Bosanske piramide

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

AsharaK
Kontakt:

Re: Bosanske piramide

Post Postao/la AsharaK » 15 jul 2014, 16:55

Uvijek me zanimalo da li stvarno nešto postoji :-\
Pa hebo majku, ako stvarno nešto ima, nek se organizuju kakve akcije, pa da vidimo... Ja bih prvi čistio majkem
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 jul 2014, 16:59

AsharaK je napisao/la:Uvijek me zanimalo da li stvarno nešto postoji :-\
Pa hebo majku, ako stvarno nešto ima, nek se organizuju kakve akcije, pa da vidimo... Ja bih prvi čistio majkem
Ne odgovara svijetu da BiH ima bilo kakav stari hram, tako da ovi nasi politicari pokusavaju sve da to ostane zakopano.

I ja bih isao cistiti, otkopavati.

Sigurno ima nesto, e sad da li su to piramide ili neka druga gradjevina ne znam.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 jul 2014, 16:59

AsharaK je napisao/la:Uvijek me zanimalo da li stvarno nešto postoji :-\
eno imas tunel pa cisti,jedva cekaju da se neko prijavi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 avg 2014, 20:56

neku noc Makedonke govore kako nam dolaze ljudi iz citavog svijeta,a mi Bosanci negiramo piramide.
kad skontas tako i jest.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 avg 2014, 19:31

[youtube][/youtube]
aha,evo materijala za Semira. :mrgreen:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 avg 2014, 20:16

sad kad semir veli: "riječ je o signalima vanzemaljskih bića koji šalju poruke nama na zemlji. očito je da je bosanska piramida veliko skladište energije"
:mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 avg 2014, 20:54

dubrava je napisao/la:sad kad semir veli: "riječ je o signalima vanzemaljskih bića koji šalju poruke nama na zemlji. očito je da je bosanska piramida veliko skladište energije"
Signali dolaze iz sazvežđa Orion. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 avg 2014, 21:21

Mi Visocani cemo da pisemo novu historiju,naravno sa nasim vodjom Semirom
Dobro se spremite. :mrgreen: :urnebes:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 21 avg 2014, 09:18

Za ove što kažu da bi išli čistiti: možete. Postoji akcija Mrav u sklopu fondacije, koja prikuplja volontere iz svijeta, u smjenama, u vidu ljetnog kampa. Mislim da to postoji već nekih 5 godina....

Što se piramida tiče, mislim da je najbolje Batko rekao:"Ako se dokažu, super. Ako ne, reći ćemo da smo se samo malo zezali." (parafraziram, davno je to rekao, pa sam zaboravila.)

Vidjeh sad ovu temu, pa me navuče da vidim ima li šta novo, kad mi izbaci ovaj link
http://vipromo.ba/zvukovi-koje-sam-snim ... -prirodni/" onclick="window.open(this.href);return false; :)

Bilo ih ne bilo, mislim da se ovo treba iskoristiti na bolji način.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 okt 2014, 00:09

Definitivna međunarodna afirmacija otkrića Bosanskih piramida

Tokom mjeseca oktobra ove godine definitino je potvrđeno i međunarodno priznato otrkiće piramida u Bosni, Kako je saopćeno iz Fodancije arheološki park: Bosanska piramida sunda, u mjesečnom izvještaju to se i najbolje ogleda. Autentičnost piramida potvrdili su najpoznatiji stručnjacii svijeta.

Naime, postojanje naših piramida potvrdio je i Valery Uvarov kazavši da su Bosanske piramide su najstarije građevine na svijetu.

Ruski istraživač piramida i graditelj modernih piramidalnih kompleksa u St. Petersburgu, Moskvi i sibirskom Tomsku Valery Uvarov je, nakon dvije posjete bosanskim piramidama tokom 2014., izjavio:

"Piramide u Visokom su jedne od najstarijih građevina koje su ikada građene na Planeti. Prije svega, te piramide su igrale ulogu GPS markera na Planeti. Piramide u BiH osiguravaju energetski utjecaj koji podiže duhovne aktivnosti", pojasnio je Uvarov.
Ugledni američki interdisciplinarni naučnik, autor niza knjiga i originalnih naučnih članaka u oblasti fizike, astronomije, teorije sistema, klimatologije i drevnih tehnologija, nakon sedmodnevne posjete Visokom, napisao je u svom izvještaju: "Bosanske piramide su najveće arheološko otkriće na svijetu u ovom momentu"

Dr. Paul LaViolette kazao je kako su Bosanske piramide su najveće arheološko otkriće u svijetu, a slično je potvrdioo i Timothy Moon pojasnivši da su djelo visokorazvijene civilizacije iz prehistorijskog doba.

Michael Tellinger uočio je sličnosti otkrića bosanskih piramida i megalitnih krugova u Africi. Pronalazač desetina hiljada megalitnih krugova na afričkom tlu i jedan od najatraktivnijih govornika u svijetu Michael Tellinger (Južna Afrika), nakon posjete Bosanskoj dolini piramida, s oduševljenjem priča o sličnostima dva projekta.

