Ako i ti radiš u klubu pa ti daju pare očigledno da i ti moraš pisati tako. Meni ne daje niko pare niti imam veze s bilo kim iz kluba pa smijem pisati onako kako ja mislim, da ne moram podvaljivati stalno neke stvari a tone se sve dublje i dublje. To što ti čitaš s razumijevanjem svih ovih godina a nisi svjestan da tonemo sve dublje to je tvoja stvar. Dosta više samo da se traži neka milostinja i sabur za navijače u smislu ma biće to dobro i tapši po ramenu a misli li neko nešto raditi ? Naći nekog sponzora, dovesti nekog igrača npr. zadnjeg veznog, naprimjer veznog, naprimjer staviti Bogdanovića a ne da je pod moranjem da mora igrati Kosorić. Iz godine u godinu guranje nekih igrača a sputavanje nekih iz njima poznatih razloga. Svraka jadan propade i još ga ovi što su bliski klubu proglasiše da je labilan, ne do Bog napisati Amar je usro sve i sjebo momka. Nego gdje ćeš to pisati na forumu odmah će te napasti. Nego ko cuko uz nogu kad neko napiše nešto. Imamo ekonoma u klubu kao završio ekonomski fakultet spuca takvu cijenu da prodaju u vrh glave 300 godišnjih. Nek se uhvati panao i lijepi po ogradi jedino to može a pare će u klub donijeti roda ?, a dok neki Bogalji prodaju po pet milja. Ne smijem to pisati, moram pisati kako će sve biti dobro, kako nema igrača za Želju, gdje ću ja uložit u ekipu ko garantuje da ću napraviti uspjeh pa udri onda sad priču treba podrška i uz nogu ni slučajno da neko napiše nešto protiv Amara..Plavetnilo je napisao/la:Na ovoj temi fakat pišu neki koji imaju problema sa tzv. čitanjem sa razumijevanjemi nižu nebulozu za nebulozom.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
riječ "ekonom" ne znači ono što ti misliš.
- champions1921
Ma pusti ga.. Vidis da frajer zna znanjeChWilla je napisao/la:riječ "ekonom" ne znači ono što ti misliš.

BUDI ŽELJO !!!
Aldine zvekni se macolom po tintari da ti svi mliječni zubi poispadaju. Čuj tokmaka "imamo ekonoma kao završio ekonomski fakultet..."
Znaš li posao ekonoma u fudbalskom klubu?
Ti vjerovatno misliš da je stomatolog doktor za stomak 

DRUG NEBI TI PUNCA
arhiva je napisao/la:Ako i ti radiš u klubu pa ti daju pare očigledno da i ti moraš pisati tako. Meni ne daje niko pare niti imam veze s bilo kim iz kluba pa smijem pisati onako kako ja mislim, da ne moram podvaljivati stalno neke stvari a tone se sve dublje i dublje. To što ti čitaš s razumijevanjem svih ovih godina a nisi svjestan da tonemo sve dublje to je tvoja stvar. Dosta više samo da se traži neka milostinja i sabur za navijače u smislu ma biće to dobro i tapši po ramenu a misli li neko nešto raditi ? Naći nekog sponzora, dovesti nekog igrača npr. zadnjeg veznog, naprimjer veznog, naprimjer staviti Bogdanovića a ne da je pod moranjem da mora igrati Kosorić. Iz godine u godinu guranje nekih igrača a sputavanje nekih iz njima poznatih razloga. Svraka jadan propade i još ga ovi što su bliski klubu proglasiše da je labilan, ne do Bog napisati Amar je usro sve i sjebo momka. Nego gdje ćeš to pisati na forumu odmah će te napasti. Nego ko cuko uz nogu kad neko napiše nešto. Imamo ekonoma u klubu kao završio ekonomski fakultet spuca takvu cijenu da prodaju u vrh glave 300 godišnjih. Nek se uhvati panao i lijepi po ogradi jedino to može a pare će u klub donijeti roda ?, a dok neki Bogalji prodaju po pet milja. Ne smijem to pisati, moram pisati kako će sve biti dobro, kako nema igrača za Želju, gdje ću ja uložit u ekipu ko garantuje da ću napraviti uspjeh pa udri onda sad priču treba podrška i uz nogu ni slučajno da neko napiše nešto protiv Amara..Plavetnilo je napisao/la:Na ovoj temi fakat pišu neki koji imaju problema sa tzv. čitanjem sa razumijevanjemi nižu nebulozu za nebulozom.
