bravo odjektivni znalacZip je napisao/la:Nedostajao sidiplomatija je napisao/la:Po cemu je to neko iz Sarajeva sasluzio poziv? Bilo je puno boljih igrača prošlih godina i nije nikog zvao ovaj pitarski prascic, realno ni Stanić, ni taj hebibovic a pogotovo cimirot trenutno ne zaslužuju da se spominju u kontekstu A reprezentacije, susic je cirkus živi..![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Naravno. Ako primimo gol bice "Gdje ste divovi
" Tako je bilo protiv Atromitosa na Kosevu. Pa opet pobjegose u rupe kad ga dade Puzi. Pa opet izmigoljise poslije 1:2. Pa sute kod 0:1 u Grckoj, pa tako i kod 1:2. Protiv Haugesunda na Kosevu je bilo kako opet sramotimo drzavu. Pa ih eto kod 1:2 pametujuci kako je to tipicni sindrom bosanskog fudbala jer su i oni tako protiv Metalurga bla bla (mislim kao da nekog boli racku). Eh onda krenu pricom kako sj ipak oni vise ove sezone doprinijeli bh. Fudbalu jer su ostvarili veci koeficijent. Pa poslije zrijeba eto ih s pricom kako je Newcastle atraktivniji i kako sunoni napunili Kosevo.
Ovo se naravno ne odnosi na sve njih. Svaka cast onima koje zaboli medjunozje za nama. Jer mene zaboli za njima.

Ovo se naravno ne odnosi na sve njih. Svaka cast onima koje zaboli medjunozje za nama. Jer mene zaboli za njima.
nuerta je napisao/la:Naravno. Ako primimo gol bice "Gdje ste divovi" Tako je bilo protiv Atromitosa na Kosevu. Pa opet pobjegose u rupe kad ga dade Puzi. Pa opet izmigoljise poslije 1:2. Pa sute kod 0:1 u Grckoj, pa tako i kod 1:2. Protiv Haugesunda na Kosevu je bilo kako opet sramotimo drzavu. Pa ih eto kod 1:2 pametujuci kako je to tipicni sindrom bosanskog fudbala jer su i oni tako protiv Metalurga bla bla (mislim kao da nekog boli racku). Eh onda krenu pricom kako sj ipak oni vise ove sezone doprinijeli bh. Fudbalu jer su ostvarili veci koeficijent. Pa poslije zrijeba eto ih s pricom kako je Newcastle atraktivniji i kako sunoni napunili Kosevo.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pred utakmicu sa Borussijom
Ulaznica gotovo da nema, Borussiju čeka puno Koševo.
Dva dana pred utakmicu online prodaja karata za istočnu i sjevernu tribinu je obustavljena, jer su gotovo sve karte za ove tribine rasprodate. Još uvijek je moguće nabaviti karte za zapadnu tribinu, te se u četvrtak očekuje pun stadion.
Na utakmicu Sarajeva i Borussije najavili su se navijači iz cijele Bosne i Hercegovine. Tako će bordo fudbalere protiv njemačkog kluba, pored navijača iz Sarajeva, bodriti publika iz Mostara, Visokog, Maglaja, Banja Luke, Konjica, Kaknja...
Dva dana pred utakmicu online prodaja karata za istočnu i sjevernu tribinu je obustavljena, jer su gotovo sve karte za ove tribine rasprodate. Još uvijek je moguće nabaviti karte za zapadnu tribinu, te se u četvrtak očekuje pun stadion.
Na utakmicu Sarajeva i Borussije najavili su se navijači iz cijele Bosne i Hercegovine. Tako će bordo fudbalere protiv njemačkog kluba, pored navijača iz Sarajeva, bodriti publika iz Mostara, Visokog, Maglaja, Banja Luke, Konjica, Kaknja...
Jos manje od 48 sati
-
- Kontakt:
koliko je ukupno pusteno karata u prodaju,otprilike??? koliki se broj ocekuje u cetvrtak???amypitar je napisao/la:Pred utakmicu sa Borussijom
Pušteno je 28.000.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
voliosamzvijezdu je napisao/la:koliko je ukupno pusteno karata u prodaju,otprilike??? koliki se broj ocekuje u cetvrtak???amypitar je napisao/la:Pred utakmicu sa Borussijom
Pusteno u prodaju 30.000 hiljada.Bice pun stadion ko šibica.

