Salio se covjekistok65 je napisao/la:gdje ćeš Borusiju podcijeniti !!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jara, pokvario ti se detektor za ironijuistok65 je napisao/la:gdje ćeš Borusiju podcijeniti !!
ade43 je napisao/la:Jooj ajde svani više četvrtak![]()
.. Oko 5 ispred stadiona u kafanu ,popiti koju pivu ,zajebancija fazoni .. oko 15 do 8 na stadion uci lagano,zauzeti mjesto i onda najbolji osjecaj koji postoji na svijetu pred pocetak, 30 milja kad zapjeva mi smo divovi ,evo i sad se najezim kad pomislim samo
![]()
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sabinho je napisao/la:Bandovicu molim te budi normalan u cetvrtak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma u 6 uciade43 je napisao/la:Jooj ajde svani više četvrtak![]()
.. Oko 5 ispred stadiona u kafanu ,popiti koju pivu ,zajebancija fazoni .. oko 15 do 8 na stadion uci lagano,zauzeti mjesto i onda najbolji osjecaj koji postoji na svijetu pred pocetak, 30 milja kad zapjeva mi smo divovi ,evo i sad se najezim kad pomislim samo
![]()
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
meni bi bilo cudo da bude lijepo vrijemeConsigliere je napisao/la:30% sanse za padavine u 21:00 h u Sarajevu u cetvrtak
Evo, odmah sa uvredama,fcsforever je napisao/la:jest jest , drakesand ali reci da cimi samo moze cistiti kopacke tom hebibovicu je IDIOTSKI...KRETENSKI itd
ali , sve ce se vidjeti skoro, kada se dese transferi
Mislim da je imam negdje na kompjuteru, potrazicu pa cu upload-ovati kao nadjem.Head je napisao/la:Moze li mi neko dati link za onu pjesmu od Benje, bordo su zastave, salovi kape, bordo je Hase, bordo je Pape
Slomi se ziv, ne mogu da nadjem.