RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Meni je neizmjerno drago što je odigran jedan veliki derbi i što su nastavljene utakmice sa žarom borbe. Pa draže mi je nego što smo bod uzeli, iako ne hvalim nešto igru Veleža, ali onako se moralo igrati. Feja još jednom pokazao da je taktičar i donio nam veliki bod. Igrači su sada sigurni samopouzdanja i protiv Travnika očekujem 2+ golova sigurno, mislim da ćemo igrati krajnje ofanzivno i doći do rutinske pobjede. Ne osporavam kvalitet Travnika, mislim da smo kvalitetniji i u naletu sa ovim bodom, usput ovo je deseta (ispravite ako griješim) utakmica zaredom bez poraza i da će tako biti i sa jedanaestom.
P.S . Ispoštujte Zenicu i gostovanje, moj prijedlog , jer mislim da u Zenicu prvi put nakon dugo vremena idemo kao favoriti s obzirom da je Čelik jako loš. Odaziv će biti dobar ako se na fin način odradi domaćinska protiv Travnika. Zato svi iza gola, podržati naše momke, nije valjda moguće da više raje navija kad se ode na Koševo nego kući.
P.S . Ispoštujte Zenicu i gostovanje, moj prijedlog , jer mislim da u Zenicu prvi put nakon dugo vremena idemo kao favoriti s obzirom da je Čelik jako loš. Odaziv će biti dobar ako se na fin način odradi domaćinska protiv Travnika. Zato svi iza gola, podržati naše momke, nije valjda moguće da više raje navija kad se ode na Koševo nego kući.
bit će yebeno protiv Vezira, jer oni nemaju šta izgubiti, mi imamo, jer smo pod pritiskom da dobijemo, ako želimo u vrh tabele, i zato treba igrati sa dva napadača da ih razvučemo i da što prije zabijemo taj gol.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Treba Popa na klupu stavit. Lik nije nista pokazao u dvije utakmice 

