Salio se covjekistok65 je napisao/la:gdje ćeš Borusiju podcijeniti !!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jara, pokvario ti se detektor za ironijuistok65 je napisao/la:gdje ćeš Borusiju podcijeniti !!
ade43 je napisao/la:Jooj ajde svani više četvrtak![]()
.. Oko 5 ispred stadiona u kafanu ,popiti koju pivu ,zajebancija fazoni .. oko 15 do 8 na stadion uci lagano,zauzeti mjesto i onda najbolji osjecaj koji postoji na svijetu pred pocetak, 30 milja kad zapjeva mi smo divovi ,evo i sad se najezim kad pomislim samo
![]()
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sabinho je napisao/la:Bandovicu molim te budi normalan u cetvrtak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma u 6 uciade43 je napisao/la:Jooj ajde svani više četvrtak![]()
.. Oko 5 ispred stadiona u kafanu ,popiti koju pivu ,zajebancija fazoni .. oko 15 do 8 na stadion uci lagano,zauzeti mjesto i onda najbolji osjecaj koji postoji na svijetu pred pocetak, 30 milja kad zapjeva mi smo divovi ,evo i sad se najezim kad pomislim samo
![]()
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEE
meni bi bilo cudo da bude lijepo vrijemeConsigliere je napisao/la:30% sanse za padavine u 21:00 h u Sarajevu u cetvrtak
Evo, odmah sa uvredama,fcsforever je napisao/la:jest jest , drakesand ali reci da cimi samo moze cistiti kopacke tom hebibovicu je IDIOTSKI...KRETENSKI itd
ali , sve ce se vidjeti skoro, kada se dese transferi
Mislim da je imam negdje na kompjuteru, potrazicu pa cu upload-ovati kao nadjem.Head je napisao/la:Moze li mi neko dati link za onu pjesmu od Benje, bordo su zastave, salovi kape, bordo je Hase, bordo je Pape
Slomi se ziv, ne mogu da nadjem.
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 13 gostiju.