FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hoce li biti karata pred stadionom za SJEVER naravno,.,.,
Nisam jos nabavio,.,pa me malo prpa uhvatila,.,

Nisam jos nabavio,.,pa me malo prpa uhvatila,.,

MIRALEM PJANIĆ: "Želim poručiti igračima Sarajeva, poučen svojim iskustvom, da se nemaju razloga plašiti Gladbacha, da vjeruju i sebe i igraju svoju igru, jer niko nije nepobjediv."
znaju i ovi momci iz repke sta valja
ajdee cetvrtak !!!
znaju i ovi momci iz repke sta valja

ajdee cetvrtak !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
-
- Kontakt:
Miraleme majstore hvala i nadam se da su naši čitali ovo...
@drakesand...drago mi je zbog tebe što tako temeljito i studiozno proučavaš i kompariraš igrače iz PL. Sljedeći put, svi mi pitari i hz dolazimo kod tebe da nas prosvijetiš. A to o kulturi i godinama...ne vrijedi ni spominjati. Klasični šupljak bubuljičavih forumaša.
@drakesand...drago mi je zbog tebe što tako temeljito i studiozno proučavaš i kompariraš igrače iz PL. Sljedeći put, svi mi pitari i hz dolazimo kod tebe da nas prosvijetiš. A to o kulturi i godinama...ne vrijedi ni spominjati. Klasični šupljak bubuljičavih forumaša.
Ma neka bude kisa. To me i ne interesuje.
Goli do pasa i 90 min.deri grlo, skaci, bodri svoj klub.
Goli do pasa i 90 min.deri grlo, skaci, bodri svoj klub.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Moj forever nije ti lako. A samo si mu reko da je idiotizam porediti Cimija i Hebibovića. A ne kota levat mrtvi da je pitanje dana kada će o taj Hebibović obuči bordo dres. Hodo levatina proljetos da se proda...pa, šta bi. Drži se *forever, sve si u pravu.
- BordoMahala
- Kontakt:
Zadnja izmjena: BordoMahala, dana/u 19 avg 2014, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Švabe najavile 1800 ali ipak dolazi 2500. Ovo je zadnja info iz kluba. Mail stigao oko 14 h danas. Biče murije ko u priči.
Pretpostavljam da je bilo temi ali ako kome nije mrsko napisati da ne listam,kolike su vam cijene karata za istok,ima li jos tih karti i gdje se mogu kupiti posto ne znam kako to kod vas ide,a neki pitari iz unutrasnjosti me zamolili da im kupim.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Evolution87
- Kontakt:
ja sam ih vidio par u seheru danas
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja danas pred hollywoodom na Ilidži, vidim.bakicu od 7 banki (odokativno) i šal Borusije na vratu. Kontam, bježi baba nisi normalna.
- BordoMahala
- Kontakt:
Navijaci Borusije u BIH...jest', kako da ne

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
AdiFKS...Tan je ubleha, on i ne postoji ...zar ne
- hordasDoboj
- Kontakt:
Udje na kupikartu .ba jer sam vidio neke forumase danas da pisu da do veceras nece vise bit sjevera i istoka,htjedoh kupiti 3 istoka,ono rasprodane ,hajd rek'o super hahah
I odem na sjever i vidim ima njih kupim sjevera,ulazim poslije toga nema vise ni sjevera .
Uzivajmo u ovim danima
I odem na sjever i vidim ima njih kupim sjevera,ulazim poslije toga nema vise ni sjevera .
Uzivajmo u ovim danima

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
VAŽNA OBAVIJEST: KupiKartu.ba od ovog momenta obustavlja prodaju ulaznica za tribine ISTOK i SJEVER - VEDRAN PULJIĆ. Manji broj ulaznica za ove dvije tribine (Istok i Sjever - Vedran Puljić) moguće je kupiti u Bordo Fan Shoppovima, kao i u poslovnici Centrotrans-Eurolines u ul. Ferhadija, te na prodajnim mjestima ispred Gradske Tržnice u ul. Ferhadija, kao i na platou Skenderija.
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
-
- Kontakt:
hordasDoboj znalo se to od sinoć, pa isto sam tada i postavio. Ima zapada još dovoljno jer jbg 16KM. Ali i on polako nestaje. Preko 5 milja zapada je već prodat. A čitav kapacitet neče ni prodavati radi strktnih uefa regula
Ma ima jos malo karti,mozes ih kupit u skoro svim mjenjacnicama u ovim trznim centrima,samo sjevera je jos malo ostalo,ali zato za zapad mozes kupit i na da n utakmiceennis je napisao/la:Pretpostavljam da je bilo temi ali ako kome nije mrsko napisati da ne listam,kolike su vam cijene karata za istok,ima li jos tih karti i gdje se mogu kupiti posto ne znam kako to kod vas ide,a neki pitari iz unutrasnjosti me zamolili da im kupim.

znaš kako kažum mišljenje je ko guzaKadet91 je napisao/la:Evo, odmah sa uvredama,fcsforever je napisao/la:jest jest , drakesand ali reci da cimi samo moze cistiti kopacke tom hebibovicu je IDIOTSKI...KRETENSKI itd
ali , sve ce se vidjeti skoro, kada se dese transferinemoze se ni misljenje napisati. Tebe niko nije vrijedjao, il imas osam godina il si pravo nekulturan. Ja stojim iza svoga misljenja, tj da je Hebibovic za dvije klase bolji igrac od Cimirota, ponovo svaka cast Cimirotu. Necu nikoga da vrijedjam jer sam i ja za najmanje tri klase kulturniji od tebe mali.

reci da se šališAmca007 je napisao/la:majka boRusija je to hehehe
Ma samo hrabro pa sta bude i ako izgubimo nemislim da ce nas nakantat, nemamo mi vise premijerligaski mentalitet....
Ocekujem 30000 i napokon da se taj sjever napuni.....ja cu lagano na zapad...
I naravno neke zastavise na istoku i zapadu a koreo na sjeveru.....

-
- Kontakt:
stipu ga ba rammo , skupa mu terapija a nema para
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, mosarajvosa83, rimljanin90, Velaxsa i 34 gosta.