Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
evo za danas što sam igrao čisto ako koga zanima
Arouca-Estoril X/X 4.90
Hacken-Helsingborg 2/1 26
Degerfors-Assyriska S. X/2 5.90
Kuban-Amkar 2/1 25
Djurgardens-Mjallby 2 6.60
St. Polten-Liefering 1/1 5.15
Hobro-Nordsjaelland 1/1 5.15
Bohemians D.-Shamrock 2/2 3.25
Twente mladi-Helmond 1/1 4.20
Varnamo-Jonkopings Sodra 1/1 5.25
Sochaux-Troyes 2/1 28
Rangers-Clyde 2/1 31
obzirom je jučer bio odličan dan danas sumnjam da će biti išta ali eto neka igra krene
šteta, pušiona danas, bilo je na pol. sochaux 2, hacken 2, st.polten 1 i twente 1 ali sve palo na kraju
Arouca-Estoril X/X 4.90
Hacken-Helsingborg 2/1 26
Degerfors-Assyriska S. X/2 5.90
Kuban-Amkar 2/1 25
Djurgardens-Mjallby 2 6.60
St. Polten-Liefering 1/1 5.15
Hobro-Nordsjaelland 1/1 5.15
Bohemians D.-Shamrock 2/2 3.25
Twente mladi-Helmond 1/1 4.20
Varnamo-Jonkopings Sodra 1/1 5.25
Sochaux-Troyes 2/1 28
Rangers-Clyde 2/1 31
obzirom je jučer bio odličan dan danas sumnjam da će biti išta ali eto neka igra krene
šteta, pušiona danas, bilo je na pol. sochaux 2, hacken 2, st.polten 1 i twente 1 ali sve palo na kraju
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 19 avg 2014, 11:14, ukupno mijenjano 3 puta.
IRSKA: Premier League UC Dublin - Athlone 1 3.20 Ne zna se ko ima gore rezultate u zadnjih 5 prvenstvenih utakmica al ja cu probati na Dublin jer su u medjusobnim susretima daleko bolji a igraju protiv konkurenta za opstanak.
St.Polten-Liefering 3+ 1.55 na ovo može i auto i kuća i dvorište i žena i ćeno, a 4+ 2.40 pola toga
šalim se malo mislim da idu lagano do tri gola a vjerojatno i četiri
- GazijaKalesija
- Kontakt:
1-1! Win!GazijaKalesija je napisao/la:U. Cluj - Brasov od zadnjih 5, 4 završile remijem, a čak zadnjih 8 išlo od 0-2 gola. Danas kvota 1.55 da će biti od 0-2 gola. Probati i tačne rezultate 0-0 kao i 1-1.johnnyyK je napisao/la:evo jednog potencijalnog X-a :
Degerfors - Assyriska - X (3,10) , SportPlus
valjda nastave tradiciju
Rezultat 1:1 je 6.0 kvota! A 0-0 u premieru odigrate pgX i kvota je 8.0!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Hvala na ovom 3+ bratezgmiky je napisao/la:St.Polten-Liefering 3+ 1.55 na ovo može i auto i kuća i dvorište i žena i ćeno, a 4+ 2.40 pola togašalim se malo mislim da idu lagano do tri gola a vjerojatno i četiri
Bravo miky.zgmiky je napisao/la:St.Polten-Liefering 3+ 1.55 na ovo može i auto i kuća i dvorište i žena i ćeno, a 4+ 2.40 pola togašalim se malo mislim da idu lagano do tri gola a vjerojatno i četiri
Burnley-Chelsea 1p 1x 1.80, 1p 1 6.80
mogao bi Chelsea imati problema večeras i mislim da domaćin uzima prvi dio sa 1-0
mogao bi Chelsea imati problema večeras i mislim da domaćin uzima prvi dio sa 1-0
Evo tenis za veceras ako stignem jos jedan postaviti

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
3:2 na kraju, umalo je bilojohnnyyK je napisao/la:evo jednog potencijalnog X-a :
Degerfors - Assyriska - X (3,10) , SportPlus
šteta dobar tiketfixator je napisao/la:
uplaćeno

Semper Fidelis
Prepisao sam ovaj danas i evo sad vidim da su nas ovi danci povaljali samo.fixator je napisao/la:
uplaćeno
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Evo jedan navijački

1:1Lisac je napisao/la:IRSKA: Premier League UC Dublin - Athlone 1 3.20 Ne zna se ko ima gore rezultate u zadnjih 5 prvenstvenih utakmica al ja cu probati na Dublin jer su u medjusobnim susretima daleko bolji a igraju protiv konkurenta za opstanak.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Trpajte na Indiju i Kinu u ovoj odbojci Azijski kup... Jedni igraju u 10, a drugi u 12h. Mrsko mi pisati objasnjenje preko moba, ako ustanem do tad napisat cu. Ukupna kvota je preko 5. Lp.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Australija 1, Kina 1, Juzna Koreja 1, Indija 2... Kvota 20+.
Zadnja izmjena: GazijaKalesija, dana/u 19 avg 2014, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
na kinu 3 kvota,koliko si siguran tebra ?
Ma bacite sve što imate na Arsenal i Napoli!!
A.F.C. Bournemouth!
- diplomatija
- Kontakt:
Izbjegavajte igrati na golove ove Skandinavce kad je samo jedna utakmica u ponudi..
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Druze, Iran nije nikakva posebna ekipa, pred svojom publikom su zemlja, a ovo se ne igra kod njoh, ali vjeruj da ih Kina moze uzeti. Evo Indija ide dobro za sad...mirzatele je napisao/la:na kinu 3 kvota,koliko si siguran tebra ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.