30 000 ulaznica
Da ne shvatiš pogrešno ovo što je on pisao da je rasprodato sve je mislio kad se sastavi košarka i ovaj meč pošto je na istom prodajnom mjestu kod tržnice su se prodavale karte i za košarku pa kad sve sabereš rasprodato je.voliosamzvijezdu je napisao/la:koliko je ukupno pusteno karata u prodaju,otprilike??? koliki se broj ocekuje u cetvrtak???amypitar je napisao/la:Pred utakmicu sa Borussijom
Zadnja izmjena: arhiva, dana/u 19 avg 2014, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
a kome se vi pravdate, ko je ovaj ba, za koga navija ??? na kraju nas klub igra play off EL a ne vidim vise predstavnika BiH i sve dok je tako, svi imaju mahanje, a neki su govorili da je nama to da igramo pa fol spominjali neka kucanja, pa dobise po usima !!!
mi uzivamo
mi uzivamo

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- molotovljev
Preporodio bi se Demba Ba kad bi došao kod nas... Opali je frajer s' centra u drugoj sekundi.. 

F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
Da imamo jednog pravog špic igrača koji bi bio kupljen za nekih 500 milja eura...i da se onda baš pobijemo sa švabama
Imam havera manijaka i vec par dana me covjek izbjegava
Znaci frajer mi reko da mu je muka sto igramo sa Gladbahom i da ne moze na kafu jer cu ga podjebavat. Posten lik nema sta. A ne bi se ja nasladjivo nad fukarama...
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- BordoMahala
- Kontakt:
Nema još puno

Pa ja svoja 2 najbolja havera koji su zeljovci nisam vidio od tekme sa Atromitosom, nece ni na fb da se javeamstaff je napisao/la:Imam havera manijaka i vec par dana me covjek izbjegavaZnaci frajer mi reko da mu je muka sto igramo sa Gladbahom i da ne moze na kafu jer cu ga podjebavat. Posten lik nema sta. A ne bi se ja nasladjivo nad fukarama...

Zadnja izmjena: BordoMahala, dana/u 19 avg 2014, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
amstaff , merhametli duša
samo nama ovo nije prvi put u play offu
kad smo bili 25x siromašniji igrali smo isto
samo nama ovo nije prvi put u play offu
kad smo bili 25x siromašniji igrali smo isto
Kakva retardacija...arhiva je napisao/la:Da ne shvatiš pogrešno ovo što je on pisao da je rasprodato sve je mislio kad se sastavi košarka i ovaj meč pošto je na istom prodajnom mjestu kod tržnice su se prodavale karte i za košarku pa kad sve sabereš rasprodato je.voliosamzvijezdu je napisao/la:koliko je ukupno pusteno karata u prodaju,otprilike??? koliki se broj ocekuje u cetvrtak???amypitar je napisao/la:Pred utakmicu sa Borussijom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Izbjegav'o si i ti njega od kako si se rodio. Šta je par dana naspram toga.amstaff je napisao/la:Imam havera manijaka i vec par dana me covjek izbjegavaZnaci frajer mi reko da mu je muka sto igramo sa Gladbahom i da ne moze na kafu jer cu ga podjebavat. Posten lik nema sta. A ne bi se ja nasladjivo nad fukarama...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Izbjegav'o si i ti njega od kako si se rodio. Šta je par dana naspram toga.amstaff je napisao/la:Imam havera manijaka i vec par dana me covjek izbjegavaZnaci frajer mi reko da mu je muka sto igramo sa Gladbahom i da ne moze na kafu jer cu ga podjebavat. Posten lik nema sta. A ne bi se ja nasladjivo nad fukarama...

Naravno da nije, ali sada igramo protiv jedne ekipe koja je pet puta bila sampion Njemacke, ima dva Kupa Uefa... Znaci nije ovo Cluj, a Boga mi nije mi Metalurg 
**** ga Tan, nemam sa kim na kafu izaci...

**** ga Tan, nemam sa kim na kafu izaci...

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Babuka31, Blackwargreymon, boki86, Confiance, dencho, ErosViverosViv, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HyperOS, J1897, johntravolta123, Kabinet1987, MaroonWhite1946, mercurial, PingoFTW, Posejdon, Rauber33, roccosiffredi, schalke, siroliver69, Taree, ubipara, USB, Varijantas8, zagorski i 204 gosta.