Potpisujem od rijeci do rijeci, šteta za bodove jeste al svi će kiksati. Mislim da iz kola u kolo sve ovo bolje izgleda, momci rade daju sve od sebe na treninzima mislim da su aktivniji na treningu 50% više nego prošle godine ako ne i više. I nemojmo opterecavati ni igrače ni sebe titulom, budimo zadovoljni evropom ove sezone i tako postavimo stvari u svojim glavama i opustenije i ljepše ćemo gledati Želju.super je napisao/la:moje misljenje je da imamo strasno dobru ekipu,recimo ovog malog basu desno staviti iza njega stanu ili memiju,lijevo kvesic i nuspahic znaci dobijamo na brzini u odnosu na proslu sezonu 40%,jos varea i baja da prorade ne trebamo se brinuti za igru,jamak dobar(sadikovica ocekujem jos malo jace u duelima),tomic od derbija kao da je ograjisao,jedino sto me iskreno brine su stoperi al nadam se da ce biti uigraniji iz kola u kolo,najvece moje razocarenje je antolovic iskreno pustio bih ga jos protiv zrinjskog i tu ako kiksa lagano ga stavio na klupu...iskreno meni se svidja kako igramo,moze bolje al se iskreno nadam da cemo svi kolektivno podrzati adzema i momke jer trenutno boljih nemamo,sjetite se 2001-02 kada se centriranje preko sjevera nagradjivalo aplauzom,mislim da bi to podrzavanje momaka 90 minuta i kada grijese bio veliki podstrijek za njih...javim vam za svraku cim saznam..pozz
Postano kroz Forum SportSport.ba app.