FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 19 avg 2014, 14:46

phily je napisao/la:imali kakvi novosti o Benatiji , Godinu ili bilo kome :)
Mnogo je špekulacija ali ovo ti je najkonkretnije:
Pregovara naša uprava s Romom, ponudila je 25 miliona eura plus bonus plaćanje, Roma traži 30 miliona eura. Ima izvora iz Italije koji tvrde da traži i više, ali prema konkretnijim njemačkim izvorima to je samo pokušaj dizanja cijene.
Alternativa B je: Kupovina Godina ili posudba Savića pola godine.
To je ono usaglašeno, što insideri u Njemačkoj znaju....Ostalo su ti sve puke špekulacije. Svašta ljudi pišu, spominju, spominje se Khedira, prije je bio i Castro. Ali po pitanju veze bi mislim samo uradili nešto ako ovo oko stopera riješimo... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 19 avg 2014, 15:10

SKY: Bayern želi Inlera, poslali su prvu ponudu koja je odbijena. Benitez ga ne želi prodati.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

sanmia
Kontakt:

Post Postao/la sanmia » 19 avg 2014, 15:30

Andrej je napisao/la:
SKY: Bayern želi Inlera, poslali su prvu ponudu koja je odbijena. Benitez ga ne želi prodati.
znači 3 korpa bayernu benatia godin i inler
FC BAYERN

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 avg 2014, 15:50

Ovde su stvari jasne.
Roma trazi 32-35 mil. dok Bayern nudi 25 sa bonusima.
Znaci zapelo je u nekih 7 mil. i to je jedini razlog zasto Benatia nazalost nece u Bayern.

Godin ima klauzulu koja iznosi 36. mil i igrac ispod te cijene nece nigdje iz Atletica.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 avg 2014, 15:50

Vrlo tesko je dobiti kvalitetnog igraca pred sami kraj prelaznog rola, pogotovo ako je taj igrac vitalan za svoju ekipu.

Ako zelimo dobrog igraca vjerovatno cemo istog morati preplatiti jer eto da smo rjesavali probleme na vrijeme kada se o tome pricalo danas ne bi imali ovoliko muke.

Godin definitovno nije rjesenje.
Vise bih volio Savica na posudbu nego Godina pa nek naredno ljeto ganjaju nesto kvalitetnije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 19 avg 2014, 15:58

Braco Bavarci cini mi se da radimo na necemu velikom jer ipak nisu u nasoj upravi levati kao u drugim klubovima, tako da trebamo ostati mirni jer do kraja prelaznog roka ima jos vremena!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 avg 2014, 16:08

anelbavarac je napisao/la:Ovde su stvari jasne.
Znaci zapelo je u nekih 7 mil. i to je jedini razlog zasto Benatia nazalost nece u Bayern.
Prema njemačkim medijima Roma traži 30, a mi nudimo ovih 25 plus bonuse. A neki mediji drugi naravno još više dižu cijenu. I ne znam što si ti toliki pesimista sad? :D A ako se sve izjalovi , to je onda do toga što smo kasno krenuli po igrača...A teško je bilo i predvidjet da ćemo imati ovakve probleme s ozljedama...
Omerbavarac je napisao/la: Godin definitovno nije rjesenje.
Vise bih volio Savica na posudbu nego Godina pa nek naredno ljeto ganjaju nesto kvalitetnije.
I ti Omere ko da si vode s krivog izvora popio....Kako ne bi Godin bio rješenje? Pa čovjek je po klasi u rangu s Benatijom....Benatia bi možda samo za nijansicu bio bolje rješenje.... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 19 avg 2014, 16:19

Godin je vrhunski stoper i bio bi pojačanje. Njemu je problem možda ultra visoko postavljanje zadnje linije kako to Pep radi, ali je lik klasa i pol.

Benatia je odličan, njegova prednost je obranbena univerzalnost i niže godište.

Inler rješenje za vezni red, isto svjetska klasa. Bio bi pojačanje.

Savića bih preskočio.

Eto, taksativno... Moje načelo: Manje Balkanaca, manje glavobolje :D

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 avg 2014, 16:29

effe_sa je napisao/la:Prema njemačkim medijima Roma traži 30, a mi nudimo ovih 25 plus bonuse. A neki mediji drugi naravno još više dižu cijenu. I ne znam što si ti toliki pesimista sad? :D A ako se sve izjalovi , to je onda do toga što smo kasno krenuli po igrača...A teško je bilo i predvidjet da ćemo imati ovakve probleme s ozljedama...
Da li je tih 5-8 mil. nebitno, vrijedno da izgubimo takvog stopera?
Diskutovali smo sinoc, takvo je trziste da se mora igrac platiti preko njegove realne cijene da bi dosao.
Ovaj iznos koji Roma trazi je po meni prihvatljiv, ali nasa uprava ne misli tako ocigledno.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 avg 2014, 16:49

