FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 19 avg 2014, 14:52

Svojevremeno su neki ovdje kritikovali mostarce zbog defanzivne utakmice u subotu, a vjerujem da bi svi sad potpisali onu taktiku u obje utakmice protiv Svaba samo da prodjemo. ;)

Ko god bude igrao i u kakvoj god formaciji treba dati 200 % snage da se napravi sto bolji rezultat i ni to nam opet ne garantuje prolaz.

Nije ovo tvoje ni lose, moze se Radovac gurnuti malo naprijed, a Stojcev lijevo..... Ima tu kombinacija, ali sam nesto siguran da ce istrcati ista postava kao i protiv Grka na Kosevu. Al vidjet cemo.

Ja bih isao sa Duljevicem i Okicem po krilima i Velkoski u napad, a dole, dole je sve jasno. ;)

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 19 avg 2014, 15:02

Ovo što je hilmo postavio, i nije tako loše ako se Dženo fakat odluči na defanzivnu varijantu. Sa ovom opcijom mogli bi možda ganjati neki skok u njihovoj avliji (Kovačević i Dupi) ali onda imamo problem kako se brzo vratiti i postaviti u našoj odbrani.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 avg 2014, 15:03

hilmo je napisao/la:Svojevremeno su neki ovdje kritikovali mostarce zbog defanzivne utakmice u subotu, a vjerujem da bi svi sad potpisali onu taktiku u obje utakmice protiv Svaba samo da prodjemo. ;)

Ko god bude igrao i u kakvoj god formaciji treba dati 200 % snage da se napravi sto bolji rezultat i ni to nam opet ne garantuje prolaz.

Nije ovo tvoje ni lose, moze se Radovac gurnuti malo naprijed, a Stojcev lijevo..... Ima tu kombinacija, ali sam nesto siguran da ce istrcati ista postava kao i protiv Grka na Kosevu. Al vidjet cemo.

Ja bih isao sa Duljevicem i Okicem po krilima i Velkoski u napad, a dole, dole je sve jasno. ;)

Pa porediti Mostarce i Borussiju je vise nego smijesno.Ili mi smatramo da je razlika između ta dva naša kluba ,koliko nas i Borussije.Naravno da bi pristali da tri puta pređemo centar,a da zabijemo taj jedan gol, kao sto je to uradio Velež.
Oni ce sigurno nas napasti od prve minute,te izvrsiti pritisak na našu zadnju liniju.Treba u prvih 15 minuta to izdrzati,te pokusati na sredini terena sto manje lopte gubiti narocito Stojcev.Po meni najvise posla pored Bandovica ,ce imati Tako i Dupovac,te Cimirot koji ce pokusati prebaciti loptu na njihovu polovicu.Nadam se da ce Dzeno izvesti ratnike,spremne na borbu svih 90 minuta,pa sta nam dragi Bog da.Bice tesko najbitnije da sto skuplje prodamo svoju kozu.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 19 avg 2014, 15:07

amy upravo to mene je najvise strah zadnje nase linije Dupovca, a Deje da ne pricam kad mu se lopta vrati ja zazmirim :| , opet tu najvise sto ce na sredini uradit je Gojko i Milos oni su nam glavni da prenesu loptu na protivnciki dio u sustini istrcat na teren i neka nasi momci pokazu sta mogu za 90 min protiv ovako dobre ekipe borusije ;)

Ako ovdje napravimo dobar rezultat, u revansu neka bog dragi bude uz nas samo da se bas ono ne obrukamo blago receno :) :)

Vrijeme je da se Kosevo napuni i da nosimo momke podrskom do pobjede ako se moze reci bilo kakve, samo da ovdje ne izgubimo ono bas ;)
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 19 avg 2014, 15:11, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 19 avg 2014, 15:10

Vjerujem da ce igraci dati 150% svojih mogucnosti, kao sto rece skaut Stuttgarta ne treba zaboraviti da ima i revans, znaci ne srljati i ne praviti glupe greske, igrati jako i na kontru, pa sta Bog da
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 19 avg 2014, 15:12