Veliki si ti mislilac vidi se da bacas malo na Sokrata.
Nemas dodirnih tacaka sa ljudima u klubu a sve znas ko, sta, gdje, koliko, kako i sl... Mora da se puno druzis s zenama iz mahale.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Kada je sutra trening ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- moustapha
- Kontakt:
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zna li se koji je dan i u koliko sati utakmica ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Sutra ima samo jutarnji trening, a popodne u Vogosci ekipa igra protiv Unisa u 17h.plavalokomotiva je napisao/la:Kada je sutra trening ?
Danas su trening propustili, Stana, Cola i Zeljkovic lakse povrede. Bajic trenirao odvojeno zbog bolova u desnoj preponi. Nuspahic jos uvijek ima problem sa petom. Ostali su radili normalnim intezitetom. Eto ukratko ako nekoga zanima.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Hoće li biti snimka utakmice sa Slavijom na YT?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Dobro bi bilo da se Nuspahic ne forsira odredjen period, uvijek postoji ta mogucnost pogorsanja povrede i na kraju se moze sve zakomplikovati. Ako ce vec biti u kadru za utakmicu sa Zrinjskim, radije bih da pocne sa klupe (kad igramo protiv njih uvijek se sjetim sta je bilo sa Zolom) a ubaciti ga u drugom poluvremenu ako se bude ganjao rezultat. Ja se iskreno nadam da cemo utakmicu rjesiti i svoju korist na sto laksi nacin. Ako se ne varam, Adzem nema jos ni jedan poraz koliko je na klupi, pa i to nesto govori. Ekipa ima konstantu, atmosfera je dobra, kadrovski smo jaci nego prosle sezone (pogotovo u ovo doba, sjetite se povrede Benje,Kvese,pa kasnije i Skaljica), podrska ce vjerovatno biti ista kao i protiv Sirokog, prema nekoj mojoj procjeni, teren ce biti bolji nego u Foci tako da cemo pokazati pravu formu i umijece. Uvijek sam bio optimista i dok je Zeljo u pitanju uvijek cu biti i nadati se pobjedi bez obzira s kim igramo.tm8782 je napisao/la:Sutra ima samo jutarnji trening, a popodne u Vogosci ekipa igra protiv Unisa u 17h.plavalokomotiva je napisao/la:Kada je sutra trening ?
Danas su trening propustili, Stana, Cola i Zeljkovic lakse povrede. Bajic trenirao odvojeno zbog bolova u desnoj preponi. Nuspahic jos uvijek ima problem sa petom. Ostali su radili normalnim intezitetom. Eto ukratko ako nekoga zanima.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
kad na krilima imaš stanića, memiju i bašu (pošto struka očito ne odustaje od benje na beku), nema smisla rizikovati da momak pogorša povredu.
http://www.bhrt.ba/bht1-najavljujemo/ze ... 3-08-2014/" onclick="window.open(this.href);return false;zeljeznicar1 je napisao/la:Zna li se koji je dan i u koliko sati utakmica ?
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Hvala.mavi je napisao/la:http://www.bhrt.ba/bht1-najavljujemo/ze ... 3-08-2014/" onclick="window.open(this.href);return false;zeljeznicar1 je napisao/la:Zna li se koji je dan i u koliko sati utakmica ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Hajdee molim vas ako ko ima snimak tekme nek postavi da vidim malo vareu i bašu.
-
- Kontakt:
Slažem se da Nuspahica ne treba forsirati sve dok se ne oporavi u potpunosti.
