Jeste.Batko je napisao/la:Jel ono Cimirot sinoć izgubio loptu kao zadnji čovjek kod gola Veleza?
Ali cekamo druga Head-a sa klipom, da nam to jos jednom docara
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jeste.Batko je napisao/la:Jel ono Cimirot sinoć izgubio loptu kao zadnji čovjek kod gola Veleza?
Slazem se.Interista je napisao/la:
Nisam se bio dobro izrazio za Tina mislio sam reci nasljednik na poziciji AMF ziv bio i vidio u slijedecim mecevima..
Gledao sam Vrancica dosta puta ove sezone odlican je u povlacenju kontre driblingu i podvaljivanju lopte defanziva je malo vise tanka sa Besicem bi se uklopio ovaj bi radio prljav posao a ovaj davao loptu dalje
GangstaX je napisao/la:Za 2014. godinu (dakle bez Arslanagića, Vrančića, Hrgote...):
Prvi tim: Begović-Mujdža, Šunjić, Bičakčić, Kolašinac-Lulić, Bešić, Medunjanin-Pjanić-Ibišević, Džeko
Drugi tim: Fejzić-Vršajević, Vranješ, Zukanović, Salihović-Štilić, Cimirot, Sušić-Prcić-Hajrović, Višća
Treći tim: Šehić-Stanić, Dupovac, Horić, Bunoza-Hadžić, Zolotić, Zahirović-Zakarić-Đurić, Hodžić
Mislim da je realno?
Jeste on izgubio loptu ali ona greska ide na dusu Dzemi Berberovicu koji loptu koja je dva puta pala na zemlju nije vratio nego glumio nesto i onda ukopo malog Cimirota.romeo je napisao/la:Jeste.Batko je napisao/la:Jel ono Cimirot sinoć izgubio loptu kao zadnji čovjek kod gola Veleza?
Ali cekamo druga Head-a sa klipom, da nam to jos jednom docara
Dobar je Zakarić, već dugo vremena igra konstantno, dobar i u Lokomotivi bio, te u Uefa Europe League kvalifikacijama i mladoj reprezentaciji.edinjo-bih je napisao/la:Domaći su nastavili redati prilike, ali je golman Viteza zaustavljao je Maihaljevića i Wagnera. U 37. minuti Zakarić je udvostručio vodstvo tima sa Pecare.
Svaka cast za klip...na upit za koju reprezentaciju ce igrati u buducnosti lik samo rece da je odigrao jedan mec za Svedsku, i to prije par mjeseci, nista vise...zar ne mislite da ovim ostavlja sansu da zaigra i za nas ako dobije poziv (tj ako dobije garanciju da ce dobiti poziv pa da sredi papire) ?Ajax je napisao/la:Samo ne znam zasto ovdje nije zelio da kaze da je Svedjanin i da zeli samo za njih da igra kao Ibrahimovic. Ocigledno momak nije otpisao Bosnu ili se ne osjeca skroz Svedjaninom. Mogao je glatko da kaze da je Bosanskih korjena ali da zeli da igra samo za Svedsku ali on to nije zelio da kaze ( 1.40 min ) i to dva puta zaredom nego je izbjegao odgovor kao igrao je jednu utakmicu za Svedsku. I na kraju intervjua kaze da nije zadovoljan sa 5 mjestom jer on hoce da bude prvak i osvoji ligu.Sabinho je napisao/la:
Naucio je D.Avdic eno ga u Heraclesu.Sretno njemu u njegovoj domovini, daleko mu kuca bila. Kad ga je Juka onako isprozivao, i njega i njegovog oca onda se tu vise nema sta reci.
[youtube][/youtube]
Ja se slažem s tobom, pogledaj ko je autor tih priloga, lokalni zenički uvlačiguz i imitacija novinara D. Kurbegović, ubjedljivo najlošiji među svim ovim koji dostavljaju priloge sportsport.babrazzo je napisao/la:@gangstax dobro sve to stoji ali svake sedmice izbacivat medju top vijestima izvjestaj o samo jednom igracu a ima nasih u Sloveniji koliko hoces, je malo sumnjivo (bez obzira bio kvalitetan ili ne)
Za Hajduk se ne bih baš složio s tobom, a za Fajića si u pravu, jedan od legitimnih kandidata za trećeg napadača. uvijek preko 10 golova u sezoni, hajd Travnik i Mura, al ipak Maribor je možda i najbolji klub trenutno bivše Jugoslavije, vrlo vjerovatno ulaze u grupnu fazu Lige Šampiona. Međutim, momka niko ne spominje, evo mislim da je ovo prvi put da se na forumu o njemu govori.sanlituncay je napisao/la:Mene samo zanima kako je moguće da se prate igrači propalog Hajduka,a npr Nusmir Fajić iz Maribora se nikako ne dovodi u vezu sa našom reprezentacijom,a igra u najboljem slovenskom klubu,klubu koji redovno igra Europu...

Head je napisao/la:“Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić
![]()
kad na kraju pozoveNerminovic je napisao/la:Head je napisao/la:“Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

1:32sanlituncay je napisao/la:kad na kraju pozoveNerminovic je napisao/la:Head je napisao/la:“Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I on nikad nije znao centrirat kad god je u repki bio
Head je napisao/la:“Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić
![]()
Trenutno korisnika/ca: rukometubih23 i 17 gostiju.