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
nije lako bit pametan kako trebamo igrat ali svakako moramo dobijat ove tekme sa "losijim" protivnicima! oni su nas i lani kostali top 3-4 u ligi! druga polusezona prosle sezone je odradjena fantasticno stim da smo sve utakmice na domacem terenu igrali sa ekipama od 1-6 mjesta a gostujuce sa slabijim ekipama koje se moraju otvorit na domacem terenu i stim smo mogli uspostavit svoju igru i u gostima! raspored nam je evo i ove sezone isti, prva polusezona sve domace sa ekipama koje ce zavrsit u dojnjem dijelu tabele a gostujuce sa ekipama iz vrha a u drugoj polusezoni suprotno! ako povucemo neku paralelu onda nam je prva polusezona i ucinak na domacem terenu krucijalan za citavo prvenstvo ako su vec ambicije evropa kosto se prica! jedan kiks smo vec imali sa mvo, prostora ima za maksimalno jos jedan ili cak nijedan! ovu polusezonu moramo zavrsit top 4-5 ako cemo doc do tog famoznog cilja zvanog evropa! prva prepreka na tom putu je travnik, sve osim pobjede u tom duelu je veliki udarac za nase ambicije.....AlemC85 je napisao/la:bit će yebeno protiv Vezira, jer oni nemaju šta izgubiti, mi imamo, jer smo pod pritiskom da dobijemo, ako želimo u vrh tabele, i zato treba igrati sa dva napadača da ih razvučemo i da što prije zabijemo taj gol.
slazem se, pop je pravo tanak to je se vidilo odma u onoj pripremnoj protiv sloge! da se ja pitam ja bi probao sa dva centarfora kao sto alem kaze i ta dvojica bi bili dino i haurdic, obadvojica brzi i pokretni, stim da dino i na snagu moze igrat dok je haurdic jos okoprcniji! vlada i ani po krilima, u vezu jankovic i mika, bekovi pejic i skahic(nema malete) a stoperi zolj i skaljic!RezervniGolman je napisao/la:Treba Popa na klupu stavit. Lik nije nista pokazao u dvije utakmice
znaci ovako:
-------------------------------Dragojevic---------------------------
skahic------------------zolj---------------Skaljic-------------Pejic
hebibovic---------------merzic------jankovic------------vladavic
----------------------hajdarovic--------haurdic--------------------
- pravnik1981
- Kontakt:
Mislim da za Blagoja 100% oporavljenog mora bit mjesto u ekipi...po meni najbolji igrac Veleza !!mikki21 je napisao/la:slazem se, pop je pravo tanak to je se vidilo odma u onoj pripremnoj protiv sloge! da se ja pitam ja bi probao sa dva centarfora kao sto alem kaze i ta dvojica bi bili dino i haurdic, obadvojica brzi i pokretni, stim da dino i na snagu moze igrat dok je haurdic jos okoprcniji! vlada i ani po krilima, u vezu jankovic i mika, bekovi pejic i skahic(nema malete) a stoperi zolj i skaljic!RezervniGolman je napisao/la:Treba Popa na klupu stavit. Lik nije nista pokazao u dvije utakmice
znaci ovako:
-------------------------------Dragojevic---------------------------
skahic------------------zolj---------------Skaljic-------------Pejic
hebibovic---------------merzic------jankovic------------vladavic
----------------------hajdarovic--------haurdic--------------------
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Ja bi Popovicu dao jos jednu sansu. Ako njega izbacimo onda realno nemamo nikoga ko se moze hrvati sa igracima u ofanzivnom sesnaestercu. Nemamo nikoga ko je jak u skok igri ko mozi spustiti loptu iako sam milsljenja da nebi trebali igrati visokim loptama vec po zemlji uz max dva dodira i konstatno kretanje. Mislim da cemo pobjediti Travnika ali da nece biti lako. Tesko je igrati u Vrapcicima gdje je teren kratak i uzak. Kada se igra sa 21 igracem na jednoj prekratkoj i preuskoj polovini tesko je zabiti gol. Mislim da je tada bitno da imamo razlicite tipove igraca. Ako Popa ostavimo na klupi onda imamo alternativu manje.
Protiv Vezira:
4-2-3-1
Dragojevic
Hozdic - Skahic - Zolj - Pejic
Nikolic - Blagojevic
Hebibovic - Jankovic - Vladavic
Popovic
Klupa: Djokic, Skaljic (odmoriti ga za zenice), Zvonic, Merzic (Cuvati ga za Zenice), Hajdarevic, Haurdic, Janicijevic
Protiv Vezira:
4-2-3-1
Dragojevic
Hozdic - Skahic - Zolj - Pejic
Nikolic - Blagojevic
Hebibovic - Jankovic - Vladavic
Popovic
Klupa: Djokic, Skaljic (odmoriti ga za zenice), Zvonic, Merzic (Cuvati ga za Zenice), Hajdarevic, Haurdic, Janicijevic
Prkosni i Ponosni od 1922
Ako je ko slušao intervju Feje poslije utakmice, direktno ga je (Popa) nagrdio za učinak u ovoj utakmici. Pogotovo je pomenuo igru u odbrani zbog kojeg je utakmica otišla u potpuno drugom smjeru. Možda on ipak previše očekiva od njega.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
daj priliku marselu maci mozda proradi haha vazno je da nismo izgubili zadnjih 11 utakmica sto odma igracime daje psihicku stabilnost i samopouzdanje cega nam je manjkalo svih sezona,bice ovo sve uredu dok to na svoje legne 

To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež
Cestitke na bodu. Mislim da Velez hladno moze biti medju prve 3, ekipe, bez problema 
Samo naprijed... imate odlicnog trenera i kvalitetne igrace.
Imali ste malo srece protiv nas ali sreca prati hrabre... nadam se da ce se nama ovaj peh od subote vratiti u cetvrtak.

