pa to je Marjan MijajlovicNerim je napisao/la:ma meni je najbolji spiker onaj sa elevizije SPORT KLUB![]()
hahahahah koji biseriYNWA je napisao/la:http://www.svastara.com/razno/biseri_sp ... mentatora/
evo malo za popravak raspolozenja
Vugdalic, to je onaj sa obn-a ako se ne varam!!On najbolji!!!Ne mogu da vjerujem sta vi pricate,ne znam samo sta vam se to svida kod njega niti ima glas za komentatora, niti iznosi tacne podatke vezane za klubove cije utakmice prenosi, lupa neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom, izasle su jednom sve njegove provale cini mi se u Avazu pa to je za plakat od smijeha!!!!Najbolje komentatore ima bht1!!!A o Vugdalicu bi se moglo pricati u ovoj drugoj temi provale komentatora, on je tu kralj tu je sigurno najacibrcak 108 je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Sabahaduin topalbecirevic i Sasa vugdalic, ubjedljivo najbokji komentatori
E stvarno, ova dvojica sa Eurosporta su nevidjeni likovibistrikboy je napisao/la:njih dvojica su beton fakat i marjan sa sportkluba,znam da su ova dva sa es za vrijeme kupa afrike se zezali na racun stadiona publike ma svega,posebno jedne sisate navijacice obale slonovace najbolji suobannon je napisao/la:Najbolji je Aleksandar Stojanovic(RTS)
Ona dvojica sa Eurosporta su luda skroz(mislim na euro sport, srpski), ne znam koji je u ostalim gradovima, ali kod mene je na kablovskoj u ponudi srpski eurosport 1 i 2 dok Sport kluba nemam pa ne pratim
Jos samo da se nadje b..ala pa da kaze da provociram
Meni je bas zato zanimljiv... Ismijem se dok gledam Seriu A, kao da gledam kakvu komedijuValencia je napisao/la:E stvarno, ova dvojica sa Eurosporta su nevidjeni likovibistrikboy je napisao/la:njih dvojica su beton fakat i marjan sa sportkluba,znam da su ova dva sa es za vrijeme kupa afrike se zezali na racun stadiona publike ma svega,posebno jedne sisate navijacice obale slonovace najbolji suobannon je napisao/la:Najbolji je Aleksandar Stojanovic(RTS)
Ona dvojica sa Eurosporta su luda skroz(mislim na euro sport, srpski), ne znam koji je u ostalim gradovima, ali kod mene je na kablovskoj u ponudi srpski eurosport 1 i 2 dok Sport kluba nemam pa ne pratim
Jos samo da se nadje b..ala pa da kaze da provociram. Je l' ima neko citate njihovih izvala?
Sasa Vugdalic je jedna velika debilcina. Stvarno ne mogu vjerovat da taj covjek moze biti komentator... Svaku tekmu izvali na desetine gluposti... Hadzic koji je solidan komentaor samo usuti ili se kiselo nasmije na gluposti koje ispaljuje Sasa.
Imao je određenih problema sa čelnicima Sportkluba, kojima se nisu dopadali njegovi česti dolasci u BiH...
19.02.2009. 10:07
Harizmatični komentator TV kanala Sportklub Marjan Mijajlović, kako ekskluzivno saznajemo, raskinuo je ugovor s ovom televizijom i već početkom marta postat će član sportske redakcije Hayat TV.
Mijajlović je osvojio simpatije Bosanaca i Hercegovaca komentirajući utakmice njemačke Bundeslige na Sportklubu, u prvom redu Hofenhajma i Volfsburga, u kojima igraju Vedad Ibišević, Sejad Salihović, Edin Džeko i Zvjezdan Misimović.
Prema nezvaničnim informacijama, Marjan je imao određenih problema s kolegama i čelnicima Sportkluba, jer se njima nije dopadala njegova velika popularnost u BiH i česti dolasci u domovinu, posebno u Sarajevo i Tuzlu, gdje je i rođen prije 37 godina.
Oni su smatrali da Mijajlović pristrasno komentira bundesligaše duele Hofenhajma i Volfsburga te da pretjerano hvali dobre igre Ibiševića, Salihovića, Džeke i Misimovića. Zbog toga na programu Sportkluba u posljednje vrijeme nije bilo utakmica u kojima nastupaju bh. reprezentativci, a Marjan je komentirao neke ne toliko važne sportske događaje.
Za očekivati je da će njegov prelazak na Hayat TV biti odlično prihvaćen među bh. ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu, a možda se ostvare i želje mnogih Bosanaca i Hercegovaca da Marjan komentira utakmicu između nogometnih reprezentacija Belgije i BiH, za što je već pokrenuta inicijativa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.