FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
vala head, častim ako bi bilo ovako..al ozbiljno mislim
po meni je najbolja ona Kustina "pobičemo se"...pa kako god bilo
po meni je najbolja ona Kustina "pobičemo se"...pa kako god bilo
što kaže fcsf pobićemo se, ja tako isto mislim
Samo da Dzemo ne igra. 

- molotovljev
Po meni je Baric bolja opcija zbog centarsuta a i odlican je na pocetku ove sezone. Sa druge strane odlicno je sto imamo takvu sirinu da Dzemu ostavljamo na klupi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
E onda smo najebali,pa on ne moze poluvrijeme fizicki izdrzati.Tako me je nervirao protiv Veleze.Taman da centrira, on vraca unazad do Duljevica.Nema kao nekad utrcavanje pored aut linije, i centarsut u protivnicki sesnesterac. :nene:Za nase lige i moze,protiv Borrusije sa njim imamo igraca manje.molotovljev je napisao/la:Džemica igrač utakmice...

Meni je Džemica razočarenje. Volim ga kao naše dijete ali nikako da skontam kako i zašto slabo igra. Jel godine , šta li ???
za tebe i sve noveistok65 je napisao/la:što kaže fcsf pobićemo se, ja tako isto mislim

- ne osvrci se na komentare "ujeda"

-cuvaj se banane

-drz se prave raje, amy, moltov,collector,FCsforever ( snjim sam na tekmama

- nemojte padati na postove ovih sto sanjaju bilo kakav kiks, javljali su se i protiv grka poslije prve tekme i protiv haugesunda psolije prve tekme.... pa sad i protiv veleza... uzalud

U ČETVRTAK, KO NE ODE NA TEKMU NEKA SE BANUJE SA FORUM, NEKA ZAPALI ŠAL I DRRES RAJVOSA I POČNE NAVIJATI ZA DRUGI KLUB! (naravno ko moze geografski)

SVI NA KOŠEVO U TAJ ČETVRTAK I D , OPET KIŠA!!!!!!!
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 18 avg 2014, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Imal link za pregled zadnjeg kola
istok65 je napisao/la:Meni je Džemica razočarenje. Volim ga kao naše dijete ali nikako da skontam kako i zašto slabo igra. Jel godine , šta li ???
Ni meni nije jasno

.Ima godina,ali nisu strasne da je onako trom.Pa jebote on dolazi iz jace lige,kao bio standardan,kapiten.Pa on nakon pola sata dise na skrge.
-
- Kontakt:
I po meni je bolja opciija Barić od prve min. Momak je beton što se snage tiče, ima dobar centaršut. Kasnije ako ima potrebe, može Džemo uletiti
rammstein je napisao/la:za tebe i sve noveistok65 je napisao/la:što kaže fcsf pobićemo se, ja tako isto mislim![]()
- ne osvrci se na komentare "ujeda"![]()
-cuvaj se bananeposebno kod cudnih rezultata lete ko fišeci
![]()
-drz se prave raje, amy, moltov,collector,FCsforever ( snjim sam na tekmama) mohil, mosarajovsa, hzili itd itd
![]()
inace sve raja ovdje je za 10
- nemojte padati na postove ovih sto sanjaju bilo kakav kiks, javljali su se i protiv grka poslije prve tekme i protiv haugesunda psolije prve tekme.... pa sad i protiv veleza... uzalud![]()
U ČETVRTAK, KO NE ODE NA TEKMU NEKA SE BANUJE SA FORUM, NEKA ZAPALI ŠAL I DRRES RAJVOSA I POČNE NAVIJATI ZA DRUGI KLUB! (naravno ko moze geografski)![]()
SVI NA KOŠEVO U TAJ ČETVRTAK I D , OPET KIŠA!!!!!!!

-
- Kontakt:
Očigledno NIJE SPREMAN. Da se primjetiti da ima i 2-3 kg viška. Zato Barića od 1 min..ha ya
- molotovljev
Ma nemam pojma fakat, ali imam taj neki osjećaj da bi Džemica mogao briljirati u ovoj tekmi, možda zbog
toga jer ima to neko evropsko iskustvo, zna šta treba i kako odigrati ovako važnu utakmicu..
Ko god igrao, mora biti na visokom nivou.. posebno se to odnosi na defanzivni dio tima..
Strašni su u kontrama, tu ih moramo zatvoriti.. a napad, ma uvalićemo im dva komada..
FCS INSTITUCIJA
toga jer ima to neko evropsko iskustvo, zna šta treba i kako odigrati ovako važnu utakmicu..
Ko god igrao, mora biti na visokom nivou.. posebno se to odnosi na defanzivni dio tima..
Strašni su u kontrama, tu ih moramo zatvoriti.. a napad, ma uvalićemo im dva komada..

FCS INSTITUCIJA
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
ee vala @istok nisi od boljeg lika (rammo) dobiti korisne savjete. Znam momka lično, zajedno smo na tekmama.Nekad trenirao i igrao...uglavnom rammo je rega samo takva. Bravo ramo goli čovječe sa istoka.
Opet to sakraliziranje kiše. Više će nam odmoći nego pomoći.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
hvala na savjetima...rammstein i fcsf
nikada ne počinjem prvi niti ću ići na njihovu ili bilo čiju temu. Ali neču dozvoliti da se ovdje prave mangupi. Yebe mi se za njih i njihov klub
nikada ne počinjem prvi niti ću ići na njihovu ili bilo čiju temu. Ali neču dozvoliti da se ovdje prave mangupi. Yebe mi se za njih i njihov klub

jbg ... pada i u cetvrtak... nevjerovatno ali sve utakmice do sd a je kisa padaala na kosevu ove sezone :/ prosto ne mogu da vjerujem....High je napisao/la:Opet to sakraliziranje kiše. Više će nam odmoći nego pomoći.
fcs

Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 18 avg 2014, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Šteta zbog posjete, tj. zbog onih koji ovise o vremenu. Možemo mi talambasati da takvi uopće ne moraju doći, ali lijepo bi bilo vidjeti pun stadion.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, bordobijeli, Combattente87, cookiech, egocentrik, Fudo, HyperOS, napoleon72, OsmanhodzicBuco, riki46, SamoDaKazeem, siroliver69, tajsamja, worchester i 186 gostiju.