Salio se covjekistok65 je napisao/la:gdje ćeš Borusiju podcijeniti !!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
 - Kontakt:

Re: FK Sarajevo
Jara, pokvario ti se detektor za ironijuistok65 je napisao/la:gdje ćeš Borusiju podcijeniti !!
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
						- 
				bordobijeli
 - Kontakt:

meni je najbitnije da bude dobra atmosfera i da se ne obrukamo ,ostalo nesto sad ne strepim bice kako bude .uzivajte ljudi ne zamarajte se puno dodjite ranije na tekmu druzite se pjevajte uzivajtee ,ostalo kao sto reko bice kako bude .

Ova ekipa jednostavno nezna igrati zatvoreno niti je uopste tako sklapana. Nece biti 65% posjeda lopte kao protiv veleza, borca, norvezana, 
ali vrlo lako bi moglo biti bare-bare, nesto kao i protiv grka, mada je i tu bilo blizu 60%, cak sta vise 50% plus za nas, a i to doista uvjek zavisi od rezultata.
Svabe igraju dosta skolski. Pakleno su brzi u transformaciji ali tehnicki nisu superiorniji i tu vidim neku nasu sansu. Igrati jednostavno od noge do noge, vec imamo nekoliko (primjetih 4) uigranih sablonskih akcija i ova ekipa se nesmije prepasti i totalno prepustiti posjed svabama. To je jednostavno po meni samoubistvo i mi jednostavno neigramo tako niti vjerovatno znamo. Nece biti totalna ofanziva, ali nesmijemo im dati ni loptu u potpunosti.
Najvise me strah prekida. Lose se postavljamo a svabe su tip tima koji ako ti zabije gol brzo, koriste metez nastao u tvom timu da u narednih par minuta gledaju i da te dokrajce i napune.
Volio bih i kad bi me demantovali, ali jako smo takodjer losi ofanzivno iz prekida gdje su i svabe mozda najtanje i najranjivije gledajuci ovih par njihovih tekmi. Vjerujem da su i nasi to primjetili....
Moramo cvrsto, jako igrati na rubu kartona. Sto kaze gospodin Kusta, pobit se, pa cemo vidjeti za sta je dovoljno.
Preko 6500 karata je u klubu prodano te oko 7000 na ostalim mjestima i preko kupikartu.
Interesantno je slijedece, skoro pola prodatih ulaznica je prodato navijacima fks izvan kantona sarajevo.

ali vrlo lako bi moglo biti bare-bare, nesto kao i protiv grka, mada je i tu bilo blizu 60%, cak sta vise 50% plus za nas, a i to doista uvjek zavisi od rezultata.
Svabe igraju dosta skolski. Pakleno su brzi u transformaciji ali tehnicki nisu superiorniji i tu vidim neku nasu sansu. Igrati jednostavno od noge do noge, vec imamo nekoliko (primjetih 4) uigranih sablonskih akcija i ova ekipa se nesmije prepasti i totalno prepustiti posjed svabama. To je jednostavno po meni samoubistvo i mi jednostavno neigramo tako niti vjerovatno znamo. Nece biti totalna ofanziva, ali nesmijemo im dati ni loptu u potpunosti.
Najvise me strah prekida. Lose se postavljamo a svabe su tip tima koji ako ti zabije gol brzo, koriste metez nastao u tvom timu da u narednih par minuta gledaju i da te dokrajce i napune.
Volio bih i kad bi me demantovali, ali jako smo takodjer losi ofanzivno iz prekida gdje su i svabe mozda najtanje i najranjivije gledajuci ovih par njihovih tekmi. Vjerujem da su i nasi to primjetili....
Moramo cvrsto, jako igrati na rubu kartona. Sto kaze gospodin Kusta, pobit se, pa cemo vidjeti za sta je dovoljno.
Preko 6500 karata je u klubu prodano te oko 7000 na ostalim mjestima i preko kupikartu.
Interesantno je slijedece, skoro pola prodatih ulaznica je prodato navijacima fks izvan kantona sarajevo.
Jooj ajde svani više četvrtak  

.. Oko 5 ispred stadiona u kafanu ,popiti koju pivu ,zajebancija fazoni .. oko 15 do 8 na stadion uci lagano,zauzeti mjesto i onda najbolji osjecaj koji postoji na svijetu pred pocetak, 30 milja kad zapjeva mi smo divovi ,evo i sad se najezim kad pomislim samo  

AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE

- 
				bordobijeli
 - Kontakt:

ade43 je napisao/la:Jooj ajde svani više četvrtak![]()
.. Oko 5 ispred stadiona u kafanu ,popiti koju pivu ,zajebancija fazoni .. oko 15 do 8 na stadion uci lagano,zauzeti mjesto i onda najbolji osjecaj koji postoji na svijetu pred pocetak, 30 milja kad zapjeva mi smo divovi ,evo i sad se najezim kad pomislim samo
![]()
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Bandovicu molim te budi normalan u cetvrtak 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
						https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- 
				bordobijeli
 - Kontakt:

Sabinho je napisao/la:Bandovicu molim te budi normalan u cetvrtak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Consigliere
 - Kontakt:

30% sanse za padavine u 21:00 h u Sarajevu u cetvrtak  

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
						Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- franklampard8
 - Kontakt:

Ma u 6 uciade43 je napisao/la:Jooj ajde svani više četvrtak![]()
![]()
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
1946
						- 
				bordobijeli
 - Kontakt:

meni bi bilo cudo da bude lijepo vrijemeConsigliere je napisao/la:30% sanse za padavine u 21:00 h u Sarajevu u cetvrtak
Cestitke Krste  

Pomalo s tim kartama, ima nas i iz ostalih gradova što bi da gledamo 'gladbach.  

Šalim se, puno sreće. A i dolazimo naravno.

Šalim se, puno sreće. A i dolazimo naravno.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
						Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- 
				fcsforever
 - Kontakt:

Izgleda kiša ipak i to cijeli dan

Evo, odmah sa uvredama,fcsforever je napisao/la:jest jest , drakesand ali reci da cimi samo moze cistiti kopacke tom hebibovicu je IDIOTSKI...KRETENSKI itd
ali , sve ce se vidjeti skoro, kada se dese transferi
- bordoakapitar

Otkako je Dzeno preuzeo ekipu, mi igramo "totalni fudbal". Ako igramo protiv slabijeg protivnika, mi ih toliko pritisnemo da onda bukvalno sebi napravimo problem, jer kontra sebe imamo totalni bunker i redovno neki peh da primimo gol. Kad igramo protiv jace ekipe(atromitos) i odnosi snaga budu tu negdje, onda lakse postizemo golove... Mislim da protiv Borusije ne smijemo igrati ni previse ofanzivno ni previse defanzivno, jer smo onda gotovi... Moramo ih odmaci od gola na nekih 40-ak metara i preuzeti sredinu terena a onda praviti brze polukontre. Naravno, ne smijemo ni u ludilu praviti greske tipa Dzemo ili Dejo... Ja sam ootimista! IGRAJ SADA SARAJEVO....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze li mi neko dati link za onu pjesmu od Benje, bordo su zastave, salovi kape, bordo je Hase, bordo je Pape
Slomi se ziv, ne mogu da nadjem.

1946
						- PeppermintSA
 - Kontakt:

dokle više ova kiša? 

majka boRusija je to hehehe
Ma samo hrabro pa sta bude i ako izgubimo nemislim da ce nas nakantat, nemamo mi vise premijerligaski mentalitet....
Ocekujem 30000 i napokon da se taj sjever napuni.....ja cu lagano na zapad...
I naravno neke zastavise na istoku i zapadu a koreo na sjeveru.....

Ma samo hrabro pa sta bude i ako izgubimo nemislim da ce nas nakantat, nemamo mi vise premijerligaski mentalitet....
Ocekujem 30000 i napokon da se taj sjever napuni.....ja cu lagano na zapad...
I naravno neke zastavise na istoku i zapadu a koreo na sjeveru.....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
						- BordoMahala
 - Kontakt:

Mislim da je imam negdje na kompjuteru, potrazicu pa cu upload-ovati kao nadjem.Head je napisao/la:Moze li mi neko dati link za onu pjesmu od Benje, bordo su zastave, salovi kape, bordo je Hase, bordo je Pape
EDIT: Evo nas'o sam, gdje da uploadujem ?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, nedimmmm1337, Pablo11 i 21 gost.