utakmicu, pao bio bolji i kraj...

Ma dosta će biti Olympiakosa titula prvaka Europe
masineriju iz Blaugrane samo je jedna ekipa pobijedila ove godine u Euroligi, vrlo vjerovatno ce da ostane tako....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.