Možda nisam u pravu ali se nekako ne mogu oteti dojmu da je razlog Tominih nešto lošijih partija u ovim utakmicama u odnosu na to što je pružao ranije forsiranje da igra cijelu prošlu polusezonu a bio je povrijeđen, te da se na sve to skupa nadovezao zamor i pri tome ne mislim fizički.
Pošto Adzem još uvijek traži prvih jedanaest mislim da bi možda trebao malo povesti računa i o tome, te nekako ukonponirati ekipu da malo olakša Tomi posao dok opet ne dodje na svoje jer je bio naš najkonstantniji igrač. Kažem ne znam, možda imam pogrešan dodaj.
Možda nisam u pravu ali se nekako ne mogu oteti dojmu da je razlog Tominih nešto lošijih partija u ovim utakmicama u odnosu na to što je pružao ranije forsiranje da igra cijelu prošlu polusezonu a bio je povrijeđen, te da se na sve to skupa nadovezao zamor i pri tome ne mislim fizički.
Pošto Adzem još uvijek traži prvih jedanaest mislim da bi možda trebao malo povesti računa i o tome, te nekako ukonponirati ekipu da malo olakša Tomi posao dok opet ne dodje na svoje jer je bio naš najkonstantniji igrač. Kažem ne znam, možda imam pogrešan dodaj.
- storm_raider
- Kontakt:
arhiva je napisao/la:Ako i ti radiš u klubu pa ti daju pare očigledno da i ti moraš pisati tako. Meni ne daje niko pare niti imam veze s bilo kim iz kluba pa smijem pisati onako kako ja mislim, da ne moram podvaljivati stalno neke stvari a tone se sve dublje i dublje. To što ti čitaš s razumijevanjem svih ovih godina a nisi svjestan da tonemo sve dublje to je tvoja stvar. Dosta više samo da se traži neka milostinja i sabur za navijače u smislu ma biće to dobro i tapši po ramenu a misli li neko nešto raditi ? Naći nekog sponzora, dovesti nekog igrača npr. zadnjeg veznog, naprimjer veznog, naprimjer staviti Bogdanovića a ne da je pod moranjem da mora igrati Kosorić. Iz godine u godinu guranje nekih igrača a sputavanje nekih iz njima poznatih razloga. Svraka jadan propade i još ga ovi što su bliski klubu proglasiše da je labilan, ne do Bog napisati Amar je usro sve i sjebo momka. Nego gdje ćeš to pisati na forumu odmah će te napasti. Nego ko cuko uz nogu kad neko napiše nešto. Imamo ekonoma u klubu kao završio ekonomski fakultet spuca takvu cijenu da prodaju u vrh glave 300 godišnjih. Nek se uhvati panao i lijepi po ogradi jedino to može a pare će u klub donijeti roda ?, a dok neki Bogalji prodaju po pet milja. Ne smijem to pisati, moram pisati kako će sve biti dobro, kako nema igrača za Želju, gdje ću ja uložit u ekipu ko garantuje da ću napraviti uspjeh pa udri onda sad priču treba podrška i uz nogu ni slučajno da neko napiše nešto protiv Amara..Plavetnilo je napisao/la:Na ovoj temi fakat pišu neki koji imaju problema sa tzv. čitanjem sa razumijevanjemi nižu nebulozu za nebulozom.

Post godine definitivno!! Aldine, Dona i hiljadu nickova, neka te na forumu.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Sutra u Vogošći treba biti oprezan što se tice povreda..
Ima puno krkanluka u toj ekipi, znam jer sam odozdo, mog'o bi se neko bezveze ne d'o Allah povrjediti..
Ima puno krkanluka u toj ekipi, znam jer sam odozdo, mog'o bi se neko bezveze ne d'o Allah povrjediti..
Volim te Željo !
@storm_raider
Dobro si uocio ovo za ekonoma hahahahahahahahahahahaha
Dobro si uocio ovo za ekonoma hahahahahahahahahahahaha
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Levin, samoFKS i 18 gostiju.