Sportski komentatori

Nerim
Kontakt:

Re: Sportski Komentatori

Post Postao/la Nerim » 08 jan 2009, 23:02

ma meni je najbolji spiker onaj sa elevizije SPORT KLUB :mrgreen: :mrgreen:

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 08 jan 2009, 23:10

Nerim je napisao/la:ma meni je najbolji spiker onaj sa elevizije SPORT KLUB :mrgreen: :mrgreen:
pa to je Marjan Mijajlovic ;)
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 jan 2009, 00:35

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 13 jan 2009, 03:29

YNWA je napisao/la:http://www.svastara.com/razno/biseri_sp ... mentatora/

evo malo za popravak raspolozenja
hahahahah koji biseri
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

AdemirBHF
Kontakt:

Re: BH Komentatori

Post Postao/la AdemirBHF » 13 jan 2009, 16:21

brcak 108 je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Sabahaduin topalbecirevic i Sasa vugdalic, ubjedljivo najbokji komentatori :D
Vugdalic, to je onaj sa obn-a ako se ne varam!!On najbolji!!!Ne mogu da vjerujem sta vi pricate,ne znam samo sta vam se to svida kod njega niti ima glas za komentatora, niti iznosi tacne podatke vezane za klubove cije utakmice prenosi, lupa neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom, izasle su jednom sve njegove provale cini mi se u Avazu pa to je za plakat od smijeha!!!!Najbolje komentatore ima bht1!!!A o Vugdalicu bi se moglo pricati u ovoj drugoj temi provale komentatora, on je tu kralj tu je sigurno najaci :D !!!!! Cuj Vugdalic!!![/quot

Debil odvratni, pokvari utakmicu kad je gledaš,,,moraš stavit MUTE na TV-u.......

Konačno jedan normalan kommentar........
Nobody is smart....I'm Nobody....:D:D

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 jan 2009, 19:56

što se tiče glupog pričanja za vrijeme utakmice tu je najbolji marjan a kad vidimo provale onda su tu ubjedljivo najbolji ovi sa OBN-a
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 18 jan 2009, 00:10

Joj zao mi marjana , kako ce sad prenositi BundesLigu bez Vedada Ibisevica
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 jan 2009, 00:18

jbg care vedadu svi daju punu podršku za oporavak a marjan neće ostati bez bosanaca tu su salihović misimović džeko...itd
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 jan 2009, 00:43

bistrikboy je napisao/la:
obannon je napisao/la:Najbolji je Aleksandar Stojanovic(RTS)
Ona dvojica sa Eurosporta su luda skroz(mislim na euro sport, srpski), ne znam koji je u ostalim gradovima, ali kod mene je na kablovskoj u ponudi srpski eurosport 1 i 2 dok Sport kluba nemam pa ne pratim

Jos samo da se nadje b..ala pa da kaze da provociram
njih dvojica su beton fakat i marjan sa sportkluba,znam da su ova dva sa es za vrijeme kupa afrike se zezali na racun stadiona publike ma svega,posebno jedne sisate navijacice obale slonovace najbolji su 8-)
E stvarno, ova dvojica sa Eurosporta su nevidjeni likovi :mrgreen: . Je l' ima neko citate njihovih izvala?

Sasa Vugdalic je jedna velika debilcina. Stvarno ne mogu vjerovat da taj covjek moze biti komentator... Svaku tekmu izvali na desetine gluposti... Hadzic koji je solidan komentaor samo usuti ili se kiselo nasmije na gluposti koje ispaljuje Sasa.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 jan 2009, 18:53

Valencia je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
obannon je napisao/la:Najbolji je Aleksandar Stojanovic(RTS)
Ona dvojica sa Eurosporta su luda skroz(mislim na euro sport, srpski), ne znam koji je u ostalim gradovima, ali kod mene je na kablovskoj u ponudi srpski eurosport 1 i 2 dok Sport kluba nemam pa ne pratim

Jos samo da se nadje b..ala pa da kaze da provociram
njih dvojica su beton fakat i marjan sa sportkluba,znam da su ova dva sa es za vrijeme kupa afrike se zezali na racun stadiona publike ma svega,posebno jedne sisate navijacice obale slonovace najbolji su 8-)
E stvarno, ova dvojica sa Eurosporta su nevidjeni likovi :mrgreen: . Je l' ima neko citate njihovih izvala?

