Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mene kao pojedinca nece,, a kad se masovno krene igrati onda DA (nisu kladionice naivne)AlfredBorden je napisao/la:brat 1000 u plusu za godinu i boji se da ce ga kladionice skontat
Pa kako qme tebi treba nova taktika. Jedno vrijeme si onim svojim duplanjem dominir'o na forumu.Consigliere je napisao/la:Dajte ljudi nesto sto bi se moglo isplatiti na duze staze, neku strategiju.... Gadi mi se kladjenje nakon prvog ozbiljnog vikenda
kralju tu tvoju hiljadu dosta ljudi ulaze na dnevnoj bazi tako da nemoj zivota ti, nema smisla, reci ljudima il nemoj, to je tvoja stvar al vadit se na tako neke gluposti da ce kladionice reagovat je u najmanju ruku besmislenogonzales je napisao/la:Mene kao pojedinca nece,, a kad se masovno krene igrati onda DA (nisu kladionice naivne)AlfredBorden je napisao/la:brat 1000 u plusu za godinu i boji se da ce ga kladionice skontat
Pa, nisam u plusu, ali da sam skontao kakav solidan sistem ne bi se bojao da ce se kladionice zatvoriti radi togaorbit je napisao/la:A koliko ste vi u plusu pa mu se smijete?![]()
Bio sam u plusu, ali ne tolikom da budem zadovoljan. Jer takav nacin igranja nosi dosta stresa i nerviranja sa sobom, a zarada mala.Civa je napisao/la:Pa kako qme tebi treba nova taktika. Jedno vrijeme si onim svojim duplanjem dominir'o na forumu.Consigliere je napisao/la:Dajte ljudi nesto sto bi se moglo isplatiti na duze staze, neku strategiju.... Gadi mi se kladjenje nakon prvog ozbiljnog vikenda
Šta je to bilo, fakat si fino igrao ono vrijeme. Ne razumijem šta treba novo ?
Upotpunosti se slazem da se nemoraju pratiti rez i statistika,Consigliere je napisao/la:Ja kontam da NE MORAM pratiti rezultate i parove, ali posto ne mogu odoliti ocekujem barem 200-300 plusa mjesecno.... Sve ostalo je hobi.
kako igraju gledas li staConsigliere je napisao/la:Ajde HSV u pm
Nisam, ali igraju u najjacoj postavi, a ovaj Cottbus se navodno raspada... Naravno da je sve obrnuto na terenuvecaveca je napisao/la:kako igraju gledas li staConsigliere je napisao/la:Ajde HSV u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.