FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zna li iko jesu pustili u prodaju salove onaj fazon pola mi pola oni rekli su mi u fan shopu da ce biti zna li iko jesu dosli?
valjal ovoSilkoni je napisao/la:Zna li iko jesu pustili u prodaju salove onaj fazon pola mi pola oni rekli su mi u fan shopu da ce biti zna li iko jesu dosli?

Jos samo zapad ostao sto se tice karata ma ljepota jos da nas vrijeme abd posluzi spektakl slijedi ne vidjeni 

04.10.2009 !!
valjal ovoaS_Roma je napisao/la:Silkoni je napisao/la:Zna li iko jesu pustili u prodaju salove onaj fazon pola mi pola oni rekli su mi u fan shopu da ce biti zna li iko jesu dosli?

Hajde donesi mi to

aS_Roma je napisao/la:valjal ovoSilkoni je napisao/la:Zna li iko jesu pustili u prodaju salove onaj fazon pola mi pola oni rekli su mi u fan shopu da ce biti zna li iko jesu dosli?![]()
![]()

Sarajevo ljubavi moja!
25 kermi dolazi sutra u FAN shop 

pozz-selam bratesarajlija je napisao/la:Samo da pozdravim druga @ sekca zna on od koga ide selam

Sarajevo ljubavi moja!
aS_Roma je napisao/la:valjal ovoSilkoni je napisao/la:Zna li iko jesu pustili u prodaju salove onaj fazon pola mi pola oni rekli su mi u fan shopu da ce biti zna li iko jesu dosli?![]()
![]()
Ako bog da za par godina normala će nam biti ovakve utakmice.
Iduće belmin, iduće 

More komfornorammstein je napisao/la:Iduće belmin, iduće

http://sportsport.ba/ino_fudbal/uefa-ka ... evo/138358" onclick="window.open(this.href);return false;
Koju drogu ovi koriste...
Koju drogu ovi koriste...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- samo_lijevo
- Kontakt:
pa vi samo pisite da niko nece ostati ispred stadiona.NIje ovo nas levatski savez pa da gleda kroz prste,ovi odmah po kaznama.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
iznose objektivne cinjenice..
fcsforever je napisao/la:zapamtite ovo sada što.ću reči...ako zijanimo eto ih vamo u nenormalnom broju. Ona njihova klasična lopovska priča.

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Još onaj redar fino moli ljude da se sklone sa stepenica al niko ni da makne.....
Treba se na svakih dva - tri metra postaviti po jedan redar da se ne ponovi ovakva stvar i protiv Švaba (a ponovit će se)...
Treba se na svakih dva - tri metra postaviti po jedan redar da se ne ponovi ovakva stvar i protiv Švaba (a ponovit će se)...
- samo_lijevo
- Kontakt:
nemaju ljudi naviku,to je za nas spansko selo.Zamisli jos kada bi postavili sektore,pa da svako ima svoju stolicu.hilmo je napisao/la:Još onaj redar fino moli ljude da se sklone sa stepenica al niko ni da makne.....
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nije mi jasno ako zastitari ne mogu skloniti-pomjeriti navijace, sa stepenica onda mi nije jasno sto ih iz kluba angazuju.Tek ce sad biti haos ,jer ce duplo vise raje biti.
Ja sam bio kod onog ulaza što je zatvoren mislim C3 da je, i na njemu je bio samo jedan zaštitar, neki mršavko, a dva reda stepenica (s obje strane ulaza). Pa ne može to jedan čovjek sve srediti...
Bolje je 10 000 KM više platiti SECURITAS nego plaćati ovolike kazne.
A s rajom lako, jednom te opomenem, drugi put ako ne poštuješ letiš van i to je to, nas jedino tako čovjek može srediti.
Bolje je 10 000 KM više platiti SECURITAS nego plaćati ovolike kazne.
A s rajom lako, jednom te opomenem, drugi put ako ne poštuješ letiš van i to je to, nas jedino tako čovjek može srediti.
Trenutno korisnika/ca: Evander, iliyaa8, N3R3D, ristagrad, Riziko, SamoDaKazeem, senad82, Varijantas8 i 61 gost.