FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kadet91
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kadet91 » 19 avg 2014, 05:32

Sarajlijc@ je napisao/la:
Kadet91 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:“Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić.

:kafa:
Zovnuce Dzemicu iz Sarajeva. :) Objektivno Hebibovic po kvaliteti i igrama zasluzuje poziv selektora prije nego iz Sarajeva il Zelje, ali nas selektor je svjetski znalac, ocekujem neki mudar potez kao stavljanje Kolosinca na klupu protiv Argentine :lol: Sad sam svjestan da cu biti meta kritika prije svega neobjektivnih pojedinaca. :lol:

Puno srece Sarajevu protiv Borussie! :bih:
Prije Cimirota? Nema sanse, ali sigurno je je bolji desni bek od Stanica.
Svaka cast Cimirotu, ali moze samo Hebibovicu kopacke cistit. ;)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 avg 2014, 06:46

E moj mostarski druze Gojkara ce milionski transfer napravit za razliku od hebibovica ja ne znam kako mozes uporedjivat ta dva igraca i razlicite pozicije a svjestan si da Gojkina pozicija najzahtjevnija i najteza u fudbalu a mali je vec prekuco ovu ligu i mladu repku na toj poziciji.cuj da mu kopacke obrise pa zakaric je bolji od anela. A Gojku ces protiv borrusije vidjet i Samira Radovca pa cemo pricat na kraju sezone o njima i kao svima kao i malon anđusicu koji dolazi iz akademije a pozicija krilo spic mihojevic isto tako anel samo moze transfer preko Sarajeva napravit
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

istok65
Kontakt:

Post Postao/la istok65 » 19 avg 2014, 07:24

Pape reče, zvaču nekoga iz Sarajeva. Mislio je na klub a ne na grad. A ovi furači što opraše sa Hebibovićem.i Stanom.....laganini ...
Vidječete kako će se Cimi prodat a kako ova 2. Zato , pišite savezu ili Papetu. Tražite i objašnjavajte da Cimi može samo kopačke čistiti npr Hebiboviću

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 19 avg 2014, 07:49

Željo već dugi niz godina ima više reprezentativaca u odnosu na sve ostale klubove iz BiH. Ali meni to nije ni bitno, ko god je spreman da izgara na terenu za domovinu, dobrodošao. Bezveze se samo pravi euforija oko toga. Po meni ako je iko zaslužio da iz Sarajeva dobije poziv, to je Dupovac. Sretno u četvrtak komšije, bez obzira na rezultat, bitno je unijeti makar malo radosti ovom napaćenom narodu..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 19 avg 2014, 08:06

Po cemu je to neko iz Sarajeva sasluzio poziv? Bilo je puno boljih igrača prošlih godina i nije nikog zvao ovaj pitarski prascic, realno ni Stanić, ni taj hebibovic a pogotovo cimirot trenutno ne zaslužuju da se spominju u kontekstu A reprezentacije, susic je cirkus živi..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 avg 2014, 08:17

diplomatija je napisao/la:Po cemu je to neko iz Sarajeva sasluzio poziv? Bilo je puno boljih igrača prošlih godina i nije nikog zvao ovaj pitarski prascic, realno ni Stanić, ni taj hebibovic a pogotovo cimirot trenutno ne zaslužuju da se spominju u kontekstu A reprezentacije, susic je cirkus živi..
Nedostajao si :lol: :lol: :facepalm: :facepalm:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 19 avg 2014, 08:36

diplomatija je napisao/la:Po cemu je to neko iz Sarajeva sasluzio poziv? Bilo je puno boljih igrača prošlih godina i nije nikog zvao ovaj pitarski prascic, realno ni Stanić, ni taj hebibovic a pogotovo cimirot trenutno ne zaslužuju da se spominju u kontekstu A reprezentacije, susic je cirkus živi..
Ovaj tvoj komentar, da nije uvredljivog sadrzaja, bio bi cirkus! Ovako je bezobrazan i subjektivan, sto govori i o tebi samom, kakav si... Ustani pa reci Pape!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 19 avg 2014, 08:39

Čuj ustani i reci pape :), hoću ustacu i reci cu pape ali ihtijarevic..

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 avg 2014, 08:44

Razumite ih, nece biti lagano gledati komsije kako igraju sa bundesligasem.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 19 avg 2014, 08:47

Neće boga mi biti lahko za gledati ni nama a ni ostalim Bosancima sirom svijeta i europe..

