Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Tarik14
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Tarik14 » 13 jan 2009, 00:52

kemo zahirovic je napisao/la:Ma jbs. belgiju ja imam osjecaj da cemo ih razvalit tam u njih, al doslovno razvalit, mislim da cemo im zabit bar jedno 4 komada... ne bojim ih se nimalo, imamo najjaci napad na svijetu a i vezni je tu negdje, a za trenera neam komentara... ciro je legenda samo joss da pozove nadarevica, nezz koji mu je, safet je za mene igracina, veliki borac...
Nadarevic je odlican igrac ali Belgija nije San Marino i netrebamo vjerovati da cemo imati lahk posao u Genku. :roll:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 jan 2009, 01:44

kemo zahirovic je napisao/la:Ma jbs. belgiju ja imam osjecaj da cemo ih razvalit tam u njih, al doslovno razvalit, mislim da cemo im zabit bar jedno 4 komada... ne bojim ih se nimalo, imamo najjaci napad na svijetu a i vezni je tu negdje, a za trenera neam komentara... ciro je legenda samo joss da pozove nadarevica, nezz koji mu je, safet je za mene igracina, veliki borac...
Optimistican si i to je lijepo ali ja sam siguran da ovako govore i Belgijanci po forumima Belgijske reprezentacije : "Bosnu ja imam osjecaj da cemo ih razvalit u Genku a i u Zenici, al doslovno razvalit, mislim da cemo im zabit bar jedno 4 komada... ne bojim ih se nimalo... :roll:

Kontas princip?

azer_tr
Kontakt:

Post Postao/la azer_tr » 13 jan 2009, 01:53

kemo zahirovic je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ja mislim da mi imamo dobru sanse da nesto napravimo u Genku i moze se desiti da nas Belgijanci podcijenje. ;)
ma nebi ja reko dace oni nas potcijenit, oni kad cuju VEDAD IBISEVIC useru se najblaze receno, a isto tako van buyten kad cuje EDIN DZEKO jer zna i on da je dzeko umalo sam derno bayerna, go i penal na njim... Imaju oni jaku vezu, ja mislim da im igraju WITSEL i DEFOUR iz standarda, FELAINI iz evertona al sve zavisi od formacije, ovo su im veliki talenti pogotovo defur al **** mu mamu mi imamo MISKETA, MIRETA, IBRU, RAHIMICA, ZLATANA B.(ak bog da), SEJU,SAMIRA i mrsko mi ba vise nabrajat... mislim da smo bolji od njih

ma ja sam se uvijek bojao tih ekipa poput belgije sve me strah da necemo ni boda im tamo otkinuti...jer mi imamo dobre napadace ali uvijek se nesto branimo nikad da napadnemo pravo kao sto smo napali estoniju jest da je to slabija drzava ali jbg malo koja zemlja sad pobjeđuje 7-0....ako Bog dragi da da ih razvalimo i tamo i ovdje ali ako nista ja bih bio prezadovoljan i kad bi im uzeli tamo bod a ovdje ni razmisljat netreba o bodu i porazu samo pobjeda... ;) ;) :)

Malik Barucija
Kontakt:

Post Postao/la Malik Barucija » 13 jan 2009, 02:47

dobro je ovaj kemo reko ba ,pa nismo ni mi kreteni,kakav buyten ba nije maldini jboga ,a molim vas sto ih nebi to razvalili?mislim da je slovenija u rangu s njima

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 13 jan 2009, 16:18

Ev ja sad tvrdim da spadamo medju 3 repke koje imaju najbolji napad( bar ove sezone )...
VEDO - 18 komada u ligi, 2 komada u kupu i 2 za repku
DZEKO - 5 komada u lig, 4 u kupu, 4 u kupu uefa i 5 golova za repku...
asistencje necu ni brojat, mrsko mi...
Ev meni je DZEKO najdrazi igrac , pratim gotovo svaku njegovu tekmu, i tvrdim da je na njemu ove sezone bilo najmanje 15 penala u svim takmicenjima... 95% penala za wolsburg na njemu...
I mi odemo sa ova dva napadaca da se branimo u TURSKOJ... ajdi da nam je odbrana dobra, nebi rijeci reko, al logika da ce nas spanci pobijedit ak odemo da se branimo 90 minuta, neoze to tako sa nasom odbranom... Isto tako vezni red, da ne nabrajam sve asistencije, posebno MISKE I SEJO. Ako odemo u belgiju da se branimo, **** cemo proc bez jedno 2 gola, ako ne, smatram da smo favoriti...

