FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrRiccoli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 18 avg 2014, 02:12

super je napisao/la:moje misljenje je da imamo strasno dobru ekipu,recimo ovog malog basu desno staviti iza njega stanu ili memiju,lijevo kvesic i nuspahic znaci dobijamo na brzini u odnosu na proslu sezonu 40%,jos varea i baja da prorade ne trebamo se brinuti za igru,jamak dobar(sadikovica ocekujem jos malo jace u duelima),tomic od derbija kao da je ograjisao,jedino sto me iskreno brine su stoperi al nadam se da ce biti uigraniji iz kola u kolo,najvece moje razocarenje je antolovic iskreno pustio bih ga jos protiv zrinjskog i tu ako kiksa lagano ga stavio na klupu...iskreno meni se svidja kako igramo,moze bolje al se iskreno nadam da cemo svi kolektivno podrzati adzema i momke jer trenutno boljih nemamo,sjetite se 2001-02 kada se centriranje preko sjevera nagradjivalo aplauzom,mislim da bi to podrzavanje momaka 90 minuta i kada grijese bio veliki podstrijek za njih...javim vam za svraku cim saznam..pozz
Potpisujem od rijeci do rijeci, šteta za bodove jeste al svi će kiksati. Mislim da iz kola u kolo sve ovo bolje izgleda, momci rade daju sve od sebe na treninzima mislim da su aktivniji na treningu 50% više nego prošle godine ako ne i više. I nemojmo opterecavati ni igrače ni sebe titulom, budimo zadovoljni evropom ove sezone i tako postavimo stvari u svojim glavama i opustenije i ljepše ćemo gledati Želju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 avg 2014, 08:44

Zeljo igra odlicno, to je najvaznije, treba imati srece, al' tek je trece kolo, doci ce.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 avg 2014, 08:52

Uh kakav dar mar napravi Basa jucer... ja one poteze nisam vidio u nasoj ligi par godina vec. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 avg 2014, 08:52

odlično je teška riječ, ali je daleko od lošeg i ovoga kako pričaju ovi dežurni pesimisti.

mene lično najviše razočaravaju ovi što su trebali biti iskusni nosioci igre, mi trpimo njih, a ne mladiće, mladići su nam donijeli i ovo bodova što smo uzeli.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 18 avg 2014, 08:55

ChWilla je napisao/la:odlično je teška riječ, ali je daleko od lošeg i ovoga kako pričaju ovi dežurni pesimisti.

mene lično najviše razočaravaju ovi što su trebali biti iskusni nosioci igre, mi trpimo njih, a ne mladiće, mladići su nam donijeli i ovo bodova što smo uzeli.
Jako dobro Zeljo igra, ono jucer nije mjerilo bez publike i onaj teren-krticnjak, vazno je da se ekipa dize i ide naprijed, tako se dize forma, sve vise vjerujem u ovu ekipu, samo da svi budu zdravi.
Zeljo je za ovu ligu najbolji i kad je najteze.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 avg 2014, 08:57

Polahko sve ce to doci na svoje :thumbup:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 avg 2014, 08:58

storm_raider je napisao/la:Uh kakav dar mar napravi Basa jucer... ja one poteze nisam vidio u nasoj ligi par godina vec. :mrgreen:
on ako ne počne protiv zrinjskog, e tad treba opravdano biti ljut na struku.

ne zanima me ko je naše dijete, ko se treba prodati, ko se treba "vaditi", moraju igrati najbolji u tom trenutku. to je jedino pravilno i ispravno.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 18 avg 2014, 09:08

Ljudi tek je 3 kolo mi uvijek slabo krenemo tako da :D
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 avg 2014, 09:11

zeljeznicar1 je napisao/la:Ljudi tek je 3 kolo mi uvijek slabo krenemo tako da :D
Mi uvijek na pocetku damo protivnicima malo prednosti da se nafuraju :D
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 18 avg 2014, 09:18

Stvarno nisu mi pojedini jasni.Tri su kola odigrana,od cega smo dvije u gostima odigrali, a imamo sasvim solidnih 5 bodova. sjetite se proslih sezona, kad si imao ekipu koja vrijedi ( po transfermarketu) 5 ili 6 miliona, pa smo opet lose kretal u rezultatskom smislu, a ne sad kada imamo duplo jeftiniju ekipu i puno mladjih momaka. Volio bih da adzem poradi malo na zavrsnici s Tomom jer u ovoj formaciji vrlo cesto se desi da on ide 1 na 1 sa golmanom, to mora iskoristavat. Helem nejse, mislim da ce "pravog" Zelju raja moci da vidi nakon reprezentativne pauze..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 avg 2014, 09:25