Imali ste malo srece protiv nas ali sreca prati hrabre... nadam se da ce se nama ovaj peh od subote vratiti u cetvrtak.
Dragojevic
Skahic - Skaljic- Zolj - Pejic
Merzic
Hebibovic - Blagojevic - Haurdic
Jankovic Vladavic
U drugom ulaze Dino, Janicijevic i Mace.
Vrijeme je dati sansu drugima u napadu, da se nadje lijek za bunkerase.
Forza Velez!
Skahic - Skaljic- Zolj - Pejic
Merzic
Hebibovic - Blagojevic - Haurdic
Jankovic Vladavic
U drugom ulaze Dino, Janicijevic i Mace.
Vrijeme je dati sansu drugima u napadu, da se nadje lijek za bunkerase.
Forza Velez!
Dzanelemi je napisao/la:Cestitke na bodu. Mislim da Velez hladno moze biti medju prve 3, ekipe, bez problema

Juniorski reprezentativac BiH
Bašić: Celje je idealan klub za moj dalji napredak
Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine Adnan Bašić nedavno je napustio matični Velež i potpisao ugovor sa slovenačkim prvoligašem Celjem.
Bašić od svog dolaska trenira sa prvotimcima Celja, ali će na službeni debi morati sačekati kraj ove godine. Do tad će igrati u juniorskom timu ovog kluba.
„Prezadovoljan sam uslovima ovdje u Celju. Klub je odlično organizovan i idealan za moj dalji razvoj i napredak. Dolazak ovdje je stepenica više u mojoj karijeri, i već sad znam – odličan potez. Kompletirao sam svu papirologiju, a za prvi tim Celja ću debitovati čim napunim 18 godina. To će biti u decembrum a debi vjerovatno početkom naredne godine. Do tad ću igrati za juniorski tim, a trenirati sa seniorima,“ kaže Bašić.
Talentovani Mostarac nedavno je nastupio u dresu juniorske reprezentacije BiH. Test u Vogošći protiv mlade selekcije bio je odličan potez Nogometnog saveza i selektora Karačića i Jagodića.
Igrao sam prvo poluvrijeme. Zadovoljan sam svojim nastupom. Imamo odličnu reprezentaciju sa igračima poput Radovca, Memije, Gojaka i ostalih i siguran sam da možemo napraviti prave stvari. Kvalifikacije koje u oktobru igramo u Makedoniji će pokazati koliko vrijedimo,“ dodao je Bašić.
ss.ba
Bašić: Celje je idealan klub za moj dalji napredak
Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine Adnan Bašić nedavno je napustio matični Velež i potpisao ugovor sa slovenačkim prvoligašem Celjem.
Bašić od svog dolaska trenira sa prvotimcima Celja, ali će na službeni debi morati sačekati kraj ove godine. Do tad će igrati u juniorskom timu ovog kluba.
„Prezadovoljan sam uslovima ovdje u Celju. Klub je odlično organizovan i idealan za moj dalji razvoj i napredak. Dolazak ovdje je stepenica više u mojoj karijeri, i već sad znam – odličan potez. Kompletirao sam svu papirologiju, a za prvi tim Celja ću debitovati čim napunim 18 godina. To će biti u decembrum a debi vjerovatno početkom naredne godine. Do tad ću igrati za juniorski tim, a trenirati sa seniorima,“ kaže Bašić.
Talentovani Mostarac nedavno je nastupio u dresu juniorske reprezentacije BiH. Test u Vogošći protiv mlade selekcije bio je odličan potez Nogometnog saveza i selektora Karačića i Jagodića.
Igrao sam prvo poluvrijeme. Zadovoljan sam svojim nastupom. Imamo odličnu reprezentaciju sa igračima poput Radovca, Memije, Gojaka i ostalih i siguran sam da možemo napraviti prave stvari. Kvalifikacije koje u oktobru igramo u Makedoniji će pokazati koliko vrijedimo,“ dodao je Bašić.
ss.ba
-
- Kontakt:
Pozdrav RAja, vidim ovdje neki izbacuju Marka Nikolića
.Ne znam za vas, ali za mene je on jedno od naših najboljih ako ne i najbolje pojačanje.Momak izgara za dres, pretrči kao 2 igrača i mislim da je to taj igrač koji nam je falio da pokrije poziciju defanzivnog veznog.Natopi dres krvlju i mi to moramo znati prepoznati.Ne znam kako pojedincima pada na pamet izbcivati ga iz sastava.Svaka čast Marko
Protiv Travnika bih ja izveo ovu ekipu:
Dragojević
Škahić Zolj Škaljić Peja
Marko Merza
Ani Janko Haurdić
Popović(Mace)
Protiv bunkeraša trebamo imati nekoga ko će razbijati gore, visokog igrača.Tako da opet očekujem Popa, ali bi više volio Macea pa da ga vidimo.Ali sve je na Feji
kako god on odluči.
FORZA VELEŽ

