Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Klupa je njemu kad Aguero bude skroz spreman. Bolje da ode u slabiji klub gdje ce igrati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- sanlituncay
- Kontakt:
Aguero njemu i nije konkurencijaGreivis je napisao/la:Klupa je njemu kad Aguero bude skroz spreman. Bolje da ode u slabiji klub gdje ce igrati.

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Joveticem i Negredom. Vise Negredom zato jer Jovetic moze da odigra i malo povucenije. Sve dok Negredo nebude mogao da igra ( jos dva mjeseca ) Dzeko ce igrati skoro sve utakmice + Aguero ili Jovetic. Na pocetku sezone Pellegrini ce odigrati 95% utakmica sa dvojicom napadaca. Najvjerovatnije i sljedecu protiv Liverpoola.sanlituncay je napisao/la:Aguero njemu i nije konkurencijaGreivis je napisao/la:Klupa je njemu kad Aguero bude skroz spreman. Bolje da ode u slabiji klub gdje ce igrati.On se bori s Jovetićem,Aguero je najbolji napadač City-a i zna se da je on u prvih 11,a da li će Džeko igrat zavisi od formacije i važnosti tekme...
odličan prikaz Džeke u par situacija ovu svoju snagu bi mogao više puta koristiti jednostavno se igrači odbijaju od njegaGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

Džeko sve dok je u formi, tj. ako nastavi gdje je stao protiv Newcastle, on je prvi izbor
tako je bilo i s Negredom, igrao je dok je bio odličan, kad je pao u formi, uskočio Džeko i nosio ih na svojim leđima do titule
Pelle zna napravit' balans, drži igrače sretnima, za razliku od Mancinija
.. i vidi se Džeko pod palicom Pellea, drastična razlika u odnosu na Mancinija 

- Consigliere
- Kontakt:
Ponovo nasa zastava u najavnoj spici Match of the Day! Edine, boze!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pauk naruci odmah, besplatna dostava.

-
- Kontakt:
mambabalkan je napisao/la:J.e.b.e.s sve nek si ti jos jedan post upisao a ovaj drugi obara svjetske rekorde u +1 postovima.Ajax je napisao/la:+1Cartman je napisao/la:Novi gol ubjedljivo najboljeg napadaca Citya.

placem

a... pehari su tu

oplakah

Chinaglia je napisao/la:+1

- Unknown Genius
- Kontakt:
Meni nije jasno kako niko ovog spamera ne banuje, a navijačima Arsenala se sankcionišu i najmanje sitnice.
Btw. @Ajax
No offence drug, činjenica samo.
Btw. @Ajax
No offence drug, činjenica samo.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Genije bojim se da te nisam razumio ??
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ako nisi jednostavnu prosto-proširenu rečenicu razumio, onda se i ja bojim, za tebe.Ajax je napisao/la:Genije bojim se da te nisam razumio ??
Nevermind, neću da zatrpavam temu. Valjda neko reaguje na te tvoje postove...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Da se to nije momciluk uvrijedio zato jer smo ja Cartman i jos neki rekli da je Aguero najbolji napadac kluba ( 3309 stranica ove teme ). Pa to 95% ljudi zna. I to nema veze sa Dzekom niti je to protiv njega ekspertu zato jer mu Aguero i nije konkurencija. On ce uvijek igrati kada je zdrav. Bas kao Kompany, Silva i jos poneki strucnjace. Vec si zatrpao temu i pozvao na nesto sto je glupost i neistina. I sasvim je normalno da ce ti prozvana osoba odgovoriti. A sta si to ti. Doktor medicine ili magistar necega. Jer o fudbalu ti pojma nemas. Vidi se iz nacina kako ga komentarises. A to je laicki i iskljucivo logicki. Samo ti navijaj i dalje bice bolje

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
@ pobjedesve
Sta ima Zeljin manijak ?? nevalja ti poso

Sta ima Zeljin manijak ?? nevalja ti poso

Da ovu Amru stavimo u vezni red? " onclick="window.open(this.href);return false;
Vjerujem da moze vise pretrcat od pola reprezentativaca.
Vjerujem da moze vise pretrcat od pola reprezentativaca.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Google Adsense [Bot], Jegres, Maverick i 35 gostiju.