Sasa Vugdalic je jedna velika debilcina. Stvarno ne mogu vjerovat da taj covjek moze biti komentator... Svaku tekmu izvali na desetine gluposti... Hadzic koji je solidan komentaor samo usuti ili se kiselo nasmije na gluposti koje ispaljuje Sasa.
Meni je bas zato zanimljiv... Ismijem se dok gledam Seriu A, kao da gledam kakvu komediju :D
Al' ima raje, kao sto si ti, kojima ide na zivce...Samo ga ne shvatas ozbiljno, pa te i ne moze iznervirat. Ludjak :mrgreen:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 feb 2009, 23:45

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 feb 2009, 00:03

Upravu ste za onu dvojcu sa srpskog Eurosporta. Kad sam gledao prvenstvo Afrike prosle godine i igrali Obala Slonovace i Egipat, i oko 50. minute krenuo Drogba prema golu Egipta i sudija ga vrati, oni pogledaju snimak i vide nije bio opsajd niti je bio faul, i onda kazu sigurno je Drogba napravio korake pa ga vratio.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 19 feb 2009, 11:27

Marjan Mijajlović prelazi na Hayat TV
Imao je određenih problema sa čelnicima Sportkluba, kojima se nisu dopadali njegovi česti dolasci u BiH...
19.02.2009. 10:07

Harizmatični komentator TV kanala Sportklub Marjan Mijajlović, kako ekskluzivno saznajemo, raskinuo je ugovor s ovom televizijom i već početkom marta postat će član sportske redakcije Hayat TV.

Mijajlović je osvojio simpatije Bosanaca i Hercegovaca komentirajući utakmice njemačke Bundeslige na Sportklubu, u prvom redu Hofenhajma i Volfsburga, u kojima igraju Vedad Ibišević, Sejad Salihović, Edin Džeko i Zvjezdan Misimović.

Prema nezvaničnim informacijama, Marjan je imao određenih problema s kolegama i čelnicima Sportkluba, jer se njima nije dopadala njegova velika popularnost u BiH i česti dolasci u domovinu, posebno u Sarajevo i Tuzlu, gdje je i rođen prije 37 godina.

Oni su smatrali da Mijajlović pristrasno komentira bundesligaše duele Hofenhajma i Volfsburga te da pretjerano hvali dobre igre Ibiševića, Salihovića, Džeke i Misimovića. Zbog toga na programu Sportkluba u posljednje vrijeme nije bilo utakmica u kojima nastupaju bh. reprezentativci, a Marjan je komentirao neke ne toliko važne sportske događaje.

Za očekivati je da će njegov prelazak na Hayat TV biti odlično prihvaćen među bh. ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu, a možda se ostvare i želje mnogih Bosanaca i Hercegovaca da Marjan komentira utakmicu između nogometnih reprezentacija Belgije i BiH, za što je već pokrenuta inicijativa.

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 19 feb 2009, 11:53

marjan ubjedljivo najbolji komentator na ovim prostorima ni ovi sa obn-a nisu losi ni sa hayata, ali ubjedljivo najgori su sa bht-a onaj igor i zoran suko pa probise mozak samo pametuju i velicaju engleze sta god englezi liga prvaka englezi jbte englezi vise !!!!!
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 feb 2009, 12:06

kako će sada marjan izbaciti kerima priganicu (mislim da se tako zove) iz prvog plana za komentiranje utakmica :D :D

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 feb 2009, 12:13

zeljko vela je kralj, dobar je bio i onaj sa pinka sto je nekada prenosio talijansku ligu, ne znam kako se zove

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 19 feb 2009, 13:35

dobro je da Marjan dolazi na Hayat jer onog njihovog komentatora muka mi je slusat!
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 19 feb 2009, 14:41

I koje tekme će komentarisati Marjan ? Španska liga ?
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 19 feb 2009, 14:50

Da i sto je 90% sigurno da ce komentarisati tekmu Belgija - BiH posto tv hayat ima otkupljena prava za sve gostujuce utakmice nase repke ove kvalifikacije :D

DAKLE ONO STO SMO MASTALI OSTVARILO SE MARJAN CE PRENOSITI UTAKMICU BELGIJA - BiH JEDVA CEKAM :D :D

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 19 feb 2009, 14:55

Marijan dolazi na Hayat sto znaci da ce komentarisati utakmicu Belgija-BiH. :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.