Dragojević
Škahić Zolj Škaljić Peja
Marko Merza
Ani Janko Haurdić
Popović(Mace)
Protiv bunkeraša trebamo imati nekoga ko će razbijati gore, visokog igrača.Tako da opet očekujem Popa, ali bi više volio Macea pa da ga vidimo.Ali sve je na Feji

FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Niko ne otpisuje Nikolica brate, svaka njemu cast, ali Merza je objektivno bolji od njega. Druga stvar je da protiv bunkerasa neradi nas sistem sa jednim napadacem, to se vidi iz prilizenog, moramo igrati sa ofanzivnijim igracima inace cemo nastaviti prosipati bodove kuci protiv racku ekipa. Popa mjenjati, dati priliku drugima u napadu, a bunkerase probati probiti sa dva napadaca.Crvenarmija je napisao/la:Pozdrav RAja, vidim ovdje neki izbacuju Marka Nikolića.Ne znam za vas, ali za mene je on jedno od naših najboljih ako ne i najbolje pojačanje.Momak izgara za dres, pretrči kao 2 igrača i mislim da je to taj igrač koji nam je falio da pokrije poziciju defanzivnog veznog.Natopi dres krvlju i mi to moramo znati prepoznati.Ne znam kako pojedincima pada na pamet izbcivati ga iz sastava.Svaka čast Marko
![]()
![]()
Dragojević
Škahić Zolj Škaljić Peja
Marko Merza
Ani Janko Haurdić
Popović(Mace)
Protiv bunkeraša trebamo imati nekoga ko će razbijati gore, visokog igrača.Tako da opet očekujem Popa, ali bi više volio Macea pa da ga vidimo.Ali sve je na Fejikako god on odluči.
FORZA VELEŽ
Forza Velez!
-
- Kontakt:
Kadet91 je napisao/la:Niko ne otpisuje Nikolica brate, svaka njemu cast, ali Merza je objektivno bolji od njega. Druga stvar je da protiv bunkerasa neradi nas sistem sa jednim napadacem, to se vidi iz prilizenog, moramo igrati sa ofanzivnijim igracima inace cemo nastaviti prosipati bodove kuci protiv racku ekipa. Popa mjenjati, dati priliku drugima u napadu, a bunkerase probati probiti sa dva napadaca.Crvenarmija je napisao/la:Pozdrav RAja, vidim ovdje neki izbacuju Marka Nikolića.Ne znam za vas, ali za mene je on jedno od naših najboljih ako ne i najbolje pojačanje.Momak izgara za dres, pretrči kao 2 igrača i mislim da je to taj igrač koji nam je falio da pokrije poziciju defanzivnog veznog.Natopi dres krvlju i mi to moramo znati prepoznati.Ne znam kako pojedincima pada na pamet izbcivati ga iz sastava.Svaka čast Marko
![]()
![]()
Dragojević
Škahić Zolj Škaljić Peja
Marko Merza
Ani Janko Haurdić
Popović(Mace)
Protiv bunkeraša trebamo imati nekoga ko će razbijati gore, visokog igrača.Tako da opet očekujem Popa, ali bi više volio Macea pa da ga vidimo.Ali sve je na Fejikako god on odluči.
FORZA VELEŽ
Forza Velez!

