NK GOŠK Gabela

Moderator/ica: GracanicaAA

BLUTUD
Kontakt:

Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la BLUTUD » 14 avg 2014, 14:23

LG97DM je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Koliko ocekujete gledalaca od onih 50 od prosle godine ? :D
Milijun.

Inače će biti jedinica k'o vikendica u nedjelju, ne opterećuj se ti gledateljima.
Milijun krvnih zrnaca.Kad si tako siguran u keca uloži koju marku pa možda i napraviš vikendicu.Prijatelju nogomet se igra zbog gledatelja ;)

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 14 avg 2014, 14:29

BLUTUD je napisao/la:Inače će biti jedinica k'o vikendica u nedjelju, ne opterećuj se ti gledateljima.
Milijun krvnih zrnaca.Kad si tako siguran u keca uloži koju marku pa možda i napraviš vikendicu.Prijatelju nogomet se igra zbog gledatelja ;)[/quote]

Nema u ponudi kladionice :lol:
Bit će 300-400 gledatelja najvjerovatnije, a mi ćemo pobjediti ja ti garantiram.
Nas na Podavali teško tko može regularno pobjediti.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 14 avg 2014, 20:17

LG97DM je napisao/la: Nema u ponudi kladionice :lol:
Bit će 300-400 gledatelja najvjerovatnije, a mi ćemo pobjediti ja ti garantiram.
Nas na Podavali teško tko može regularno pobjediti.
Kao prvo ja mislim da je rekord u Gabeli 400 gledatelja od toga 300 gostujuci :lol:
A kao drugo sto kazes ne moze vas regularno niko pobjedit,pa kako ce pobjedit kad vam neko dodje napadnete ga,kad dodjes u Gabelu nebi rekao da si otisao u drugu drzavu,ljudi u svlacionicama docekuju te automatskim puskama :D
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 15 avg 2014, 00:34

Bihac96 je napisao/la: Kao prvo ja mislim da je rekord u Gabeli 400 gledatelja od toga 300 gostujuci :lol:
A kao drugo sto kazes ne moze vas regularno niko pobjedit,pa kako ce pobjedit kad vam neko dodje napadnete ga,kad dodjes u Gabelu nebi rekao da si otisao u drugu drzavu,ljudi u svlacionicama docekuju te automatskim puskama :D
Bilo je u PL gledatelja :P
Jel bgti MI napadamo, ja mislim da je zadnji incident bio onaj s Velezom 2004.
MI smo lani protiv vas onda sudiju zaskočili nakon utakmice sigurno.

A to sto spominješ automatske puške u svlačionic shvatit cu kao zajebanciju,inače ako je tebi netko u Gabeli prijetio puškom zašto ne odes u policiju i prijaviti to?

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 15 avg 2014, 02:42

Za te puske se zajebavam :D Nemoj me shvatit pogresno ali prije utakmice u Gabeli kad dodje onaj vas predsjednik ili vlasnik kluba sta li je vec,kojem niko nista ne smije malo se sudije prepadnu i zbog toga je tesko odnijet bodove iz Gabele.Da me ne shvatis pogresno nije to samo kod vas,to je u mnogim klubovima i zbog toga je u BH ligama tesko odnijet bodove i sa jednog gostovanja.Sam primjer je premier liga prije par godina kad niko nije mogao odnijet bodove.Jedne sezone je Jedinstvo ispalo iz lige a na domacem terenu nisu imali poraza (ili smo imali jedan,ne sjecam se bas) sto je sam pokazatelj kakvo je stanje bilo.Sad se malo popravilo kako su neki mafijasi uhapseni i odmah se vidi napredak :)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 15 avg 2014, 02:57

Bihac96 je napisao/la:Jedne sezone je Jedinstvo ispalo iz lige a na domacem terenu nisu imali poraza
Nakon toga ljudi naplatili sve Jedinstvu, dan danas naplacuju. Kazu da je to karma, sve se vraca sve se placa :D

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 17 avg 2014, 18:54

Ocekujem izvjestaj ove velike pobjede :)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 avg 2014, 19:12

Rutinski. :kafa:
Hayley <3

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 17 avg 2014, 20:58

GOŠK Gabela 2-0 Bratstvo Gračanica

43' 1-0 zabio Malčić, asistirao Bošnjak iz slobodnjaka
79' 2-0 zabio Bošnjak, asistirao Popović

GOŠK: Sušac - Perić Mornar Rodin (od 53' Cvitković) Jelavić - Dodig Bošnjak Ereiz Dujaković (od 66' M. Rozić) - Malčić Popović (od 83' A. Rozić)

Prvo poluvrijeme:
U utakmicu obe ekipe ulaze oprezno, mada su domaći od početka dominirali terenom. Igrači Bratstva su u prvom poluvremenu igrali bunker čisti, odolijevali su napadima Lavova.
Većinom smo prijetili iz prekida jer su igrači Bratstva igrali dosta prljavo, ''mlatili'' su naše igrače većinom Bošnjaka i Malčića. U 43. minuti je tako Bošnjak ubacio s lijeve strane i pronašao Malčića na prvoj stativi koji matira nemoćnog Hamzabegovića. Uz gol, GOŠK je imao odličnih prilika preko Rodina, Dujakovića i Popovića koji je promašio 3 zicera.