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 13 jan 2009, 16:21

azer_tr je napisao/la:
kemo zahirovic je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ja mislim da mi imamo dobru sanse da nesto napravimo u Genku i moze se desiti da nas Belgijanci podcijenje. ;)
ma nebi ja reko dace oni nas potcijenit, oni kad cuju VEDAD IBISEVIC useru se najblaze receno, a isto tako van buyten kad cuje EDIN DZEKO jer zna i on da je dzeko umalo sam derno bayerna, go i penal na njim... Imaju oni jaku vezu, ja mislim da im igraju WITSEL i DEFOUR iz standarda, FELAINI iz evertona al sve zavisi od formacije, ovo su im veliki talenti pogotovo defur al **** mu mamu mi imamo MISKETA, MIRETA, IBRU, RAHIMICA, ZLATANA B.(ak bog da), SEJU,SAMIRA i mrsko mi ba vise nabrajat... mislim da smo bolji od njih

ma ja sam se uvijek bojao tih ekipa poput belgije sve me strah da necemo ni boda im tamo otkinuti...jer mi imamo dobre napadace ali uvijek se nesto branimo nikad da napadnemo pravo kao sto smo napali estoniju jest da je to slabija drzava ali jbg malo koja zemlja sad pobjeđuje 7-0....ako Bog dragi da da ih razvalimo i tamo i ovdje ali ako nista ja bih bio prezadovoljan i kad bi im uzeli tamo bod a ovdje ni razmisljat netreba o bodu i porazu samo pobjeda... ;) ;) :)
Ev mog misljenja... ako napanemo, 3 boda 90%, ako odemo da se branimo velike su sanse da izgubimo, male su sanse da bude remi, bar po meni...

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 13 jan 2009, 18:08

Samo opusteno ko protiv "janeza" i belgija ce da gori! :D
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

rime
Kontakt:

Post Postao/la rime » 13 jan 2009, 18:14

amir je napisao/la:
rime je napisao/la:Može li mi neko odgovoriti koja će agencija iz BiH organizovati prevoz za Belgiju.
SOLLAZUR
Amire hvala ti na informaciji,evo baš sad sam na portalu stranice pročitao za odlazak u Belgiju.Još jednom hvala i pozdrav iz Sanskog Mosta. :D

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 13 jan 2009, 18:32

Tihi je napisao/la:Samo opusteno ko protiv "janeza" i belgija ce da gori! :D
da,da.... :D :D :D :D :D :D :D :D

made
Kontakt:

Post Postao/la made » 13 jan 2009, 19:13

moramo samo u napad i nasa su 3 boda to je sigurno :D :D :D aaaa jesam dobar?
DOK JE BOSNE BICE I BOSANACA

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 13 jan 2009, 19:26

Sad covjek moze biti i optimista.Sve stima u nasoj repki(osim saveza)pa ako Bog da i Ciro ne zezne taktiku 4 ili 6 bodova se smjese(nase pravo da vjerujemo u to)

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 13 jan 2009, 20:06

Kako mozes reci drug da sve stima?
Ofanziva DA :!:
Odbrana :?: :!: Gdje je :!: :?: Nemoze samo Spahic cinit odbranu, a Papac nece da igra svakako dok je ovaj savez.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 13 jan 2009, 20:14

DinceManijak je napisao/la:Kako mozes reci drug da sve stima?
Ofanziva DA :!:
Odbrana :?: :!: Gdje je :!: :?: Nemoze samo Spahic cinit odbranu, a Papac nece da igra svakako dok je ovaj savez.
Drug bice u redu valjda ce i ta famozna odbrana biti ustimana i bez Mikelinija itd.Nemoj reci da nam je samo Papac odbrana.Bice ok nisam ja bez veze uplatio da idem u Genk ;)

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 13 jan 2009, 20:22

A necu ni ja bezze reci sefu na poslu da mi je prolijev 2 dana da bi otisao za Genk :mrgreen:
Zato me toliko i sikira odbrana 8-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 13 jan 2009, 20:30

Pa sta mislis bi li bilo bolje napasti vec u Belgiji jer ako uzmemo 3 boda onda bi bilo lakse u Zenici.Nemoj sve crno gledati puno nam je repka jaca nego ikad do sada.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 13 jan 2009, 20:32

I ja se slazem sa mnogima, ako napadnemo pobjedicemo 100 % ako budemo defanzivno igrali , popusili smo ga kao i protiv Turske i Spanije

Svi u napad ! :mrgreen: :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 13 jan 2009, 20:34

pa ako ciro konta da se brani u belgiji bar nek bude u drugom pl. vremenu, a u prvom nek im strpaju 3 komada i onda mirna bosna! ;)
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 13 jan 2009, 20:37

Tihi je napisao/la:pa ako ciro konta da se brani u belgiji bar nek bude u drugom pl. vremenu, a u prvom nek im strpaju 3 komada i onda mirna bosna! ;)
Hehe ja bi samo tri boda a za komade manje vise.U stvari ako Vedo,Dzeko i Miske daju po jedan to su tri eto ipak si u pravu.

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 13 jan 2009, 20:46

Ammim je napisao/la:
Tihi je napisao/la:pa ako ciro konta da se brani u belgiji bar nek bude u drugom pl. vremenu, a u prvom nek im strpaju 3 komada i onda mirna bosna! ;)
Hehe ja bi samo tri boda a za komade manje vise.U stvari ako Vedo,Dzeko i Miske daju po jedan to su tri eto ipak si u pravu.
Zdravo Ammim,ides li u Genk,jesi sta saznao za karte?

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 13 jan 2009, 21:20

Evo jedan video da se malo opustite :D

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.