Al me iznervirao covjek*p!p!t@* je napisao/la:Santana još jednom pokazuje koja je panjina u biti.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Al me iznervirao covjek*p!p!t@* je napisao/la:Santana još jednom pokazuje koja je panjina u biti.
Nije on glup, ali nije ni kriv što nije rođen za ove pozicije, niti za bilo koje druge.soccerfan je napisao/la:Al me iznervirao covjek*p!p!t@* je napisao/la:Santana još jednom pokazuje koja je panjina u biti.![]()
![]()
![]()
Kako je samo glup
![]()
Kako igra Seo nesto nisam upratio ??Nerminovic je napisao/la:Santana, muha bez glave. Mater mu *****, non stop krivac.
Sa čim?Head je napisao/la:Uh, precku pogodi Seo.
Nogom sa 20 metara, da je usla bila bi prava golcina.mandraX je napisao/la:Sa čim?Head je napisao/la:Uh, precku pogodi Seo.
Brate, ne mogu da vjerujem - Salke je katastrofa. Santana je manje igrac na terenu, sta ce jadan Kolasinac kad igra ovaj amater? Makar je Kolasinac za mene jedan od bolji.Ajax je napisao/la:Kako igra Seo nesto nisam upratio ??Nerminovic je napisao/la:Santana, muha bez glave. Mater mu *****, non stop krivac.
Kolasinac odlican s kim igra. Santana jos jednu gresku napravio koja je trebala bit penal al mu sudija progledao kroz prste. elem klocina na kvadrat. Kolasinac sad spasio cist golNerminovic je napisao/la:Brate, ne mogu da vjerujem - Salke je katastrofa. Santana je manje igrac na terenu, sta ce jadan Kolasinac kad igra ovaj amater? Makar je Kolasinac za mene jedan od bolji.Ajax je napisao/la:Kako igra Seo nesto nisam upratio ??Nerminovic je napisao/la:Santana, muha bez glave. Mater mu *****, non stop krivac.
Samo jos jednom, Santana...
Babko li ga njegov, ja vec loptu u golu vidio*p!p!t@* je napisao/la:Seo ga motivisao ovo je go! Jao centimetri su odlučivali...
Jel Seo bar rusi ako nista drugo ??Nerminovic je napisao/la:Keller, odlazi.
Seo' rutinski, rusi kao uvijek i bio je odlican. By far je bio najbolji u odbrani. Santana....Ajax je napisao/la:Jel Seo bar rusi ako nista drugo ??Nerminovic je napisao/la:Keller, odlazi.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 29 gostiju.