Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Zabranjeno je bilo kakvo omalovažavanje fudbalskih lisaca Boleta, Filipa Curcica i Marka Savića. Lično sam se uvjerio da su to velike ljudine, posebno Bole i Filip s kojim sam igrao skoro čitavu FID karijeru 
Hvala i doviđenjaJesseP je napisao/la:Zabranjeno je bilo kakvo omalovažavanje fudbalskih lisaca Boleta, Filipa Curcica i Marka Savića. Lično sam se uvjerio da su to velike ljudine, posebno Bole i Filip s kojim sam igrao skoro čitavu FID karijeru
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Izaći ću ja sam, ne morate da me tjerate.
Đe ćeš bolan, Sjedi sad će Kafa.bosko2602 je napisao/la:![]()
Zajebavamo te malo
edit: Ode čojk ni jabuke nije ogulio
- Unknown Genius
- Kontakt:
Čisto da se zna za Boleta i Boška, moji postovi tu na forumu:
Unknown Genius je napisao/la:
Tamo na forumu samo Boška ne dirajte, najbolji čovjek na igrici, a ostale šamarajte.
A u priču o Savezu ne bih da se upuštam.Unknown Genius je napisao/la:Već sam iznad napisao da je Bole ljudina. Igrao sam sa njim haman dvije godine i jedan je od najboljih na FID-u.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Nakon ovog svega, opet mogu reći da od svih ovih ljudi Boško je najbolji. Ovi su ostali 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neka te, sad će kafa, pa ćemo lubenice narezatbosko2602 je napisao/la:![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
De likMa nekad trening odradiUnofficialpage je napisao/la:Neka te, sad će kafa, pa ćemo lubenice narezatbosko2602 je napisao/la:![]()
Belmine ne seri sviju ti. Čovjek je najzaslužniji što uopšte klikamo ovo čudo i dalje i ti sad kad je to sve omogućeno i kad se raja vratila igranju pričaš o nekom odvajanju, a raspalo bi se sve za 2 mjeseca, jer nemamo takve ljude da to održavaju.
Srbi ti smetaju, a ideš tamo na forum da provociraš?
Zayebancija je ok, rivalitet je ok, ali ne serundajte toliko, ono tamo na forumu nije ništa od toga nego mržnja. Nemoj da je ko spominjao riječ odvajanje.
Kad već spominješ zastavu, ne može se promijeniti, da može promijenila bi se. Liga je inače Adriatic..
Srbi ti smetaju, a ideš tamo na forum da provociraš?
Zayebancija je ok, rivalitet je ok, ali ne serundajte toliko, ono tamo na forumu nije ništa od toga nego mržnja. Nemoj da je ko spominjao riječ odvajanje.
Kad već spominješ zastavu, ne može se promijeniti, da može promijenila bi se. Liga je inače Adriatic..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jedva forum otvorim, internet katastrofa. Zaboravim. Napomeni me oko 7-8 da odradimBelminM23 je napisao/la:De likMa nekad trening odradiUnofficialpage je napisao/la:Neka te, sad će kafa, pa ćemo lubenice narezatbosko2602 je napisao/la:![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne znam sta imate protiv boska.. Regularan lik,uvijek htio pomoci.. Nisam vas bas upratio.. Inace tu sam veceras da koji go zabijem
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
A uradi trening i onda kad sam otisao na sign up vidjeh da je timski nocas

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Udarite i tamo Sign up 
Nego mogli bi i večeras imati sve aktivno. I da dođite na TS da se malo zajebavamo, da ne bude dosadno igrat utamicu.
Nego mogli bi i večeras imati sve aktivno. I da dođite na TS da se malo zajebavamo, da ne bude dosadno igrat utamicu.
Moramo se dobro spremiti za Planktone i za meč u Utorak. Pred nama su 2 botovske utakmice, dok će oni igrati 2 aktivne, pa bi bilo lijepo da se malo uigramo. Večeras nakon naše utakmice il sutra ću otvoriti temu i skautirat ću malo protivnika, a možete i vi ne škodi vam ništa pogledat neki njihov meč i malo bolje analizirati svog čuvara. Planktoni ni malo nisu naivna ekipa. 60% - 40% omjer za njih. 
Veceras bih trebao biti na TS sa mikrofonomBelminM23 je napisao/la:Moramo se dobro spremiti za Planktone i za meč u Utorak. Pred nama su 2 botovske utakmice, dok će oni igrati 2 aktivne, pa bi bilo lijepo da se malo uigramo. Večeras nakon naše utakmice il sutra ću otvoriti temu i skautirat ću malo protivnika, a možete i vi ne škodi vam ništa pogledat neki njihov meč i malo bolje analizirati svog čuvara. Planktoni ni malo nisu naivna ekipa. 60% - 40% omjer za njih.
Mateo bi opet da večeras malo zaigra, samo svi su mi se najavaili, valja nekog na gol staviti 
Hoće momak da opet dadne gol
- Unknown Genius
- Kontakt:
Apelujem da desni bek ekipe Mladosti, Denis Irwin, bude izbačen iz bilo kakvih kombinacija što se reprezentativnog plana tiče. Hvala.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
ma necu igrat neka igraju oni nek se ugiravaju..pogotovo obranaBelminM23 je napisao/la:Mateo bi opet da večeras malo zaigra, samo svi su mi se najavaili, valja nekog na gol staviti
Ja hocu jednu loptu na stranu i da probam pasom proigrati Stojceva 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.