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 19 avg 2014, 08:48

Rule_hz je napisao/la:E moj mostarski druze Gojkara ce milionski transfer napravit za razliku od hebibovica ja ne znam kako mozes uporedjivat ta dva igraca i razlicite pozicije a svjestan si da Gojkina pozicija najzahtjevnija i najteza u fudbalu a mali je vec prekuco ovu ligu i mladu repku na toj poziciji.cuj da mu kopacke obrise pa zakaric je bolji od anela. A Gojku ces protiv borrusije vidjet i Samira Radovca pa cemo pricat na kraju sezone o njima i kao svima kao i malon anđusicu koji dolazi iz akademije a pozicija krilo spic mihojevic isto tako anel samo moze transfer preko Sarajeva napravit
Gojko ce sa 24 godine (kao sto ima Hebibovic) igrati siguran sam u velikom klubu ;)
1946

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 19 avg 2014, 08:52

Objasni nam a sto pitarski prascic i hoces li da mi nadjemo vrlo finih atributa za Lutvu ???? :roll:

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 19 avg 2014, 08:57

Pitarski znaci igrao kod vas, vas ljubimac bio, legenda, sad je to malo izlapilo, a prascic onako po izgledu..

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 19 avg 2014, 09:07

http://weather.ba/detaljna-vremenska-pr ... 2014-08-21" onclick="window.open(this.href);return false;

kise nema a i da ima ne mogu da vjerujem da nekome moze biti izgovor!!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 19 avg 2014, 09:19

diplomatija je napisao/la:Pitarski znaci igrao kod vas, vas ljubimac bio, legenda, sad je to malo izlapilo, a prascic onako po izgledu..
Sto smaras bezveze?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

istok65
Kontakt:

Post Postao/la istok65 » 19 avg 2014, 09:49

Kazu da ima jos malo ,samo malo istoka koji ce danas biti rasprodat a ista stvar je i sa sjeverom. Znaci i sjever ...danas gotov. Zapada ima jos uvijek dovoljno ali i za tu tribinu se ocekuje da bude minimalno POLA rasprodato od njenog kapaciteta. Svabe su rezervisale oko 1800 karata (1800x 20 = 36 000 KM...samo na jednoj tribini)...znaci ispunjava se onaj plan nase uprave da se od karata uzme izmedju 250 i 300 000 KM.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 19 avg 2014, 10:08

I skaut Stutgarta kaze da moramo igrati strpljivo i apsolutno NE sa otvorenim gardom. Znaci malo zatvorenija varijanta..
Atmosfera (kako kaze) nece impresionirati svabe jer redovno igraju pred 50 i vise milja gledalaca. To ce pomoci kako kaze nasoj ekipi da sto emotivnije udje u susret i da da sve od sebe..Na kraju , po njemu imamo sanse obzirom da Borusija nije u takmicarskoj formi ali da se mora igrati strpljivo i zatvorenije.
Ps, to za karte. Cujem da istoka vise nema (juce rasprodato 8500 istoka) a nema ni sjevera (prodato 5500). Cujem samo da ima zapada jos dovoljno.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 19 avg 2014, 10:35

sto odgovarate diplomatiji liku koji je pjenio nakon poraza id haugesunda pa onda lizao rane u rupi nije smio uci na forum, pa onda nakon grka nekoliko kako on rece "realnih" postova pa nakon naseg prolaska opet u rupu lizati rane... i tako ce on svaki put ...evo sad je covjek dosao da nam objasni neke stvari oko papeta, transfera i poziva, kad ovo sto je rekao ne bude tacno opet ga nece biti par sedmica do prve prilike o onda opet udri

Sto se tice karat a najsigurnije ce biti za zapad... ostale su kriticne
sto se tice poziva grijeh bi bio ne pozvati cimirota a Bgm uskoro i duljevića koji je poceo ulaziiti u formu... sto se tice ostalih ekipa to nije nasa stvar i neka zove koga god hoce, nase je da na terenu pokazemo ono sto u teoriji jesmo

u četvrtak je praznik fudbala, igraci moraju biti na psihološkom nivou, ne smiju da izgore od prevelike zelje kao stojčevu što se često dešava da promasi 1 na 1 jer hoce da digne publiku na noge....
sto se tice transfera, Dupovca ganjaju i radovca malog...sta ce biti ne znam...

CIMIROT JE LEVEL iznad lige, momak ima 21 godinu i strasno napreduje, to sto ga je strucnjak jagodic davio na poziciji beka da bi mogao svoje gurati na silu to je drugi par cipela... ja gojkaru za dvije maksimalno tri godine ocekujem u prvih 11 naše repke :) a vec za godinu--godinu i pol ce biti DALEKO najveci transfer nase lige... DALEKO!

mellow
Kontakt:

Post Postao/la mellow » 19 avg 2014, 11:10

Sjever i istok rasprodati,zapad skoro pun + 2000 Švaba na jugu.

Po nekoj računici to je
5500 sjever
8500 istok
15000 zapad
2000 jug

= 31000

Tako nešto očekujem u četvrtak.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 19 avg 2014, 11:16

Kadet91 je napisao/la: Svaka cast Cimirotu, ali moze samo Hebibovicu kopacke cistit. ;)

:lol: :lol: :lol: :crazy: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:crazy: :crazy: :?

Hebibovic je dobar igrac, kojeg bi svaka ekipa nase lige rado pozeljela ali to je to.On je na nekom vrhu ove lige ali ne iznad nje, Cimirot je sad 3 lvla iznad.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], OzmoodPinglewood, SamoDaKazeem i 31 gost.