Za ovo ostalo se slažem, probati sa 2 špica jer drugačije ne ide.Feja mora imati plan B za bunkeraše, jer se ne može protiv svih igrati isto.
Popoviću bi dao još jednu šansu, ako ga ne krene ima Mace,Vlada(ako se oporavi)...
FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Tako je brato. Mi moramo prestati prosipati bodove kuci protiv jadnika, svi znamo da je to presudilo prosle godine da ne budemo medju prve cetri ekipe.Crvenarmija je napisao/la:Kadet91 je napisao/la:Niko ne otpisuje Nikolica brate, svaka njemu cast, ali Merza je objektivno bolji od njega. Druga stvar je da protiv bunkerasa neradi nas sistem sa jednim napadacem, to se vidi iz prilizenog, moramo igrati sa ofanzivnijim igracima inace cemo nastaviti prosipati bodove kuci protiv racku ekipa. Popa mjenjati, dati priliku drugima u napadu, a bunkerase probati probiti sa dva napadaca.Crvenarmija je napisao/la:Pozdrav RAja, vidim ovdje neki izbacuju Marka Nikolića.Ne znam za vas, ali za mene je on jedno od naših najboljih ako ne i najbolje pojačanje.Momak izgara za dres, pretrči kao 2 igrača i mislim da je to taj igrač koji nam je falio da pokrije poziciju defanzivnog veznog.Natopi dres krvlju i mi to moramo znati prepoznati.Ne znam kako pojedincima pada na pamet izbcivati ga iz sastava.Svaka čast Marko
![]()
![]()
Dragojević
Škahić Zolj Škaljić Peja
Marko Merza
Ani Janko Haurdić
Popović(Mace)
FORZA VELEŽ
Forza Velez!Ne treba Merzu forsirati ako se još nije oporavio.Vidjeli smo protiv MVO kada smo zbog Vlade jednu izmjenu izgubili.Samo najspremniji trebaju igrati.
Za ovo ostalo se slažem, probati sa 2 špica jer drugačije ne ide.Feja mora imati plan B za bunkeraše, jer se ne može protiv svih igrati isto.
Popoviću bi dao još jednu šansu, ako ga ne krene ima Mace,Vlada(ako se oporavi)...
FORZA VELEŽ
Forza Velez!
Za jače ekipe:
Dragojević
Maletić Škahić Škaljić Pejić
Nikolić Merzić
Hebibović Blagojević(Janko) Vlada(Haurdić)
Popović(Mace)
Za bunkeraše:
Dragojević
Merzić(Nikolić)
Hebibović Blagojević(Janko) Vlada
Popović(Mace) Haurdić
Evo u ovom smislu, nadam se da nisam nikog zaboravio jer imamo dosta jakih igrača i ne može svak u prvih 11.
Dragojević
Nikolić Merzić
Hebibović Blagojević(Janko) Vlada(Haurdić)
Popović(Mace)
Za bunkeraše:
Dragojević
Merzić(Nikolić)
Hebibović Blagojević(Janko) Vlada
Popović(Mace) Haurdić
Evo u ovom smislu, nadam se da nisam nikog zaboravio jer imamo dosta jakih igrača i ne može svak u prvih 11.
Do sada od pojacanja najbolji:
Dragojevic-Novi Petranovic
mlad, kad dobije jos iskustva gdje ce mu biti kraj?
Skahic- Lav pravi, jak, borben, pozrtvovan a uz to zna fudbal.
Nikolic-pravi defanzivni vezni, borac bez pardona
Haurdic- brz ko strijela, tesko ekipi koja mu da prostora, vidilo se sta je bilo u Sa.
Pop-
svaka cast na borbi, ali on objektivno nema mjesta u ovoj ekipi.
Forza Velez!
Dragojevic-Novi Petranovic

Skahic- Lav pravi, jak, borben, pozrtvovan a uz to zna fudbal.
Nikolic-pravi defanzivni vezni, borac bez pardona
Haurdic- brz ko strijela, tesko ekipi koja mu da prostora, vidilo se sta je bilo u Sa.
Pop-

Forza Velez!
Zna li iko sta bi sa onim dvo metrasem Kladar il kako mu bjese ime??? Nestao u akciji? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.