Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Arteta i kad bi se ozlijedio igrao bi opet u prvoj...
i ako dovede tog malog iz psg-a onda ce vjerovatno prodat koklana, mada mali je sigurno bolji od kreze, i vjerovatno ce prodat i hafiza jer toliko igraca nagomilavat za jednu poziciju nije logicki
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
- Kontakt:
Kome prodat Diabya? Taj ostaje jos ovu sezonu u bolnici i onda ide na free transfer, vjerujem da nece moci naci klub pa ce se vjerovatno i oprostiti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
voajer svoje dobre poteze usere sa ovakvim forisiranjima panjeva girouda i artete,na te 2 krucijalne pozicije da imamo wc igrače ekipa bi bila jača za 30-40% 

-
- Kontakt:
A sam je sebe nadmasio kad mu sad u napadu igra jos gore drvo od Girouda pa ne mogu da vjerujem da jedva cekam da Oliviera vidim u napadu umjesto one klade Sanoga, ultimativnog i beskorisnog kloca sta su oni gledali kad su ga dovodili lik nema nikakav talenat ne zna osnove fudbala, Bendtner je Falcao za njega..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Arsenal & Olympiacos have found an agreement of €11 million for Kostas Manolas, he will be earning around €1.5 million a year. (@sport24) Greek paper Sport 24
Mi svi ocekujemo da ce on dovesti dmf-a ,ali kako stvari stoje male su sanse.ili skoro nikakve ,jer je krezi dao kapitensku,ako nema vec nista od dmf-a,pa neka onda baci pare na Cavanija,bolje ista nego nista,bar cemo imati klasu u napadu,Cavani uvijek po sezoni moze dati 10-ak golova vise od Girouda,a ovog koristiti kao zamjenu,i on kad je svjez moze kvalitetno odraditi pola sata
Jer evidentno je da ostajemo bez zadnjeg veznog ,sto se tice ovog prelaznog roka,jedino da krezo slomi nogu protiv besiktasa sutra pa da time natjera Wengera da kupi igraca,ali opet mislim da bi nas profesor stavio da mu flamini igra i nebi doveo nikog,ali i ta varijanta je bolja od ove prve

Jer evidentno je da ostajemo bez zadnjeg veznog ,sto se tice ovog prelaznog roka,jedino da krezo slomi nogu protiv besiktasa sutra pa da time natjera Wengera da kupi igraca,ali opet mislim da bi nas profesor stavio da mu flamini igra i nebi doveo nikog,ali i ta varijanta je bolja od ove prve

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Manolas, Rabiot i Cavani kad bi došli
, da dovede Cavanija moglo bi se s Artetom i Flaminijem gurati

Pa bolje ista nego nista,ja se nadam Cavaniju ako je vec odustao od odvodjenja zadnjeg veznog,iako male su sanseAA23 je napisao/la:Manolas, Rabiot i Cavani kad bi došli, da dovede Cavanija moglo bi se s Artetom i Flaminijem gurati

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 91216.html" onclick="window.open(this.href);return false; 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Izgleda da je transfer Manolasa u fazi realizacije i da se ceka samo zvanicna potvrda. Mislim da nakon ovog transfera zavrsavam sa istima za ovaj prijelazni rok. Sve su sanse da cemo ponovo ostati uskraceni za DMF-a 

Eee moj Wengeru!! Nedovođenjem DM-a,svest ćeš naše šanse za titulu na minimalac!
Pozdravljam dolazak Manolasa!!
Pozdravljam dolazak Manolasa!!
A.F.C. Bournemouth!
BigBigBang je napisao/la:Kome prodat Diabya? Taj ostaje jos ovu sezonu u bolnici i onda ide na free transfer, vjerujem da nece moci naci klub pa ce se vjerovatno i oprostiti.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
[youtube][/youtube]

Arsene hvala ti sto si napravio Fabregasa..
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Svakako. Bez DM-a naše šanse za titulu su nekih 10-ak %. Mogao bih vala istrpit i Žiru-a u vrhu (jer on nije najveći problem ove ekipe) ali samo da gledam nekog normalnog momka na DM-a. Kad pogledaš Matića u CSKA i Yayu kod naftaša, sve ti bude jasno. Oni će nas redovno šamarat u sredini,jer nemamo mrcinu da se nosi s tim tempom!BigBigBang je napisao/la:Wenger je mazohista, voli imati kloceve u ekipi i stalno im davadi sansu i tako godinama, uvijek ima nekog kloca miljenika koji koci citav tim to je stil Wengera stil zbog kojeg nikad nece titulu uzeti. Spanski panj na dmfu, Alexis nabacuje lopte kladama u napadu, Santi Cazorla krilo, to nikako ne moze biti sampionska ekipa. Rabiot moze biti odlican igrac ali za par godina i naravno dovesce njega on ce biti klupa a spanski panj ce i dalje diktirati tempo igre. Lafo ima pare, nece cicija da iskesira Wiliama Carvalha vec fol finansijski smo mocni ali i dalje se trazi samo kako jeftinije proci kad skontas mi uopste puno nismo ni ulozili jer dosta smo zaradili od prodaje igraca...rambo16 je napisao/la:Ako Profa opet bude tjerao neki inat s Artetom na DM i Santiem na krilu mogli bi se nenadano loše provesti ove sezone!! Ko onomad kad je još jednu Špansku ublehu držao na golu iako je bilo jasno da momak nije ni za Cork City!!
Btw.
We left Kieran Gibbs at home. He had to come off during the game with a hamstring problem. He will be out for two or three weeks. Flamini, who was sick, is here.
A.F.C. Bournemouth!
U suštini vama se trebamo zahvaliti na Cescu (vi ga niste htjeli natrag). Hvala!
Dobro ba ljudi smoriste sa Fabregasom, dobili ste dobrog igrača, sad idite svršavati na njeg po temi Chelsea.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.