Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
duuugooo ovo nisam gledao..sigurno 2 godine...hvala ti...gio10 je napisao/la:[youtube][/youtube]

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
joj dzen i njegovog "Pa jeste iskreno"
koji KRALJ!!!!!!!!

- BordoMahala
- Kontakt:
Pa jeste iskreno, post ti je maximalno, maximalno dobarrammstein je napisao/la:joj dzen i njegovog "Pa jeste iskreno"koji KRALJ!!!!!!!!
![]()
Znali neko od Zeljovaca jel pustio Braco Kemu Pozdera na ovoj utakmici da igra,mada nevjerujem jer zabio bi ga Pozda sam sebi,samo da mu Zeljo pobjedi
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Pozder je zabio Želji gol na Grbavici.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Hvala drug,mogu mislit zayebancije posle tekmeMancini je napisao/la:Pozder je zabio Želji gol na Grbavici.

Pozda je moj drug al to nisam znao
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
A Alaga centrirao.Ma profesionalci ljudi.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
PLBiH 3 KOLO 2014/2015
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
- Moderator
- Kontakt:
Olimpic svaka cast kakav potez da se publika privuce, a ne da se zaradi uz pomoc publike od 5km.....
Ocekujem od jos nekog Premijer ligasa da ovo uradi stvarno odlican potez da se publika vrati na Otoku...
Ocekujem od jos nekog Premijer ligasa da ovo uradi stvarno odlican potez da se publika vrati na Otoku...
Nebi bilo lose da klubovi jednostavno otvore jednu tribinu. Evo recimo na Grbavici ulaz na jug slobodan, na Kosevu na sjever, pod BB na stajanje itd itd. Privukli bi sigurno vise ljudi, a imali bi samim tim i jacu podrsku s tribina.
-
- Moderator
- Kontakt:
Nebi bilo lose...Evo vidis primjer u Gracanici....Kada smo igrali bolje (inace standardno je 3km) uprava stavlja 5km na ulaznice i dolazilo nekih 200 mozda malo vise ljudi na stadion i vidi uprava da ne ide i mjenja u 2km, sljedeca tekma 1000+ gledalaca....Signore je napisao/la:Nebi bilo lose da klubovi jednostavno otvore jednu tribinu. Evo recimo na Grbavici ulaz na jug slobodan, na Kosevu na sjever, pod BB na stajanje itd itd. Privukli bi sigurno vise ljudi, a imali bi samim tim i jacu podrsku s tribina.
Jel se ti zayebavas? Pa koliko ljudi u Sarajevu navija za Olimpic?GracanicaAA je napisao/la:Olimpic svaka cast kakav potez da se publika privuce, a ne da se zaradi uz pomoc publike od 5km.....
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovim potezom ce zaraditi vise nego sa 5KM... Dolazit ce im minimalno po 2000 ljudi onih sa Otoke a I penzioneri iz ostalih dijelova Sarajeva koji su blizu Otoci a kojima je puno dati po 6KM ili 10KM ako ce malo konformnije gledati tekmu na Grbavici ili Kosevu...... I eto 2k KM a onako sa 5KM ni 300 dusa nisu mogli privuci osim kad igraju sa Zeljom I Sarajevom... znaci ni 1500KM na ime ulaznica nisu mogli uzeti...
Hoce da imaju I stalnu publiku I zato je ovdje dvostruka korist, mala zarada na ulaznicama al visestruko se isplati zbog publike...
Tipujem da ova cijena ostaje do tekme sa Sarajevom kada ce grohnuti opet cenera, kao nama u prvom kolu da extra profitira...
Hoce da imaju I stalnu publiku I zato je ovdje dvostruka korist, mala zarada na ulaznicama al visestruko se isplati zbog publike...
Tipujem da ova cijena ostaje do tekme sa Sarajevom kada ce grohnuti opet cenera, kao nama u prvom kolu da extra profitira...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ako na ovim utakmicama Olimpica sa klubovima koji nemaju svoje navijace ( Sarajevo, Zeljo, Zrinjski, Celik, Borac ) bude vise od 500 navijaca ja cu se go skinuti i uletiti u Otoku.
Plastika je cudo, Nijaz je placao cvaju po utakmici pojedincima pa ih opet nije bilo vise od 20. Ovaj klub se ne moze voliti jer je osudjen na propast, jer je plastika neminovnost. Samo je pitanje vremena kad ce se ugasiti.
Plastika je cudo, Nijaz je placao cvaju po utakmici pojedincima pa ih opet nije bilo vise od 20. Ovaj klub se ne moze voliti jer je osudjen na propast, jer je plastika neminovnost. Samo je pitanje vremena kad ce se ugasiti.
1946
- Evolution87
- Kontakt:
@head sad ce ti se onaj @mancini javiti 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- franklampard8
- Kontakt:
Mancini je na platnom spisku kod NG-aEvolution87 je napisao/la:@head sad ce ti se onaj @mancini javiti

1946
Sad je Head,,,,,,,,,,, nayebao,,,, neka i treba, šta če,,.Evolution87 je napisao/la:@head sad ce ti se onaj @mancini javiti
Ja te volim, volim Željo..
GracanicaAA je napisao/la:Olimpic svaka cast kakav potez da se publika privuce, a ne da se zaradi uz pomoc publike od 5km.....
Ma Olimpic da placa cevape,taj klub nikad i nikoga,nece privuci.

Neko plastika a neko kriminalci iz UDBA-e!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.