Čitam ove izjave čelnih ljudi Borussie, odnosno najave za predstojeću utakmicu, i moram priznati da su počeli
strašno da me nerviraju. Sa jedne strane, pokušavaju da nas uplaše svojim ambicijama i nekako imam osjećaj
da nas cinično podcjenjuju. Dok s druge strane, ponavljaju se jedan za drugim u plačljivom tonu, kao:
znate, mi želimo da se plasiramo u grupnu fazu.. pa, mi želimo da igramo u EL.. pa, mi smo se za ovo borili
čitavu sezonu.. pa, mi smo favoriti i želimo i želimo i želimo... Pa dosta vas je više !
Ok. želite, ali želimo i mi isto tako.
Iskreno da vam kaže vaš čika Molotov, uopšte se ne plašim Borussie. Svjestan sam da možemo doživiti debakl,
ali vjerujem i nadam se da će momci dati sve od sebe i da ćemo napraviti senzaciju. Iako to za mene nije senzacija.
F.K.SARAJEVO

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 19 avg 2014, 15:14

Ma oni su nas ponos sta god da bude iskreno , i sto ti kazes oni ce dat sve od sebe, svaki atom snage i da pobjede ko bi bio sretniji ako ne mi navijaci pa i oni sami to bi bio show :D

Bice to abd dobro samo nikako da svane ovaj cetvrtak :mrgreen: :mrgreen:
04.10.2009 !!

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 19 avg 2014, 15:17

U koliko sati se otvaraju kapije stadiona?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 19 avg 2014, 15:19

U avgustu 2006, na Koševu je gostovao (za nas tada) strašni Rapid Bukuresht. Ljudi su već upisali pobjedu na Koševu i onako laganice došli na izlet. Ne da nas nisu dobili, mi smo njih...nego, smo bolji i na terenu bili. Pa tako je Tošo Repuh imao 1-1 sa njihovim golmanom i čini mi se da je pucao preko gola. Tako da, mogu ovi biti svemirci, ali ako naši momci dadnu 200% od sebe i malo nam se posreći...uhhhh!!!!!

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 19 avg 2014, 15:28

Samo da odigramo pametno i mirno. 2 gola smo primili nakon kornera od 5 u Evropa Ligi, moramo obratiti pažnju na te situacije. Jedan gol smo primili nakon greške u kaznenom prostoru, jedan nakon naivnog penala koji je napravio Berberović i jedan nakon one glupe akcije Norvežana (Najmanje 3 gola nakon naših grešaka) Ako se hoćemo nadati čudu, greške u defanzivi i izgubljene lopte na našoj polovici moramo svesti na minimum. Do sada nismo igrali protiv ekipe koja je imala loptu više u svom posjedu i koja je kontrolirala igru, osim možda jednim dijelom u Norveškoj - po meni se nismo najbolje snalazili kada su oni imali loptu u nogama, možda jer smo igrali preofanzivno. Ne znam zvuči li glupo ali ja nekako očekujem izjednačenu utakmicu. :)
Samo naprijed Saraj'vo!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 19 avg 2014, 15:29

bulbasor je napisao/la:U koliko sati se otvaraju kapije stadiona?
18 : 00 :)

dzopan123
Kontakt:

Post Postao/la dzopan123 » 19 avg 2014, 15:32

Sanjam maloprije da gledam rezultati.*om kad 10 minuta 0-1 i crveni karton (ne vidim ime nego pise najskuplji igrac Fk Sarajeva hahahahah) .
Kako ruzan san ...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 avg 2014, 15:32

fcsforever je napisao/la:U avgustu 2006, na Koševu je gostovao (za nas tada) strašni Rapid Bukuresht. Ljudi su već upisali pobjedu na Koševu i onako laganice došli na izlet. Ne da nas nisu dobili, mi smo njih...nego, smo bolji i na terenu bili. Pa tako je Tošo Repuh imao 1-1 sa njihovim golmanom i čini mi se da je pucao preko gola. Tako da, mogu ovi biti svemirci, ali ako naši momci dadnu 200% od sebe i malo nam se posreći...uhhhh!!!!!
odbranio mu golman , i onda 91 minut Obuca :D

istok65
Kontakt:

