Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
47 bodova - još 2 igrača sutra.. 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
44b, jos vcrs Hazard i Filipe Luis.Al sto je najgore Vlaar(8) i Weimaan(9) mi ostali na klupi kuknjava
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
36 bodova i cekam Diega Costu (kapiten),Hazarda i Fabregasa.
47 bodova, cekam veceras Cahilla, inace prvi put igram ovo cudo. Beze je sto se za iduce kolo moze samo 1 igrac promijenit bez da mi uzmu bodove, al eto..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Postoji li aplikacija "Fantasy Premier League", za mobitele ?
http://www.premierleague.com/en-gb/news ... lable.html" onclick="window.open(this.href);return false;MirsoNi je napisao/la:Postoji li aplikacija "Fantasy Premier League", za mobitele ?
Sto se tice oficijalnih aplikacja to ti je to, moras ih kupiti da bi imao.. Ali vidio sam po nekim forumima da ljudi stavljaju linkove i od nekih besplatnih i po komentarima mi se cinilo da rade.. Proguglaj malo jbg.
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
59b, solidno za prvo kolo, s obzirom da mi ni Shaw ni Zabaleta nisu igrali pa je u prvu postavu morao ići Mee iz Burnleya 

Ja te volim, volim Željo..
Drugi najbolji skor u h2h ligi i opet sam izgubio od onog "Slmskfdjmn", tako nešto se zove
63 boda nije ni loše za prvo kolo s obzirom da sam prošle godine imao oko 30 u prvom kolu.

63 boda nije ni loše za prvo kolo s obzirom da sam prošle godine imao oko 30 u prvom kolu.
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.
33 boda

51 bod
Kako je krenulo nadao sam se da cu uspjeti prebaciti 30 no Sterling izvukao Stvar (on 26 bodova a ostalih 10 25
)
Cak sam i u h2h ligi slavio

Kako je krenulo nadao sam se da cu uspjeti prebaciti 30 no Sterling izvukao Stvar (on 26 bodova a ostalih 10 25

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
mene uze Emir za 3 bodaOtelo je napisao/la:51 bod![]()
Kako je krenulo nadao sam se da cu uspjeti prebaciti 30 no Sterling izvukao Stvar (on 26 bodova a ostalih 10 25)

BelminM23 55 - 47 Forster Eleven
Ono kad kolegu sa terena poraziš

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam kako bi se moglo organizovati sljedece sezone, da pobjednik lige odnese makar nesto love.
( Ovo nema nikakve veze s tim sto sam prvi nakon prvog kola
)

( Ovo nema nikakve veze s tim sto sam prvi nakon prvog kola

svi damo po 1 KM / 2 KM i pobjednik nosi sveOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam kako bi se moglo organizovati sljedece sezone, da pobjednik lige odnese makar nesto love.![]()
( Ovo nema nikakve veze s tim sto sam prvi nakon prvog kola)

Bilo je blizuBelminM23 je napisao/la:BelminM23 55 - 47 Forster Eleven

Na kraju Costa nije bio dovoljan za preokret, da je onaj penal svirao, mozda bi i bilo

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Schwarz 54-56 Liverpool FC
Hvala drug, ipak ništa od toga, mislio sam da ima free..Giggsy11 je napisao/la:http://www.premierleague.com/en-gb/news ... lable.html" onclick="window.open(this.href);return false;MirsoNi je napisao/la:Postoji li aplikacija "Fantasy Premier League", za mobitele ?
Sto se tice oficijalnih aplikacja to ti je to, moras ih kupiti da bi imao.. Ali vidio sam po nekim forumima da ljudi stavljaju linkove i od nekih besplatnih i po komentarima mi se cinilo da rade.. Proguglaj malo jbg.
1. kolo = 51 bod.. ipak sam očekivao malo više.. bit će bolje

bilo je gutavosuarez7 je napisao/la:Schwarz 54-56 Liverpool FC

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Dajte mi kod za ligu
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Kako napreduje momci? Ovo kolo maltene svaki igrac il mi je imao asistenciju il gol (odbrameni CS) a opet nekako malo mi bodova.
Trenutno korisnika/ca: ackeey, Faraon iz Visokog i 9 gostiju.