Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Koliko ja znam on je ovo ljeto potpisao vec za nekog.Samo se ne mogu sjetit imena kluba...
na transfermakrtu stoji da je još uvjek u onom turskom klubu u kojem je bio prošle godine,ali me čudi kako to da nije na pripremama nego je na Poljudu,obično već sve amaterske ekipe imaju pripreme a ne profesionalneSiamoNoi je napisao/la:Koliko ja znam on je ovo ljeto potpisao vec za nekog.Samo se ne mogu sjetit imena kluba...
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Pa sta je njemu avionom od Turske do Splita? Jos ako imaju slobodan dan, nije problem doc pogledat utakmicu. Dodje Rakitic u Zepce u pola sezone 

Nebiš reko da je imo slobodan dan ili tako,pošto kolko znam viđaju ga svako malo u Splitu,a toliko slobodnih dana nemaju sigurnoSignore je napisao/la:Pa sta je njemu avionom od Turske do Splita? Jos ako imaju slobodan dan, nije problem doc pogledat utakmicu. Dodje Rakitic u Zepce u pola sezone

!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Ako Sušić ode Ibričić dolazi to je bit ove priče

HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
Nije me bilo tri tjedna doma, vratih se, vidjeh rezultate, a Hajduk u tri tekme utrpao 14 golova i prošao u 4. pretkolo
Ludnica 
Kako sam vidio, raspored je sljedeći:
u srijedu protiv Donjecka u Kijevu, u nedelju protiv mrskog mi Osijeka (eh, da ih hoćemo nakantati sa jedno sedmicom samo zbog prošle godine
), onda četvrtak na Poljudu Donjeck i u nedelju agregat...ma da je nekako izvuci minimalan poraz protiv Donjecka sa danim golom ili u nekom divnom čudu remi, to bi bila fantazija.
Inače, Hajduk i Dnjipro su već igrali davnih davnih dana dok je Hajduk još bio Hajduk. u Sezoni 1985/86, u 1/8 finala Kupa Uefe smo ih pobijedili. U ukrajini je bilo 1:0 za bijele, na Poljudu 2:0 (Gudelj oba gola dao).
Eh, lijepa povijest i prošla vremena....
p.s. Sušić i Vršajević će sigurno otići, nisu džaba došli Mezga iz maribora i onaj Ganac, il Nigerijaca, šta li je već... ne znam jesu li avdiji papiri gotovi, ali on je već zakaparen, za ssušića je isto pitanje samo dana...

u srijedu protiv Donjecka u Kijevu, u nedelju protiv mrskog mi Osijeka (eh, da ih hoćemo nakantati sa jedno sedmicom samo zbog prošle godine

Inače, Hajduk i Dnjipro su već igrali davnih davnih dana dok je Hajduk još bio Hajduk. u Sezoni 1985/86, u 1/8 finala Kupa Uefe smo ih pobijedili. U ukrajini je bilo 1:0 za bijele, na Poljudu 2:0 (Gudelj oba gola dao).
p.s. Sušić i Vršajević će sigurno otići, nisu džaba došli Mezga iz maribora i onaj Ganac, il Nigerijaca, šta li je već... ne znam jesu li avdiji papiri gotovi, ali on je već zakaparen, za ssušića je isto pitanje samo dana...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Protiv Osijeka nece igrat Maloča radi kartona vjerovatno umjesto njega igra Nižić.Što se tiče utakmice protiv Dnjipra ma prolaz osiguravamo vec u Ukrajini.Dnjipru neigra Konopljanka i Mateus dva glavna igrača,a uzdam se polamo i u druga Putina i ova nasa 3 gerilca gore.Zamisli da Putin posalje vojsku u Ukrajinu pa mi automacki prolazimo ( ali nedo Bog nek gore ono sranje sto prije zavrsi dosta je rata bilo ) agregat gazimo 3-0 na prepunom Poljududubrava je napisao/la:Nije me bilo tri tjedna doma, vratih se, vidjeh rezultate, a Hajduk u tri tekme utrpao 14 golova i prošao u 4. pretkoloLudnica
u srijedu protiv Donjecka u Kijevu, u nedelju protiv mrskog mi Osijeka (eh, da ih hoćemo nakantati sa jedno sedmicom samo zbog prošle godine), onda četvrtak na Poljudu Donjeck i u nedelju agregat...ma da je nekako izvuci minimalan poraz protiv Donjecka sa danim golom ili u nekom divnom čudu remi, to bi bila fantazija.

HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
Protiv Osijeke nam je potrebna pobjeda,i još pogotovo ako izvučemo X gore,pošto Osijek nisu već ne znam kolko dobili u Osijeku
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Pa dubrava gdje si ti bio da se nisi mogao niti oko rezultata informirat?! 

od 6 komada,3 gola sudac poklonio,ali vidim o tome niti riječi 

Jbg cudno,nije se lako naviknuti da nakon toliko godina kradje sudac svira za nasSeaman je napisao/la:od 6 komada,3 gola sudac poklonio,ali vidim o tome niti riječi

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
krajnje je vrijeme da se istupi iz lige nakon svih tih velikih krađa 

Pa razmisljalo se o tome,ali mislim da nema potrebe,Hajduk ce tu biti vjecno,go.vna iz saveza ce brzo otici...Seaman je napisao/la:krajnje je vrijeme da se istupi iz lige nakon svih tih velikih krađa
HRHB
HRHB
Mucki provokatoru,ovo je presveta tema da bi smio postat ovdje s takvim avatarom!!
HŽV!!!
1950!!!
HŽV!!!
1950!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Po Europi se malo odmarao. Al kako neam moderni mobitel ni pristup na net, nisam ni mogao znati sve i da sam htio.SiamoNoi je napisao/la:Pa dubrava gdje si ti bio da se nisi mogao niti oko rezultata informirat?!
Doduše, imali su prijatelji, ali sam ih fino zamolio da ne koristimo net dok smo na godisnjem

Jel se prekrstiš kad ulaziš na ovu svetu temu?MikiHJ je napisao/la:Mucki provokatoru,ovo je presveta tema da bi smio postat ovdje s takvim avatarom!!
HŽV!!!
1950!!!
Ajde, smiri se, ohladi malo.
Čitam malo izjave Tudora i igrača pred Dnjipar, meni više izgleda da Bijeli podcjenjuju (ustvari, ne shvaćaju ih ozbiljno koliko bi trebalo) Ukrajince nego obrnuto. Hajduk je uvijek imao problem što lako i brzo zna poletiti, a onda zna uslijediti otrježnjenje...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- alan_kardec
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:Čitam malo izjave Tudora i igrača pred Dnjipar, meni više izgleda da Bijeli podcjenjuju (ustvari, ne shvaćaju ih ozbiljno koliko bi trebalo) Ukrajince nego obrnuto. Hajduk je uvijek imao problem što lako i brzo zna poletiti, a onda zna uslijediti otrježnjenje...
Nije to problem samo Hajduka već velike većine ekipa I sportista sa ex-yu prostora (dobro ajde bez Slovenaca). Mentalitet.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Na koje tocno izjave mislis? Tudor tek danas u Kijevu ima pressicu o Dnjipru.dubrava je napisao/la:Čitam malo izjave Tudora i igrača pred Dnjipar, meni više izgleda da Bijeli podcjenjuju (ustvari, ne shvaćaju ih ozbiljno koliko bi trebalo) Ukrajince nego obrnuto.
Ako mislis na ovaj clanak u kojem najavljuju da Tudor vec u Kijevu zeli osigurati prolaz http://sportske.jutarnji.hr/bunker-nije ... -/1213978/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu se radi o bezvezarijama kvazinovinara i njegovim glupostima koje nemaju nikakve veze s izjavama Tudora ili igraca.
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo
-
- Kontakt:
Sinoc je na igralistu u Vukovarskoj odigrano polufinale Torcida Kupa. Skupilo se cak 4 000 gledatelja. Toliko ih nema na vecini prvoligaskih stadiona. U finale koje ce se odrzati u petak plasirali su se proslogodisnji finalisti, Torcida Razine i Torcida Mertojak. U polufinalu je igrala i jedna ekipa iz BiH. Pod imenom Eco selo Grabovica nastupali su malonogometasi iz Livna. Nazalost sinoc su izgubili od Mertojaka nakon losijeg izvodjenja penala. Nadam se da ce barem osvojiti trece mjesto. U petak ce Torcida uoci finala dodijeliti nagradu Hajducko srce za najborbenijeg igraca u protekloj sezoni. Moj favorit je Mario Pasalic.
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo
Ne nego,se ovdje dolazi provocirat nega otvore sebi temu za provociranje pa neka se tamo provociraju
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Hajduk stigao u Kijev,poslijepodne trening na Olimpijskom stadionu,Torcidi 1400 ulaznica

HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.