NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Citam sad ovo o Olimpicu i ulaznicama,po meni odlican potez,ovo bi valjalo primjeniti i kod nas,ionako nemaju bas neke prevelike koristi od ovih sad cijena kad nas se jedva 200-300 skupi,nek stave 2-3 Km ulaznicu i bit ce ti svaku utakmicu 1000 gledatelja minimalno
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- northfront96
- Kontakt:
ne bi ti bilo tada 1000 gledatelja, mozda neke derbije i to je to.... los je interes opcenito, bez obzira na cijenu karte...
svaki pokušaj je vrijedan..pa tako i po pitanju posjete..najgore je pustiti sve pa kako budenorthfront96 je napisao/la:ne bi ti bilo tada 1000 gledatelja, mozda neke derbije i to je to.... los je interes opcenito, bez obzira na cijenu karte...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
širokom treba iskusan napadač,taman bi mogli lea benka dovest jer slobodan je igrač

Samo što bi on tražio najmanje 5 - 10 tisuća eura mjesečno, a čak i da imamo para, sumnjam da bi igrao našu ligu, on je uvjeren da će naći bolji angažman.
- franklampard8
- Kontakt:
Sta mislite moze li Zakaric dobiti poziv ? Definitivno on i Cimirot zasluzuju sveti dres.
1946
-
- Kontakt:
mogao bi zakarić igrati,on je sad u usponu karijere i bit ce on jos bolji pogotovo kad ode u dinamo.
a benko je već u godinama tesko ce naci kakav bolji klub,pa ni hajduk ga neće,ali ipak valjalo bi probat ga dovest
iako je to vrlo tesko ali nikad se ne zna sve se moze dogovorit
a benko je već u godinama tesko ce naci kakav bolji klub,pa ni hajduk ga neće,ali ipak valjalo bi probat ga dovest
iako je to vrlo tesko ali nikad se ne zna sve se moze dogovorit

Ako je itko iz ove lige zasluzio poziv onda su to ova dvojicafranklampard8 je napisao/la:Sta mislite moze li Zakaric dobiti poziv ? Definitivno on i Cimirot zasluzuju sveti dres.

Sto se tice Benke,sanse da on dodje igrat BiH ligu su ravne nuli
HRHB
HRHB
Bit će ovo sigurno dobra utakmica.03.juli zlajci je napisao/la:Čestitke klubu i navijačima![]()
Uvijek ću se sjetiti igrača Slobode koji su uvijek hvalili tekme u Širokom,bez pritiska, bez krađa, nije grubo i ako ti se otvori možeš do dobrog rezultat
Premier League 2006/2007
Siroki Brijeg Sloboda 0:0 details 04.03.2007
Premier League 2005/2006
Siroki Brijeg Sloboda 1:0 details 25.09.2005
Premier League 2004/2005
Siroki Brijeg Sloboda 0:0 details 02.04.2005
Premier League 2003/2004
Siroki Brijeg Sloboda 1:0 details 28.03.2004
Premier League 2002/2003
Siroki Brijeg Sloboda 1:1 details 03.11.2002
Premier League 2001/2002
Siroki Brijeg Sloboda 1:1 details 30.09.2001
Premier League 2000/2001
Siroki Brijeg Sloboda 0:0 details 21.03.2001
Mi vam nismo nikada ležali, znali ste sa nama imati negativan omjer i u sezonama kada ste prvaci bili tako da je u subotu sve moguće.
Stadion će sigurno biti dobro popunjen, bit ćemo u punom sastavu te ne sumnjam u dobru tekmu.
Izbjegao bih objektivno da prognoziram jer nakon sve 3 odgledane tekme ove sezone ne mogu još uvijek povući paralelu u razlici vodećih ekipa 1.Lige FBiH i ostatka Premijer lige.
tuzlanska Sloboda
ako ne dobije sad, neće nikad..igra konstatno dobro..nastavio je u dobroj formi iz prošle sezone, a dobro je igrao i za U21franklampard8 je napisao/la:Sta mislite moze li Zakaric dobiti poziv ? Definitivno on i Cimirot zasluzuju sveti dres.
- BurningLegion
- Kontakt:
Zakaric je zreo za poziv, i realno ga zasluzuje, medju rijetkima u ligi.
Sloboda je zrela za poraz, ali tesko to ide protiv Slobode i kuci i na strani, ali treba ici na pobjedu svakako.
Benko nema sanse da bi igrao BH ligu vjerujem.
Sloboda je zrela za poraz, ali tesko to ide protiv Slobode i kuci i na strani, ali treba ici na pobjedu svakako.
Benko nema sanse da bi igrao BH ligu vjerujem.
Hoce li biti prijenosa u subotu???
HRHB
HRHB
jok..Android je napisao/la:Hoce li biti prijenosa u subotu???
na bht1 je zeljo-zrinjski, a na areni borac-celik
Steta stvarno,vjerujem da ce biti mnogo bolja utakmice od ove u BLKevin je napisao/la:jok..Android je napisao/la:Hoce li biti prijenosa u subotu???
na bht1 je zeljo-zrinjski, a na areni borac-celik
Samo hrabro u subotu,jbes statistiku,idemo po tri boda ,bit ce tesko ali bolji smo od njih,Wagner tata ce to rijesiti