Drugo poluvrijeme:
Bratstvo je gubilo i njihovi igrači više nisu odugovlačili igru nego su pomalo napadali iz kontri. Ali to im je bio dvosjekli mač, puno su se otvorili i to su naši igrači koristili. Opet je Popović u prilikama bio, a prepreke su mu bile prečka i Hamzabegović koji je po meni jedini bio dobar od gostujućih igrača. U 79. minuti Bošnjak kombinira s Popovićem koji na sebe navlači 2 igrača te daje povratnu Boletu koji sa postiže gol 16 metara odmjerenim udarcem po prečku.
U zadnjih 10 minuta Bratstvo se skroz otvorilo, imali su dvije dobre prilike, ali su bili neprecizni. Dok su Gabeljani rutinski privodili meč kraju.

Sve u svemu zadovoljan sam igrom GOŠK-a, ovo već nešto obećava. Svi su dobro odigrali i dali maximum. Kroz idući tjedan izlazi snimak, pa ćete sve vidjeti. Sudac nije bio loš, ali je na obe strane nekad bzvz svirao faulove.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 17 avg 2014, 22:08

Cestitke na zasluzenoj pobjedi , vidimo se u proljece :cool:

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 17 avg 2014, 22:26

ALBOX je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi , vidimo se u proljece :cool:
Hvala.
Ah tko živ, tko mrtav do tada.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 18 avg 2014, 02:09

Postovao sam vas kao ekipu ali nakon ovih komentara Mladena i ostalih seljacina ne mogu vas organski podnijeti. Onako se ne ponasaju sportisti i nista lijepo vam ne mogu pozeljeti. Mladen bio i ostao seljacina. Sram neka ih bude !

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 18 avg 2014, 09:55

tropic je napisao/la:Postovao sam vas kao ekipu ali nakon ovih komentara Mladena i ostalih seljacina ne mogu vas organski podnijeti. Onako se ne ponasaju sportisti i nista lijepo vam ne mogu pozeljeti. Mladen bio i ostao seljacina. Sram neka ih bude !
Kakvih komentara kolega?
Ti mrzi Mladena, ali Gošk kao Nogometni klub ne bi trebao. Jer igrači prolaze, klub ostaje.Neće kod nas vječno biti Mladen, Želja, Bole itd.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 18 avg 2014, 14:49

Imas na nasoj zvanicnoj i na stranici prve lige fbih. Ne mrzim Gosk ali vas kao klub i sramote svojim komentarima :)

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 18 avg 2014, 15:13

tropic je napisao/la:Imas na nasoj zvanicnoj i na stranici prve lige fbih. Ne mrzim Gosk ali vas kao klub i sramote svojim komentarima :)
Stranica Prve lige FBiH namjerno provocira objavljujuci slike s njihovih fb profila i instagrama.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 21 avg 2014, 18:38

Juniori GOŠK-a preko Zrinjskog do finala kupa HNŽ-a

kakva premijer liga za kadete i juniore :facepalm:

inače ovi juniori zrinjskog redovno kantaju ekipe poput travnika, drine, mladosti, slavije ... gošk i branitelj svake godine su u vrhu omladinske lige jug, bratstvo i jedinstvo u ostalim omladinskim ligama, zar ne bi bilo logicnije da se njih ubaci u premier omladinsku ligu a izbaci par navedenih gore

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 avg 2014, 18:48

hifans je napisao/la:Juniori GOŠK-a preko Zrinjskog do finala kupa HNŽ-a

kakva premijer liga za kadete i juniore :facepalm:

inače ovi juniori zrinjskog redovno kantaju ekipe poput travnika, drine, mladosti, slavije ... gošk i branitelj svake godine su u vrhu omladinske lige jug, bratstvo i jedinstvo u ostalim omladinskim ligama, zar ne bi bilo logicnije da se njih ubaci u premier omladinsku ligu a izbaci par navedenih gore
To je do idiotskog formata i kopiranja seniorske Premijer lige... prije par godina Kozara najbolja, a ispada iz lige jer su seniori ispali. :rol:

Trebalo bi to u dvije-tri regionalne skupine sa završnicom. Bili bi manji troškovi, a kvalitetniji omladinski pogoni bi imali šansu igrati protiv najjačih.
Hayley <3

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 21 avg 2014, 20:51

Imamo mi fin omladinski pogon, u kojem je najmanje onih iz Gabele.
Ima ih od svukud: Gabela Polje, Metković, Čapljina, Dbr
ave, Šuškovo i Bobanovo naselje, Visici, Celjevo...

Slažem se u potpunosti sa bbblivno.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 24 avg 2014, 01:54

Hajde budi mangup pa nakon ovog rezultata u Orasju ponovo napisi da od takmicenja ne pravite pijacu i da igrate fer i posteno?
Treba vas bola mlatit' na svakom koraku i gdje god da dodjete. Upropastavate ionako jadno takmicenje.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 24 avg 2014, 02:27

Zoom088 je napisao/la:Hajde budi mangup pa nakon ovog rezultata u Orasju ponovo napisi da od takmicenja ne pravite pijacu i da igrate fer i posteno?
Treba vas bola mlatit' na svakom koraku i gdje god da dodjete. Upropastavate ionako jadno takmicenje.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Eh kad je Zoom ovo rekao, onda znaš koliko je sati :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.