Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

romeo
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la romeo » 17 avg 2014, 22:10

Batko je napisao/la:Jel ono Cimirot sinoć izgubio loptu kao zadnji čovjek kod gola Veleza?
Jeste.

Ali cekamo druga Head-a sa klipom, da nam to jos jednom docara :mrgreen:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

VaVaVoom
Kontakt:

Post Postao/la VaVaVoom » 17 avg 2014, 22:11

Semir Štilić otkako je stigao u Wislu odigrao je 21. utakmicu, postigao 9 golova i ima 5 asistencija, i sto je vazno napomenuti, na svakoj je utakmici odigrao svih 90 minuta.
Arsenal Football Club

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 17 avg 2014, 22:15

Za 2014. godinu (dakle bez Arslanagića, Vrančića, Hrgote...):

Prvi tim: Begović-Mujdža, Šunjić, Bičakčić, Kolašinac-Lulić, Bešić, Medunjanin-Pjanić-Ibišević, Džeko
Drugi tim: Fejzić-Vršajević, Vranješ, Zukanović, Salihović-Štilić, Cimirot, Sušić-Prcić-Hajrović, Višća
Treći tim: Šehić-Stanić, Dupovac, Horić, Bunoza-Hadžić, Zolotić, Zahirović-Zakarić-Đurić, Hodžić

Mislim da je realno?
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 avg 2014, 22:23

Interista je napisao/la:
Nisam se bio dobro izrazio za Tina mislio sam reci nasljednik na poziciji AMF ziv bio i vidio u slijedecim mecevima..
Gledao sam Vrancica dosta puta ove sezone odlican je u povlacenju kontre driblingu i podvaljivanju lopte defanziva je malo vise tanka sa Besicem bi se uklopio ovaj bi radio prljav posao a ovaj davao loptu dalje
Slazem se.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 avg 2014, 22:33

GangstaX je napisao/la:Za 2014. godinu (dakle bez Arslanagića, Vrančića, Hrgote...):

Prvi tim: Begović-Mujdža, Šunjić, Bičakčić, Kolašinac-Lulić, Bešić, Medunjanin-Pjanić-Ibišević, Džeko
Drugi tim: Fejzić-Vršajević, Vranješ, Zukanović, Salihović-Štilić, Cimirot, Sušić-Prcić-Hajrović, Višća
Treći tim: Šehić-Stanić, Dupovac, Horić, Bunoza-Hadžić, Zolotić, Zahirović-Zakarić-Đurić, Hodžić

Mislim da je realno?
:clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 avg 2014, 22:34

romeo je napisao/la:
Batko je napisao/la:Jel ono Cimirot sinoć izgubio loptu kao zadnji čovjek kod gola Veleza?
Jeste.

Ali cekamo druga Head-a sa klipom, da nam to jos jednom docara :mrgreen:
Jeste on izgubio loptu ali ona greska ide na dusu Dzemi Berberovicu koji loptu koja je dva puta pala na zemlju nije vratio nego glumio nesto i onda ukopo malog Cimirota.

To ne amnestira Cimirota kao sukrivca ali on je jos mlad igrac pa mu ne treba zamjeriti. Nema tog igraca koji ne napravi gresku, a ovo je prva Gojkova kako igra za Sarajevo.
1946

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 17 avg 2014, 23:16

Zezam ja tebe malo, zbog klipova :)

Momak ima potencijala i treba ga gurati ;)
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 17 avg 2014, 23:19

Domaći su nastavili redati prilike, ali je golman Viteza zaustavljao je Maihaljevića i Wagnera. U 37. minuti Zakarić je udvostručio vodstvo tima sa Pecare.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 17 avg 2014, 23:26

edinjo-bih je napisao/la:Domaći su nastavili redati prilike, ali je golman Viteza zaustavljao je Maihaljevića i Wagnera. U 37. minuti Zakarić je udvostručio vodstvo tima sa Pecare.
Dobar je Zakarić, već dugo vremena igra konstantno, dobar i u Lokomotivi bio, te u Uefa Europe League kvalifikacijama i mladoj reprezentaciji.
Trenutno nije među neka 23 igrača za A reprezentaciju, ali za neki širi spisak (24-30) jeste.
Miske no. 1
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 avg 2014, 09:53

