FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do srijede fino vrijeme. U četvrtak kiša ali po negdje. Ma mora se ovo odigrati baš ono u kost. Treba paziti i na ponašanje na terenu. Mi smo sudijama lijeva ekipa iz lijeve zemlje. Može biti dosta žutih , ili penal...a možda i crvenih. Na disciplinu posebnu pažnju obratiti. Valjda im je skrenuta pažnja od Džene, a , i Ibrak to dobro zna
zato mi u grupnu fazu ako Bog da insallah ulazimo uz Bžiju milost tj kišu ko je naumio doci ce ko nece ne mora bio sam svaku tekmu pa i protiv veleza kisa je pdala i nije smetala
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
molotovljev je napisao/la:Ma nemam pojma fakat, ali imam taj neki osjećaj da bi Džemica mogao briljirati u ovoj tekmi, možda zbog
toga jer ima to neko evropsko iskustvo, zna šta treba i kako odigrati ovako važnu utakmicu..
Ko god igrao, mora biti na visokom nivou.. posebno se to odnosi na defanzivni dio tima..
Strašni su u kontrama, tu ih moramo zatvoriti.. a napad, ma uvalićemo im dva komada..![]()
FCS INSTITUCIJA
Slazem se za sve, osim sa Dzemicom.
Ne smijemo gubiti lopte na nekih 30-40 metara kao protiv Veleza.Narocito mora biti oprezan Stojcev koji nekad u soliranju zna pretjerati.Oni ce sigurno odmah napasti nasu zadnju liniju,i tu ce na pocetku Dupovac i Tatko imati mnogo posla.Narocito ce Cimi-Radovac ce imati tezak zadatak iznijeti loptu na njihovu polovinu.Bitno je na pocetku malo stati na loptu,smiriti igru,ne smijemo se zaletiti,i sa njima uci u neku utrku. Ma bice ****,ali se nadam najboljem.

Ma samo ne izgubiti sve ostalo je bonus, a o nekom prolasku je nerealno govoriti mada ako se ukaze sansa sto da ne, ali najbolje je biti skroman i ne ocekivati previse, lakse ce svima biti 

Pyro is not a crime !
Pozzz bratesarajlija je napisao/la:A ja od 2012 g stari clan ali su me banovali pa mi je nick ovaj stara raja zna ko samfcsforever je napisao/la:@collector...
Ti , rammo, amy i još 2-3 zaslužuju svaki pozdrav
a ovo što kažeš, sve je tačno, npr ja sekac, hilmo i drugi ne zasluzujemo pozdrav bracika dobro, dobro
![]()

Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
Sutra za raju iz moje zgrade uzimam 22 zapada
Valjda ce mi ovi u klubu dati

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Za Borussiu, po meni idealan sastav : Bandović
Barić Tatko Dupovac Protić
Cimirot Radovac
Okić Stojčev Duljević
Bilbija
Barić Tatko Dupovac Protić
Cimirot Radovac
Okić Stojčev Duljević
Bilbija
FKS 1946 !
Dresden izbaci Schalke, mogli bi se i mi muski potuci sa svabama 

Dobro došaoistok65 je napisao/la:Novi sam, pa da pozdravim bordo braću.

Sarajevo ljubavi moja!
Dace oni tebi 220 samo pripremi 3520Evolution87 je napisao/la:Sutra za raju iz moje zgrade uzimam 22 zapada![]()

1946
mi trenutno jesmo lijeva ekipa u odnosu na svabe, al ozbiljnim i kvalitetnim radom se to sve da promjeniti, to su uradili i Maribor, Dinamo, Partizan itd itd !!!
imamo ulagaca u klubu koji je svima itekako poznat i sama ta cinjenica je dovoljna da nas ozbiljno shvataju, a kako klub bude rastao, infrastrukturno, ekonomski a i rezultatski tako ce i nas sve vise cijeniti i imati cemo ravnopravan odnos u euro takmicenjima protiv svakog protivnika, ne kazem da nemamo ili da smo nesto osteceni (ikad) ali cemo biti prepoznati na euro sceni i toj mapi klubova kao brend i projekat koji vrijedi ispratiti pogotovo kada se uzme u obzir podneblje sa kojeg dolazimo !!!
pozz za @istok65, dobrodosao u pravu raju
imamo ulagaca u klubu koji je svima itekako poznat i sama ta cinjenica je dovoljna da nas ozbiljno shvataju, a kako klub bude rastao, infrastrukturno, ekonomski a i rezultatski tako ce i nas sve vise cijeniti i imati cemo ravnopravan odnos u euro takmicenjima protiv svakog protivnika, ne kazem da nemamo ili da smo nesto osteceni (ikad) ali cemo biti prepoznati na euro sceni i toj mapi klubova kao brend i projekat koji vrijedi ispratiti pogotovo kada se uzme u obzir podneblje sa kojeg dolazimo !!!
pozz za @istok65, dobrodosao u pravu raju