Post Postao/la istok65 » 19 avg 2014, 15:39

aaa sječam se dobro Rapida na Koševu. U pravu je fcf što kaže da smo bolji bili. Možda možemo nešto slično ponoviti. Biće teško do bola. Švabe su beton armirani. Mi imamo dobru ekipu, sa već 10 takmičarskih tekmi u nogama ( ako je to prednost, neki kažu da jeste) , oni će igrati bez 2 najbolja igrača, huk sa tribina ( definitivno njima to ne smeta jer nisu San Marino)...eto, šta još reči. Srce na teren, poginite na terenu pa šta Bog da..

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 19 avg 2014, 15:41

aS_Roma je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:U avgustu 2006, na Koševu je gostovao (za nas tada) strašni Rapid Bukuresht. Ljudi su već upisali pobjedu na Koševu i onako laganice došli na izlet. Ne da nas nisu dobili, mi smo njih...nego, smo bolji i na terenu bili. Pa tako je Tošo Repuh imao 1-1 sa njihovim golmanom i čini mi se da je pucao preko gola. Tako da, mogu ovi biti svemirci, ali ako naši momci dadnu 200% od sebe i malo nam se posreći...uhhhh!!!!!
odbranio mu golman , i onda 91 minut Obuca :D
Revansa se ne treba prisjecati ...
1946

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 19 avg 2014, 15:49

revanš je arhiviran istu noć
SRETNO I HAIRLI DIVOVI

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 19 avg 2014, 15:54

Hordas Doboj je napisao/la:[youtube][/youtube]

Najjace je po kisi.
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Eh kad se ovoga sjetim :opaopa: Jedno od najjacih gostovanja na kojem sam bio, sigurno. Jos kad ga Handzic uvali iz slobodnjaka :D Strasna su to vremena bila za tribinu, nazalost losa vremena za nas klub. Sada imamo puno bolji vakat za nas klub, ali nekako na sjeveru jednostavno mi nije to to, nije to taj filing vise :? Ali bice i to opet po starom aBd nadam se, ide trenutno ta nova generacija na sjeveru 15, 16 godina pa bice to hairli aBd ima vremena ;)
dzopan123 je napisao/la:Sanjam maloprije da gledam rezultati.*om kad 10 minuta 0-1 i crveni karton (ne vidim ime nego pise najskuplji igrac Fk Sarajeva hahahahah) .
Kako ruzan san ...
Ja sam tako nedavno kad je bilo prvo kolo JSL i igrao kladionicu, ali taj dan nisam bio u Sarajevu pa nisam imao net ni bilo sta da pogledam rezultate utakmica. I navece sanjam da gledam na telefonu **** i ono Novi Pazar - Rad 1:0. Ja igr'o naravno keca na Pazara... Sutradan se vratim kuci kad fakat dobili pazarci 1 0 :)

Doduse, to je bio jedini par koji sam pogodio na tom tiketu taj put od ukupno 5 parova :)

istok65
Kontakt:

Post Postao/la istok65 » 19 avg 2014, 15:57

Moramo igrati i ponašati se na terenu baš onako kako nam onaj Hrvat, skaut Štutgarta savjetuje. Nimalo srljanja i prevelikog otvaranja. Lagano, držati loptu, pokrivati igrače i čekati priliku. Jedna ili dvije će se ukazati. Zabijemo li jedan oni će još silovitije krenuti naprijed. To nam je onda nova šansa "za drugi".

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 19 avg 2014, 15:59

ne smijemo ih potcijeniti :)

istok65
Kontakt:

Post Postao/la istok65 » 19 avg 2014, 16:08

gdje ćeš Borusiju podcijeniti !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara, PapakIzSa i 26 gostiju.