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Naucio je D.Avdic eno ga u Heraclesu. :thumbup: Sretno njemu u njegovoj domovini, daleko mu kuca bila. Kad ga je Juka onako isprozivao, i njega i njegovog oca onda se tu vise nema sta reci.
Samo ne znam zasto ovdje nije zelio da kaze da je Svedjanin i da zeli samo za njih da igra kao Ibrahimovic. Ocigledno momak nije otpisao Bosnu ili se ne osjeca skroz Svedjaninom. Mogao je glatko da kaze da je Bosanskih korjena ali da zeli da igra samo za Svedsku ali on to nije zelio da kaze ( 1.40 min ) i to dva puta zaredom nego je izbjegao odgovor kao igrao je jednu utakmicu za Svedsku. I na kraju intervjua kaze da nije zadovoljan sa 5 mjestom jer on hoce da bude prvak i osvoji ligu.

[youtube][/youtube]
Svaka cast za klip...na upit za koju reprezentaciju ce igrati u buducnosti lik samo rece da je odigrao jedan mec za Svedsku, i to prije par mjeseci, nista vise...zar ne mislite da ovim ostavlja sansu da zaigra i za nas ako dobije poziv (tj ako dobije garanciju da ce dobiti poziv pa da sredi papire) ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 18 avg 2014, 09:57

Ima još 13 dana roka da se odluči da potpiše za Hajduk i onda će kako Safet reče Poklepović u salonu Poljuda da mu ispriča BAJKE k'o za TINU,pa Sajo neće morati ni da ga gleda,a poziv će stići :D
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 18 avg 2014, 09:58

brazzo je napisao/la:@gangstax dobro sve to stoji ali svake sedmice izbacivat medju top vijestima izvjestaj o samo jednom igracu a ima nasih u Sloveniji koliko hoces, je malo sumnjivo (bez obzira bio kvalitetan ili ne)
Ja se slažem s tobom, pogledaj ko je autor tih priloga, lokalni zenički uvlačiguz i imitacija novinara D. Kurbegović, ubjedljivo najlošiji među svim ovim koji dostavljaju priloge sportsport.ba

Međutim, i dalje stoji sve što sam napisao za Horića.
Miske no. 1

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 18 avg 2014, 10:06

Mene samo zanima kako je moguće da se prate igrači propalog Hajduka,a npr Nusmir Fajić iz Maribora se nikako ne dovodi u vezu sa našom reprezentacijom,a igra u najboljem slovenskom klubu,klubu koji redovno igra Europu...
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 avg 2014, 10:07

Sad bih bio spreman pojesti sva gov-na koja sam izasr'o na racun njega kad bi zaigr'o za nas. :D
1946

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 18 avg 2014, 10:17

sanlituncay je napisao/la:Mene samo zanima kako je moguće da se prate igrači propalog Hajduka,a npr Nusmir Fajić iz Maribora se nikako ne dovodi u vezu sa našom reprezentacijom,a igra u najboljem slovenskom klubu,klubu koji redovno igra Europu...
Za Hajduk se ne bih baš složio s tobom, a za Fajića si u pravu, jedan od legitimnih kandidata za trećeg napadača. uvijek preko 10 golova u sezoni, hajd Travnik i Mura, al ipak Maribor je možda i najbolji klub trenutno bivše Jugoslavije, vrlo vjerovatno ulaze u grupnu fazu Lige Šampiona. Međutim, momka niko ne spominje, evo mislim da je ovo prvi put da se na forumu o njemu govori.
Miske no. 1

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 avg 2014, 10:37

“Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić

slika

:bih: :bih:
1946

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 avg 2014, 10:49

Head je napisao/la:“Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić

slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 18 avg 2014, 11:22

Nerminovic je napisao/la:
Head je napisao/la:“Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić

slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
kad na kraju pozove :rol: :rol: :rol: :rol: I on nikad nije znao centrirat kad god je u repki bio
slika

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 avg 2014, 11:49

sanlituncay je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:

slika

kad na kraju pozove :rol: :rol: :rol: :rol: I on nikad nije znao centrirat kad god je u repki bio
slika
1:32 :kafa:

Najbolji gol ikada.
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2014, 11:50

slika

:kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna, Maverick, Muumii i 25 gostiju.