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- Evolution87
- Kontakt:
pare nisu problem, one su vec spremneHead je napisao/la:Dace oni tebi 220 samo pripremi 3520Evolution87 je napisao/la:Sutra za raju iz moje zgrade uzimam 22 zapada![]()

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 18 avg 2014, 23:49, ukupno mijenjano 19 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
kako ce to samo biti sve u cetvrtak... golemo je ovo braco... pricat ce se o ovome ko o HSV-u.... svakakve mi se misli motaju po glavi... a ovo je tek pocetak... tek je 9 mjeseci otkako je klub prodisao punim plucima... siguran sam da ce nam i veci klubovi uskoro dolaziti, ali opet nekako mislim da ce ova utakmica biti bas TA... da ce se o njoj jos dugo pricati... samo zato sto smo dugo cekali nesto ovakvo... zato bez obzira na nase male sanse, treba vjerovati...ima ono nesto u nama sto proradi kad se najmanje nadas.... nesmijem ni da pomislim sta bi bilo kad bismo i ovu stepenicu preskocili....
DAS IST WALTER!
Volim te Saraj`vo!
DAS IST WALTER!
Volim te Saraj`vo!
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 18 avg 2014, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Dobre igre i rezultati, ali i odličan rad administracije kluba u FK Sarajevo sigurno su nešto što selektor reprezentacije treba poštovati, tako da se nećemo iznenaditi ako Zmajevi dobiju čak dva igrača iz ovog kluba. Kako je za očekivati da Asmir Avdukić više neće biti trećim golmanom reprezentacije, logično je da umjesto njega bude pozvan Dejan Bandović, već kada je bio na širem spisku za Brazil, ali i kada brani u trenutno najjačem bh. Klubu. U Sarajevu blista bivši mladi reprezentativac Gojko Cimirot i nesumnjivo je da je on prvi kandidat iz bordo tima da obuče dres Bosne i Hercegovine.

Ti si opet šampion !
Za ove malo upucenije oko karti?? Planiram aBd u cetvrtak doci na utakmicu, zajedno sa jos nekoliko bordo brace, pa buduci da nismo tako blizu glavnog grada nije od zla da se malo informisemo. Naravno nije mi prvi put da dolazim na kosevo i do sada sam uvijek bio na istoku. E sad me zanima vasa procjena, tj.koja tribina ce biti dostupna u cetvrtak u slobodnoj prodaji? Ja msm da ce to biti samo zapad, jer ce ove dvije ubrzo planuti ako vec i nisu 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: FK Sarajevo
Kupi preko portala kupikartu.ba dodje ti na mail, isprintas sebi i rijesis problemesprit24 je napisao/la:Za ove malo upucenije oko karti?? Planiram aBd u cetvrtak doci na utakmicu, zajedno sa jos nekoliko bordo brace, pa buduci da nismo tako blizu glavnog grada nije od zla da se malo informisemo. Naravno nije mi prvi put da dolazim na kosevo i do sada sam uvijek bio na istoku. E sad me zanima vasa procjena, tj.koja tribina ce biti dostupna u cetvrtak u slobodnoj prodaji? Ja msm da ce to biti samo zapad, jer ce ove dvije ubrzo planuti ako vec i nisu

[youtube][/youtube]ja25ona20on04 je napisao/la:Imal link za pregled zadnjeg kola
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mislim da odredzeni broj karata mora biti u prodaji na dan utakmice.esprit24 je napisao/la:Za ove malo upucenije oko karti?? Planiram aBd u cetvrtak doci na utakmicu, zajedno sa jos nekoliko bordo brace, pa buduci da nismo tako blizu glavnog grada nije od zla da se malo informisemo. Naravno nije mi prvi put da dolazim na kosevo i do sada sam uvijek bio na istoku. E sad me zanima vasa procjena, tj.koja tribina ce biti dostupna u cetvrtak u slobodnoj prodaji? Ja msm da ce to biti samo zapad, jer ce ove dvije ubrzo planuti ako vec i nisu
Ti si opet šampion !
- Evolution87
- Kontakt:
Mora se ostaviti odredjen broj karata za svaku tribinu koje ce se prodavati prije pocetka utakmice. Najvise ce biti zapada, ali ukoliko dodjes ranije mozda ces zateci i istok 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, MaroonWhite1946, MSOZ101, napoleon72, PapakIzSa, riki46, rimljanin90 i 69 gostiju.