Ističe da je riječ o novim otkrićima koja su nailazila na jak otpor službene nauke, te da su oba povezana s drevnim tehnologijama i energetskim fenomenima. "Bosanske piramide su, uprkos svim otporima, postale najaktivnija arheološka lokacija na svijetu", izjavio je Tellinger.
DRUG NEBI TI PUNCA

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 okt 2014, 23:59

http://vipromo.ba/nakon-boravka-na-viso ... -pritisak/" onclick="window.open(this.href);return false;

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 okt 2014, 01:05

bagrcavi je napisao/la:Definitivna međunarodna afirmacija otkrića Bosanskih piramida

Tokom mjeseca oktobra ove godine definitino je potvrđeno i međunarodno priznato otrkiće piramida u Bosni, Kako je saopćeno iz Fodancije arheološki park: Bosanska piramida sunda, u mjesečnom izvještaju to se i najbolje ogleda. Autentičnost piramida potvrdili su najpoznatiji stručnjacii svijeta.

Naime, postojanje naših piramida potvrdio je i Valery Uvarov kazavši da su Bosanske piramide su najstarije građevine na svijetu.

Ruski istraživač piramida i graditelj modernih piramidalnih kompleksa u St. Petersburgu, Moskvi i sibirskom Tomsku Valery Uvarov je, nakon dvije posjete bosanskim piramidama tokom 2014., izjavio:

"Piramide u Visokom su jedne od najstarijih građevina koje su ikada građene na Planeti. Prije svega, te piramide su igrale ulogu GPS markera na Planeti. Piramide u BiH osiguravaju energetski utjecaj koji podiže duhovne aktivnosti", pojasnio je Uvarov.
Ugledni američki interdisciplinarni naučnik, autor niza knjiga i originalnih naučnih članaka u oblasti fizike, astronomije, teorije sistema, klimatologije i drevnih tehnologija, nakon sedmodnevne posjete Visokom, napisao je u svom izvještaju: "Bosanske piramide su najveće arheološko otkriće na svijetu u ovom momentu"

Dr. Paul LaViolette kazao je kako su Bosanske piramide su najveće arheološko otkriće u svijetu, a slično je potvrdioo i Timothy Moon pojasnivši da su djelo visokorazvijene civilizacije iz prehistorijskog doba.

Michael Tellinger uočio je sličnosti otkrića bosanskih piramida i megalitnih krugova u Africi. Pronalazač desetina hiljada megalitnih krugova na afričkom tlu i jedan od najatraktivnijih govornika u svijetu Michael Tellinger (Južna Afrika), nakon posjete Bosanskoj dolini piramida, s oduševljenjem priča o sličnostima dva projekta.

Ističe da je riječ o novim otkrićima koja su nailazila na jak otpor službene nauke, te da su oba povezana s drevnim tehnologijama i energetskim fenomenima. "Bosanske piramide su, uprkos svim otporima, postale najaktivnija arheološka lokacija na svijetu", izjavio je Tellinger.
http://www.--- SPAM ---/vijesti/clanak/ispr ... 76655.aspx
:facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 okt 2014, 01:12

samo se vi hvatajte za glavu.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 15 okt 2014, 01:16

Mene samo zanima nesto,a to pitanje nije jos rijeseno
Cije su ovo piramide ,Hrvatske,Srpske,Bosnjacke,i koja je piramida pocela rat,i koja je piramida pripada svetom narodu ?
Ako neko ima neki odgovor,neka odgovori.Hvala ! :guz:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 okt 2014, 01:25

Pare, pare pokrecu svijet
politiku i nogomet
parama ja kupujem sve
jahte, konje, zamkove

neka se levati svadjaju cije su.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 21 okt 2014, 16:31

A stvarno. Zasto se ne poradi vise na ovome? Da li stvarno nesto postoji?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 okt 2014, 16:47

jesmol sami :mrgreen:
@Cons :lol:
Prvi bih volio da je to istina i da su piramide stvarnost,prvenstveno zbog milijardi koje bi se slile od turizma a pomocu kojih bi mogli dusmane Bosne i Hercegovine nataknut na q a naravno i narod bi bio rahatniji sa vise suski u dzepu..
U svakom slucaju jos uvijek nema explicite dokaza ni za jeste ni za nije teoriju ,ne bi bilo lose ni da status quo potraje par stotina godina,cisto zbog gore navedenih razloga vezanih za turizam...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 21 okt 2014, 18:27

Kazu neki Svabo gradi hotel na ovoj piramidi,ustvari vidi se iz grada da se nesto radi.Valja mi to obici.
@likusa,nema vise labavo,sad se ima gdje i uzivati.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 10 dec 2014, 13:14

http://www.klix.ba/vijesti/bih/nakon-pr ... /141210033" onclick="window.open(this.href);return false;

projekt napreduje polako,ali sigurno. :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 dec 2014, 13:21

samo_lijevo je napisao/la:Kazu neki Svabo gradi hotel na ovoj piramidi,ustvari vidi se iz grada da se nesto radi.Valja mi to obici.
@likusa,nema vise labavo,sad se ima gdje i uzivati.
Završio ga boŠva, ja neku noć bezveze napravio krug sa autom po gradu i oko grada kad vidim yebote nešta na vrhu piramide svjetli, u prvi mah učiniše mi se kandilji al' reko otkud gore džamija :lol:

I kasnije mi rekoše napravio Švabo hotel :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.