Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Ja sam se potrudio da nikoga ne uvrijedim, niti jednom, a da ih pri tome opet poništim. Rutinski. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
De Bosko odbanuj nam managera, plaho nam se nešto sikira, neće nam imat' k'o vodit ekipu.
Ako te ne odbanuje sredit ćemo mi ovdje da njega banujum
to će admin draga srca uradit

Ako te ne odbanuje sredit ćemo mi ovdje da njega banujum
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
nemojte im nista pisati tamo, samo ignore hladno vidite da je ono jedno obicno leglo vecinom napacenih maloljetnika koji nit znaju sta se desavalo ni sta se desava al opet pokusavaju da glume nesto
Ma realno sto se tice Boska tanko, izgleda da cemo morati Hamzu zvati na forum, a u krajnjem slucaju hvala Bogu ima dovoljno stranaca a zna se engleski lako ce se objasniti o cemu se radi, ako nece da pociste u svojoj avliji ima ko ce da pocisti umjesto njih, nije to nikakav problem 
Mes Que Un Club
Ma raja se maksimalno naložila, a ja samo podgrijavam atmosferu, iskreno skoro pa ništa od onog tamo me ne vrijeđa, al neka ih vidi se da su debili (mislim ispo sam i ja debil sa svojim komentarima) al ja se zajebavam, al oni sigurno ne, al nema veze.
@likMa ma na forumu ban dobio, na igri je sve uredu
i opet ti zaboravljaš trenirati
Usput trebali bi i mi Bosanci i Hercegovci tražit da dobijemo jednog Moderatora, pa nek i on banuje...
@likMa ma na forumu ban dobio, na igri je sve uredu
i opet ti zaboravljaš trenirati
Usput trebali bi i mi Bosanci i Hercegovci tražit da dobijemo jednog Moderatora, pa nek i on banuje...

Nagibe care hahaha
- SimkeSamke
- Kontakt:
kasnis belmine, ja vec dobio ban bio, i isteko mi hahaha
HAHAH, ma ajde valjda krene i njihove banovatSimkeSamke je napisao/la:kasnis belmine, ja vec dobio ban bio, i isteko mi hahaha
eh joj,da je neko pisao onakve komentare po nasem ss.ba forumu,makar imao i 5000 postova,taj se halali s racunom
..al bitno je da su na nase komentare uglavnom skrecali s teme i vadili se na neke druge stvari 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Znao sam da, kad se priključe Ljiljani, Srbi će izgledati još smješnije tamo. 
Kako bih volio da im uzmu prvu ligu i to bez poraza, čisto da im objasne neke stvari ako im već nije jasno. Mada još uvijek smišljaju izgovore na svaku pobjedu.
Kako bih volio da im uzmu prvu ligu i to bez poraza, čisto da im objasne neke stvari ako im već nije jasno. Mada još uvijek smišljaju izgovore na svaku pobjedu.
Mozes odmah i Kuceja i ligu pod kljuc.Adio pameti...amertiger je napisao/la:izgleda da cemo morati Hamzu zvati na forum
Re: Odg: Browser igra: Football identity
A koji si ti **** ovdjeSiamoNoi je napisao/la:Mozes odmah i Kuceja i ligu pod kljuc.Adio pameti...amertiger je napisao/la:izgleda da cemo morati Hamzu zvati na forum
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Al si ti jedan od simpatizera Nine Kuceja zvanog Benito?
jesu se planktoni nalozili na onu zafrkanciju s slikom,a slika PAINT LVL 1
,samo da ih uzmemo taj dan u kupu,pa do kraja sezone bi im to nabijao pod nos 
Ma ako bog da uzet ćemo. Treba se spremiti za toxinxee je napisao/la:jesu se planktoni nalozili na onu zafrkanciju s slikom,a slika PAINT LVL 1,samo da ih uzmemo taj dan u kupu,pa do kraja sezone bi im to nabijao pod nos
- Unknown Genius
- Kontakt:
Post decenije tamo na forumu:

Pravoslavni Božić u julu.NemanjaCZ je napisao/la:А % " се " на ? ". ?? Не " &.
![]()
Ne znam brate gdje nađete vremena da raspravljate o glupostima toliko.Ja se jedva nakanim da pročitam sve.Danas mi je to zapalo za oko, sutra možda nešto drugo, pazite se 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Unknown Genius
- Kontakt:
Meni je toliko dosadno ova dva dana da sam morao malo aktivirati forum tamo.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ne znam brate gdje nađete vremena da raspravljate o glupostima toliko.Ja se jedva nakanim da pročitam sve.Danas mi je to zapalo za oko, sutra možda nešto drugo, pazite se
Ali dobro si upratio to, kad sam ga ja citirao nije bio ni dodao to u post, pa se kasnije nisam ni vraćao. Koji kralj.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Hase dominira
Zao mi se ukljucivati ali eto, dupla kruna je realno stanje stvari
Zao mi se ukljucivati ali eto, dupla kruna je realno stanje stvari
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.