FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

istok65
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la istok65 » 19 avg 2014, 20:32

srecu hilmo moras zasluziti
budu li ko cune igrali nece biti ni srece
milion puta vidjeno

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 19 avg 2014, 20:32

Pale_Companion je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Navijaci Borusije u BIH...jest', kako da ne :clap: :mrgreen: :zviz:

Šta ti je bolan, pa zna Brane za mene, hvala mu ovim putem na pozdravu :mrgreen:

Da je bilo koji klub u pitanju svakako da bih podržavao FK Sarajevo, ali ipak protiv moje Borussie ne mogu ;) ...

Svaka čast Sarajevu na svemu što je dosad postiglo, stvarno veliki respekt na urađenom ... Također pohvala forumašima/navijačima koji realno gledaju stvari pred utakmicu i pišu zanimljive stvari :thumbup: ... Protivnika maksimalno respektirate i solidno ste se i upoznali sa radom kluba unatrag par godina ...

Svakako da imate i razloga da se nadate u čudo i da vjerujete u svoju ekipu pred ove susrete, to je vaše puno pravo ... Sigurno je da će biti veoma interesantno pratiti sve ovo skupa, kako na terenu tako i na tribinama. Bit će dosta i Borussijinih navijača u to budite sigurni, i koji će davati veoma jaku podršku tokom cijelog susreta...

Što se ishoda utakmice tiče mislim da će moja Borussia slaviti u četvrtak, nekih 1-2 ili 1-3 bi moglo da bude :angel: ... Koliko sam upratio kod vas su najslabije tačke bekovi, dok tu Borussia sa Hahnom i Traoreom izgleda strašno opasno ... Imam stoga osjećaj da bi ovaj momak mogao biti ključna osoba večeri :

slika

Tu je i Raffael, ključna figura naše igre i za mene naš najbolji igrač.
Zbog povrede Krusea Hrgota će igrati ponovno od prve minute. Za njega je ovo siguran sam vrlo specijalan meč, sigurno mu je emotivnije i nabrijanije izaći pred puno Koševo nego na Mercedes Arenu u Stuttgartu ... Trebamo svi obratiti pomalo pozornost na njega, mali ima veliki potencijal a i dalje imam neku nadu da bi na kraju mogao obući naš reprezentativni dres...

Sve u svemu praznik fudbala u Sarajevu, svih koje iole interesira fudbal u našoj zemlji trebali bi na neki način ispratiti ovu utakmicu ...

Nek sve protekne fer i koretkno, i uživajmo u ovom spektaklu :clap: :opaopa:

slika
Imam jedno pitanje za tebe, hoces li ici na jug kod svojih? :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 19 avg 2014, 20:33

Pozz Sarajlije, je li mi moze neko reci kada i na koji cete nacin vi kupovati karte za revans utakmicu? Da li ce stici karte u Sarajevo ili sta vec?
Stern des Südens

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 19 avg 2014, 20:38

proFCB je napisao/la:Pozz Sarajlije, je li mi moze neko reci kada i na koji cete nacin vi kupovati karte za revans utakmicu? Da li ce stici karte u Sarajevo ili sta vec?
Procitah obavjestenje hz u vezi karata za revans cini mi se da je pisalo da ce se karte moci kupiti samo ovde u Sarajevu. Sad cu provjeriti bas..

EDIT: Evo nasao sam:
Glede karata za uzvratnu utakmicu...

Za potrebe prodaje u Sarajevu je naruceno 1500 karata. One se sigurno nece prodavati prije petka, a i tada ce biti informisano kad, sta i kako. Niko nece ostati bez karte, a posebno ne oni koji Sarajevo prate na svakom gostovanju, a ne samo kada je sve divno, bajno i krasno. Cijena karte ce izgleda biti 24.5 eura, umjesto prvobitno recenih 27.5 eura i iznos ce se placati u KM. Smjesteni smo u A sektoru, koji geografski se poklapa sa pozicijom jug-jugoistok. Vrlo vjerovatno je da cemo i mi gore, kao i njihovi navijaci ovdje, imati mjesto okupljanja odnosno fan zonu, ali o tome cete biti blagovremeno obavijesteni.
Sa nama ce u gostujucem sektoru biti i VELIKI broj navijaca Dynama iz Dresdena, te vas ovim putem pozivamo da se prema istim ophodite kao i prema svakom drugom navijacu Sarajeva jer su oni taj dan nasi gosti i tu su zbog nas i naseg kluba.

Po pitanju svih daljih informacija, samo pratite ovaj forum i bicete blagovremeno i tacno obavijesteni.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 19 avg 2014, 20:39

Mislim da ce oko 1500 stici u nas klub. Tu ce se prodavati. Pa ono sto ostane pokusat ce se proslijediti nasima iz Drezdena i nasoj dijaspori.
Mada ima info da Drezdenovci i nasa dijaspora vec dosta karata narucuje u sektorima koji ce biti oko naseg.