rikimo je napisao/la: Inler rješenje za vezni red, isto svjetska klasa. Bio bi pojačanje.
Ma pusti Inlera, to je patka. To plasirali samo iz Italije. Od toga nema skoro sigurno ništa. Da je to tačno s njim, po meni je vjerovatnoća manja od 5 %.
anelbavarac je napisao/la:
Da li je tih 5-8 mil. nebitno, vrijedno da izgubimo takvog stopera?
Diskutovali smo sinoc, takvo je trziste da se mora igrac platiti preko njegove realne cijene da bi dosao.
Ovaj iznos koji Roma trazi je po meni prihvatljiv, ali nasa uprava ne misli tako ocigledno.
Imaju određene stvari zbog kojih se ne smiješ dati ucjenjivat. A vjeruj mi siguran sam ako sad mi dajemo 25 miliona plus bonuse (a bonusi će biti tako podešeni da će ih sigurno dobiti Roma) a oni npr sad traže 30, da naša uprava ode na 30, oni bi rekli dajte 36 npr...Treba to malo dublje gledat, neće to zapet garantovano oko tih nekih 5 miliona. Ali vjeruj mi ako propadne, naće se bar 2 medija koji će to tako predstavit. Pa moraju mediji nečim ljude ložit... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 avg 2014, 17:26

@effe: Daleko od toga da Godina smatram losim stoperom ali za ovu takticku postavku kakvu Pep forsira Godin ne moze kvalitetno odgovoriti.
On je taj tip igraca koji funkcionise kada ima potporu od veznog reda sto je u Atleticu imao konstantno dok je u Bayernu toga vrlo malo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 19 avg 2014, 17:28

https://www.youtube.com/watch?v=1ten1cI ... pp=desktop

ne snalaze se momci baš s ovim košometom :D

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 19 avg 2014, 18:32

rikimo je napisao/la:Benatije nema jutros na treningu u Rimu.
Zaglavio u liftu.

Sta prica Gianluca,jel bio agent jutros u Romi ? :mrgreen:
#miasanmia

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 19 avg 2014, 18:38

Roma uopste ne zeli prodavati Benatiju. Nije istina da traze 30mil kad su ponudu Citya od 38 odbili prije mjesec dana.
Sent from my RM-976_1203 using Tapatalk

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 19 avg 2014, 18:45

nakon probijanja na americko trziste ,od 2015 se plaarmo prosiriti na azijski kontinent tacnije na trziste kine .Druge ekonomije na planeti ,nije da se hvalimo ali brate imamo geneijalce poslovne :clap:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2014, 18:45

U vrlo smo neobicnoj situaciji. Ako dodje stoper i igrac sredine (sad je to aktuelno zbog zdravstvenog stanja Svajnija) nastat ce nevjerovatna guzva kad se svi oporave. Imali bi 20 igraca spremnih za prvog tima.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 avg 2014, 19:49

effe_sa je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:
Znam ja da nece biti dionicari(kao Allianz,Audi i Adidas)odnosno da bi to samo trebao biti sponzorski ugovor al sam protiv sklapanja ugovora sa sponzorom na cijem je celu jedna od najomrazenijih osoba u Njemackom nogometu.
Hopp nije opšte omražen u Njemačkoj, ne mogu normalni ljudi mrzit čovjeka koji je toliko uradio za sport u svom mjestu i toliko toga dobrog za mlade na tom podrućju (gradnjom terena, centara i sl.). Njega mrze ultrasi i ljudi poput tebe koji previše obraćaju pažnju na navijačku scenu. Navijači su bitni, ali prvo je fudbal kao fudbal bitan...Ok si ti meni lik, ali drastično ti tu pogledi odskaču...... ;)
Ma dobro ja previse gledam na te nekakve sitnice i iako velikoj vecini Bayernovih navijaca(danas prelistao mnogo stranih foruma na tu temu)ne smeta SAP meni smeta jer eto cim cujem SAP odmah mi je Hopp u glavi a njega ne podnosim :) Isto kao i sto sam recimo protiv sponzorstva sa Gazpromom jer eto oni su Rusi pa mi se to ne sviđa :D
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 avg 2014, 20:01

Da se citiram. :kafa:
Christian Ortlepp @OrtivorOrt · 13m
Exklusiv Information #Benatia @FCBayern Berater & AS Rom Verhandlung in Mailand. Roma will 33 Mio. FCB 25 + Bonuszahlungen. Zocken @****

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 avg 2014, 20:02

anelbavarac je napisao/la:
Da se citiram. :kafa:
Christian Ortlepp @OrtivorOrt · 13m
Exklusiv Information #Benatia @FCBayern Berater & AS Rom Verhandlung in Mailand. Roma will 33 Mio. FCB 25 + Bonuszahlungen. Zocken @****
Nek se nadju izmjedju negdje :-)

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 19 avg 2014, 22:57

Do sad miran prelazni rok, nasi lelemudali citavo vrijeme, rode i levi prije pocetka stigli, jedino bernat za 'sicu' iznenada doso, e sad je trka frka, povreda havija moze se reci na vrijeme da nasi reaguju, ja licno nadam se mehi i mozda kediri to bi bila strasna pojacanja al opet nerealno jer sta kad se vrati havi, tiago i svajni, znamo svi da ce alaba i lam igrati u sredini znaci kedira nula bodova, sto se tice mehe on nam treba ko ozeblom sunce, nesta smrdi u svemu tome, nasi se cjenkaju roma nudi bolji ugovor manco nudi vise para, pa hebo lud zbunjenog, nadam se da ce nasi odreagovati kako treba jer zadnjih godina rijetko fulaju i grijese sa transferima, siguran sam sta god urade bice nam u korist!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.