nema sanse da ce doci do promjene jer je raja vec pocela kupovati karte,ja prvi uzeo drugi dan kad su izasle u prodajuJHam je napisao/la:Moguce je da dodje do promjene zbog SFF-a...Ali jos nista nije sigurno...

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
nema sanse da ce doci do promjene jer je raja vec pocela kupovati karte,ja prvi uzeo drugi dan kad su izasle u prodajuJHam je napisao/la:Moguce je da dodje do promjene zbog SFF-a...Ali jos nista nije sigurno...
Bice vise ljudi to je sigurno al da li ce biti atmosfera bolja vidjet cemo... Mada ne vjerujem da biti kao protiv Gruzije ili Rumunije gdje cackalicu medju ljude nisi mogao ubaciti...raaymoon je napisao/la:Pa biće bolja atmosfera u Skenderiji nego u Mejdanu![]()
![]()
![]()
nerminh74 je napisao/la: vjeruj meni on je iz medjugorija, mozda je rodzenjem od tamo, ali momak je skoro citav zivot (do profesionalne karijere) u medjugoriju
Otprilike ovo sto @storm kaze..on je znaci odrastao u Medjugorju, ali je tu rodjen i familija mu je odavde..a i sve zavisi kako ko tumaci "Stipanovic je iz Doljana", u ovom primjeru otprilike vidimo sta znacistorm_raider je napisao/la:Andrija je u Medjugorju odrastao, ali je rodjen u blizini Jablanice.
znaci nemanja ce igrati ABA ligu i EL, a zeko ce igrati za pa maksimalno osrednji turksi klubBassha je napisao/la:Naturalizirani američki plejmejker Zack Wright, koji je dres naše košarkaške reprezentacije nosio u kvalifikacijama i završnici Evropskog prvenstva 2013. u Sloveniji, napustio je grčki Panathinaikos.
Agencije prenose da je 29-godišnji Wright potpisao ugovor sa Istanbulom BB, klubom koji je ove godine izborio plasman u prvoligaški rang u Turskoj.
Novi trener Panathinaikosa nedavno je postao naš aktuelni selektor Duško Ivanović, u čijim klupskim planovima, kao i reprezentativnim, očito nije bilo mjesta i za Wrighta.
I to nakon utakmice protiv VBnerminh74 je napisao/la:znaci nemanja ce igrati ABA ligu i EL, a zeko ce igrati za pa maksimalno osrednji turksi klubBassha je napisao/la:Naturalizirani američki plejmejker Zack Wright, koji je dres naše košarkaške reprezentacije nosio u kvalifikacijama i završnici Evropskog prvenstva 2013. u Sloveniji, napustio je grčki Panathinaikos.
Agencije prenose da je 29-godišnji Wright potpisao ugovor sa Istanbulom BB, klubom koji je ove godine izborio plasman u prvoligaški rang u Turskoj.
Novi trener Panathinaikosa nedavno je postao naš aktuelni selektor Duško Ivanović, u čijim klupskim planovima, kao i reprezentativnim, očito nije bilo mjesta i za Wrighta.
hmmmmm
nesto mi se ovo ne slaze sa recenicama pojedinih koji su me uvjeravali kako je zeko mega igracina za nemanju
Naravno da nam treba,po meni vise SG nego PG,ali dobro..abraham je napisao/la:Nije poenta da li je Wright ili neki drugi amerikanac bolji od Gordića, več da nam treba još jedan kvalitetan igrač pored njega. Ako ne boljih kvaliteta, onda barem istih ili sličnih
MetanorisBack je napisao/la:Naravno da nam treba,po meni vise SG nego PG,ali dobro..abraham je napisao/la:Nije poenta da li je Wright ili neki drugi amerikanac bolji od Gordića, več da nam treba još jedan kvalitetan igrač pored njega. Ako ne boljih kvaliteta, onda barem istih ili sličnih
Ja bih premjestio Đedovića na SF,ako već nema niko drugi da igra tu poziciju,a doveo Amerikanca SG,barem ih na toj poziciji ima ''kol'ko hoćeš''.filip13 je napisao/la:MetanorisBack je napisao/la:Naravno da nam treba,po meni vise SG nego PG,ali dobro..abraham je napisao/la:Nije poenta da li je Wright ili neki drugi amerikanac bolji od Gordića, več da nam treba još jedan kvalitetan igrač pored njega. Ako ne boljih kvaliteta, onda barem istih ili sličnih
imamo SG u đedoviću
Ja bih premjestio Đedovića na SF,ako već nema niko drugi da igra tu poziciju,a doveo Amerikanca SG,barem ih na toj poziciji ima ''kol'ko hoćeš''.[/quote]MetanorisBack je napisao/la:MetanorisBack je napisao/la:Naravno da nam treba,po meni vise SG nego PG,ali dobro..abraham je napisao/la:Nije poenta da li je Wright ili neki drugi amerikanac bolji od Gordića, več da nam treba još jedan kvalitetan igrač pored njega. Ako ne boljih kvaliteta, onda barem istih ili sličnih
imamo SG u đedoviću
Kao što nema ni šut za SG-a.filip13 je napisao/la:a đedović to može igrati ali mu to nije prirodna pozicija,nema baš visinu za to
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, CAGarfia, Homelander i 26 gostiju.