HRHB
HRHB
- BurningLegion
- Kontakt:
Valjicu nije prvi put da ''izvrce'' Široki.
A ja mislim da ces, ako pregledas temu, jasno vidjeti da su svi koji su komentirali i sudjenje protiv Viteza rekli da je bilo bezveze, dapace, evo nadji mi suprotno uvjerenje od nekog naseg clana.
Široki je troduplo bolji od Viteza bio, ali penal (jedan) im se komotno mogao i trebao suditi.
A ja mislim da ces, ako pregledas temu, jasno vidjeti da su svi koji su komentirali i sudjenje protiv Viteza rekli da je bilo bezveze, dapace, evo nadji mi suprotno uvjerenje od nekog naseg clana.
Široki je troduplo bolji od Viteza bio, ali penal (jedan) im se komotno mogao i trebao suditi.
prelistaj par stranica iza pa pročitaj šta smo pisali oko suđenja, a nemoj bezveze napadat..doduse ja sam pisao na temi općenito PL..aleksandar_veliki je napisao/la:Nego sta ima u Sirokom, vidim posutise se borci za bolje bh. fudbala. Drvlje i kamenje na Valjica, a Spahalica i dva penala za Vitez i to jedan u sudijskoj nadoknadi, niko ne spominje. Nisam dosao se nasladjivati, ali upravo zbog toga sto i navijaci gledaju samo interes svog kluba, tj. pjene kad je nesto protiv njihovih momaka, a sute kad je obrnuto, nalazmo se tu gdje jesmo...
za spahalića sam i ranije pisao, uz onog terzića isto..njih 2 su zalutala u nogomet..totalno..u stanju su da utakmicu siroki-leotar pri rezultatu 4:0 useru do kraja..i to se nije 1 dogodilo...samo mi nije jasno ko dijeli te licence takvima i po čemu i dalje sude PL..
Goran Zakaric pozvan u reprezentaciju BiH.
aS_Roma je napisao/la:Goran Zakaric pozvan u reprezentaciju BiH.

izvor?
A strucnjak šta je sa neslužbenim informacijama nakon pregleda bočnih kamera da su sve odluke ok osim žutog Antoloviću jer je bio unutra .aleksandar_veliki je napisao/la:Nego sta ima u Sirokom, vidim posutise se borci za bolje bh. fudbala. Drvlje i kamenje na Valjica, a Spahalica i dva penala za Vitez i to jedan u sudijskoj nadoknadi, niko ne spominje. Nisam dosao se nasladjivati, ali upravo zbog toga sto i navijaci gledaju samo interes svog kluba, tj. pjene kad je nesto protiv njihovih momaka, a sute kad je obrnuto, nalazmo se tu gdje jesmo...
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Jesu stigle nove snimke s bočnih kamera da se ustanovi dal je Antolović bio unutra ili vani?aleksandar_veliki je napisao/la:Nego sta ima u Sirokom, vidim posutise se borci za bolje bh. fudbala. Drvlje i kamenje na Valjica, a Spahalica i dva penala za Vitez i to jedan u sudijskoj nadoknadi, niko ne spominje. Nisam dosao se nasladjivati, ali upravo zbog toga sto i navijaci gledaju samo interes svog kluba, tj. pjene kad je nesto protiv njihovih momaka, a sute kad je obrnuto, nalazmo se tu gdje jesmo...
Iako su i slijepci vidjeli gdje je tko bio.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, MikiPirs, successminator, Tatamata1946, TefalTava i 23 gosta.