Aaa pa ne mogu da vjerujem sta su Jamak i Bajić fulili :facepalm: Samo mi nekako sumnjivo ovo sto ovaj sa linije izbaci :hmmmmm:
[youtube][/youtube]

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 avg 2014, 10:11

Na onom grbavom terenu se ne bi ni Ronaldo dokazao (provjereno u Zenici) :mrgreen: , tako da okrivljavati Jamaka i Bajića za one promašaje nema smisla. Lopta skače k'o žabica. Kladim se u šta god treba, da bi ih na normalnom terenu riješili s 3 gola u mreži. Sad će neko reć', pa i njima je bio loš. Jeste, ali ekipi koja napucava loptu i pokušava nešto iz kontre, daleko više ide u prilog ovakav teren, nego ekipi koja gradi igru, pokušava nešto s pasovima, ubačajima sa strane... Ja sam iskreno zadovoljan svime osim rezultata. Treba strpljenja, nadoći će i golovi.

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 18 avg 2014, 10:28

corleone87 je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Ljudi tek je 3 kolo mi uvijek slabo krenemo tako da :D
Mi uvijek na pocetku damo protivnicima malo prednosti da se nafuraju :D
Jeste ali od 3 kola vi ste igrali sve 3 u Sarajevu ili pred svojim navijačima ili bez navijača (svejedno) gostovanja Slaviji i Olimpicu nisu gostovanja u našem slučaju i pobjeda protiv Olimpica u prvom kolu je odrađena za 10 minuta.
Sad je Zrinjski na redu pa polako.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 18 avg 2014, 10:47

Dnevni avaz 18.08.2014
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 18 avg 2014, 11:04

bajic i tomic po ocjenam najbolji..

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 18 avg 2014, 11:06

Kod nas u drzavi vlada totalna demoktarija, pa je zato moguce reci svoje i svakakvo misljenje, i tu ne mozes nista, ali postoje neki ljudi kojima bi zbog kojekakvih komentara trebalo zabraniti da ovaj forum mogu i citati, a kamoli da nesto uz to i napisu. Pojedincima niko ne valja, sve bi da mijenjaju iz korijena, sve bi vjesali pred stadionom za upozorenje drugima. Adzem, Colic, Antolovic, Amar, Uprava, navijaci, taktika, sistem, nije valjda da ama bas niko ne valja... I kad pojedinac da neko drugacije misljenje, automatski je "donji"... Ako vec pisemo, hajde da to radimo sa argumentima, a ne tek tako, grlom u jagode. Pa jos kad se na to natovare i ovi sa Zubanpolja, ludnica... Moramo malo spustiti loptu, poceli smo da pucamo na visoko. Receno nam je koji je plan Uprave, i ono malo ljudi sto u njoj odlucuje, pa je logicno da se po tome i mi navijaci postavimo. Niko nece skinuti gace i naguziti se, pa da mi dodjemo i odradimo posao. Jutros sam pio kafu, do mene Verea u kaficu, i treba cuti informacije iz prve ruke, i o terenu, i o uslovima, i o svemu ostalom sto je juce bilo na utakmici... Najlakse je sve smijeniti, i ici sa politikom JA BI TO BOLJE. Polako, stvaramo novi tim, nece nista preko noci.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 18 avg 2014, 11:09

20 puta sam od jucer pogledao prodor malog base,mali je nevjerovatan,jedva cekam vidjeti njega i nuspahica da pocnu tekmu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 18 avg 2014, 11:22

zeljovolim je napisao/la:bajic i tomic po ocjenam najbolji..

Tomić nije zaslužio da bude ocjenjen,toliko je dobar,vakat mu je za hoklice :!:
Einigkeit und Recht und Freiheit

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 18 avg 2014, 11:24

domorocki je napisao/la:
zeljovolim je napisao/la:bajic i tomic po ocjenam najbolji..

Tomić nije zaslužio da bude ocjenjen,toliko je dobar,vakat mu je za hoklice :!:
Stidi se... Nisi ni gledao tekmu i tu nesto pametujes.

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 18 avg 2014, 11:38

Ima li gdje snimak cijele utakmice?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.