Edit- eto preduhitrise me :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 19 avg 2014, 20:42

Burberry46 je napisao/la: Imam jedno pitanje za tebe, hoces li ici na jug kod svojih? :D
Na moju veliku žalost spriječan sam da prisustvujem utakmici :( , ne nalazim su trenutno u BiH ... Da sam tamo sigurno bih išao i to na zapad u svakome slučaju ...
Agieren statt reagieren

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 19 avg 2014, 20:48

Pale_Companion je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la: Imam jedno pitanje za tebe, hoces li ici na jug kod svojih? :D
Na moju veliku žalost spriječan sam da prisustvujem utakmici :( , ne nalazim su trenutno u BiH ... Da sam tamo sigurno bih išao i to na zapad u svakome slučaju ...
:thumbup:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 19 avg 2014, 21:34

ako gledate Bešiktaš-Arsenal, možete vidjeti kako su se Turci hrabro suprostavili gigantu iz Londona.

arhiva
Kontakt:

Post Postao/la arhiva » 19 avg 2014, 21:38

fcsforever je napisao/la:ako gledate Bešiktaš-Arsenal, možete vidjeti kako su se Turci hrabro suprostavili gigantu iz Londona.
Možete i vi. Imate Demba Bu u liku i delu Bilbije. Isti tip igrača.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 19 avg 2014, 21:39

arhiva, hvala ti na prosvijetljenju

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 19 avg 2014, 21:41

Ne mogu da vjerujem da imamo trenutno bolju travu na Koševu nego što je na stadionu Bešiktaša :hmmmmm:

Demba Ba i Bilbija isti tip igrača? Demba bi ga pojeo ko ja frtalj buredžika..
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 19 avg 2014, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 avg 2014, 21:41

arhiva je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:ako gledate Bešiktaš-Arsenal, možete vidjeti kako su se Turci hrabro suprostavili gigantu iz Londona.
Al nije ni odbrana Gladbaha ko Arsenalova, joj razmisljanja :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :facepalm: :facepalm:

Za kojeg si igraca cuo jos osim Dembe BA sto igra u Bešiktasu, ni za jednog tako da :wave:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 avg 2014, 21:42

Jedan od najboljih igrača Sarajeva
Stojčev pred utakmicu sa Borussijom: Idemo na pobjedu!

"Ovo je prilika da vidimo gdje smo trenutno i kolike su naše šanse i dometi. Borussija je odlična ekipa koja sigurno ovdje neće doći da se brani, što nama odgovara jer ostali timovi koji su dolazili na Koševo nastupali su sa defanzivno orijentisanom igrom", naglasio je Stojčev, dodavši da u četvrtak očekuje veliki broj navijača.

Vrlo hrabra izjava,svaka cast Milose. :clap:

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 19 avg 2014, 21:43

arhiva je napisao/la:
Obojica su donijela play off svojim klubovima.....
asRoma:Kakvo on ima razmisljanje?Dodje ovdje kao nesta podjebava, a toliko mu je krivo sto smo mi tu gdje jesmo da je poceo mrziti sam sebe......
Sreca pa je Ojler mlad umro...

arhiva
Kontakt:

Post Postao/la arhiva » 19 avg 2014, 21:46

MrWhite je napisao/la:
arhiva je napisao/la:
Obojica su donijela play off svojim klubovima.....
asRoma:Kakvo on ima razmisljanje?Dodje ovdje kao nesta podjebava, a toliko mu je krivo sto smo mi tu gdje jesmo da je poceo mrziti sam sebe......
Zato i kažem.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 19 avg 2014, 21:47

zapamtite ovo sada što.ću reči...ako zijanimo eto ih vamo u nenormalnom broju. Ona njihova klasična lopovska priča.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 19 avg 2014, 21:50

fcsforever je napisao/la:zapamtite ovo sada što.ću reči...ako zijanimo eto ih vamo u nenormalnom broju. Ona njihova klasična lopovska priča.
Ma ko ih yebe, i na cestitke i na ta podjebavanja ne odgovarati, neka misle sta hoce.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 avg 2014, 21:51

fcsforever je napisao/la:zapamtite ovo sada što.ću reči...ako zijanimo eto ih vamo u nenormalnom broju. Ona njihova klasična lopovska priča.
neka ih, mi u cetvrtak sa Borusijom igramo, oni sa Turbinom :D :lol: :lol:

arhiva
Kontakt:

Post Postao/la arhiva » 19 avg 2014, 21:51

Pa zijanit će te sigurno. Ali šta ima ko dolaziti na vašu temu, mislim ovo je veliki uspjeh.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 avg 2014, 21:52

[youtube][/youtube]
evo naucite ovu pjesmu,tamam je mozete pjevati sa dresdenovcima. :D
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, MojaMalenkost i 15 gostiju.