EXIT je napisao/la:Neznam sto meni brate repliciras, i sam to naglasavam i govorim da nam je potreban manji stadion koji bi bio ekonomski isplativ, te zadovoljavao kriterije fife. Vrsena su ispitivanja marketa zna se sta je isplativo i sta moras imati. Nisu ovi kriteriji daba postreni. Nas investitor nece ulagati u nesto sto nije nase, poznato je to meni dobro. U nesto nase tj. svoje je spreman da ulozi.nukleusmember je napisao/la:buraz,mislish da ja ne bi volio da u gruntu imamo stadion ala san siro 1/1,al" to se jednostavno ne isplati u ovoj kokuznoj drzhavi,niko pa ni amidza neche bacati pare tek tako,vjeruj mi,ulagache se samo u ono shto se isplati a takav projekat jednostavno ne bi bio isplativ,stadion bi se mor"o puniti svake sedmice,a i tu bi isplativost bila upitnaEXIT je napisao/la:Netrebaju nama nista komsije, oni sami mi sami, svak ima svoje probleme.
Mi imamo glavnu i najtezu stvar za naci, covjeka koji je spreman za investirati. Ne vidim poentu u saradnji sa njima?
P.S. Onaj stadion u grckoj od 9000-10000 je kostao oko 13 mil eura i zadovoljava sve kriterije uefe za grupna takmicenja.
Nesto kad ga gledam, fino bi legao u nasem kampu![]()
Mi kad napunimo manji stadion protiv drine, obarske itd. mozemo pricati o vecim stadionima. Do tad se samo fokusirati na sebe i na ono sto je tvoje.
ma ne repliciram buraz nego samo diskutujem, jednostavno stadion kapiceteta 15 ili 20 milja ne bi bio isplativ kada bi mi sami ushli u tu investiciju,a bojim se ustvari siguran sam ni nikom drugom(opština,kanton,federacija drzhava) sem skretnichara koji imaju tu kritichnu masu navijacha kao i mi,bussines je surov jaro
posebno u ovim kokuznim uslovima,i mi i oni bi imali vishestruku korist,mislim da bi samo zajedno tu vrstu projekta mogli izgurat",nikako drukchije bojim se
VVVBK
VVVBK
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 18 avg 2014, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoMahala
- Kontakt:
Kad je pocela emisija ?simon je napisao/la:Pregled 3 kola na BHT gost Dzenan Uscuplic.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja bih stadion od 15k kapaciteta uz mogucnost prosirenja, al otom potom
Upravo!!BordoMahala je napisao/la:Kad je pocela emisija ?simon je napisao/la:Pregled 3 kola na BHT gost Dzenan Uscuplic.
Sta vam je ljudi ba. Polako.
Imamo mi barem 3-4 prioriteta prije stadiona i te, za sada, nerealne price.
Imamo mi barem 3-4 prioriteta prije stadiona i te, za sada, nerealne price.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Klub se još ubijek stabilizuje, možda budžet raste ali nije ni blizu kupovine zrmljista za stadiona da ne pričamo o gradnji.
Mislim da je prije nekih 4-5 mjeseci predstavljen projekat rekonstrukcije Koševa gdje bi se krenulo od istočne tribine(koja bi se rušila) i prostorija i sadržaja ispd nje čini mi se da bi bila natkrivena.
Al ptije svega stabilizacija kluba i da se dugovi vrate, i dq prodmo par igraca a da prezivimo bez niih i stvorimo nove. Da akademija zazivi u potpunosti i taj trening centar.
Mislim da je prije nekih 4-5 mjeseci predstavljen projekat rekonstrukcije Koševa gdje bi se krenulo od istočne tribine(koja bi se rušila) i prostorija i sadržaja ispd nje čini mi se da bi bila natkrivena.
Al ptije svega stabilizacija kluba i da se dugovi vrate, i dq prodmo par igraca a da prezivimo bez niih i stvorimo nove. Da akademija zazivi u potpunosti i taj trening centar.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- BordoMahala
- Kontakt:
Dzenan Uscuplic zvani "pa jeste iskreno" i "maximalno" 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Dzenan ZNACI UscuplicBordoMahala je napisao/la:Dzenan Uscuplic zvani "pa jeste iskreno" i "maximalno"

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Dzenan je za Amawa profesor sto se tice pricanja pred kamerama 

Znaći da je stručnjak treba mu odati priznanje, ali da ne zna progovoriti isto tako.staragarda je napisao/la:Dzenan ZNACI UscuplicBordoMahala je napisao/la:Dzenan Uscuplic zvani "pa jeste iskreno" i "maximalno"![]()
...jos malo,malo pa nos pocne copat
Znaći Bože!!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Iskreno njega opali prevelika trema na kad je na tv-u pa onda iskreno i ne moze da se izrazi na pravi nacin, mora malo vjezbati i opustiti se inace ce iskreno ostati slijep trljajuci ono okomravojed je napisao/la:Dzenan je za Amawa profesor sto se tice pricanja pred kamerama

PS. Osmo gigant, zagrcno se covjek, samo sto suzu nije pustio

Pyro is not a crime !
- egocentrik
- Kontakt:
Nije nova, pjevali smo je u Atini i BLHead je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
Što bi dodatni pravio kada već imaš Koševo kojeg bi mogli koristiti samo za Evropske tekme?bordobijeli je napisao/la:a sta mislite jedan od 12 hiljada za nase prvenstvo a jedan za evropu da pravimo od 30 hiljada

Zaista bih volio od srca da ovaj grad dobije dva dobra stadiona i nama i Zelji ali iskerno. Nama nekih 20000 bi bilo idealno. Negdje na Mariji Dvoru. Jer bez stadiona smo mi zadnja rupa na sviralu i nemamo se cemu nadati jer i da dobijemo Borusiju 5:0 na Kosevu tamo cemo izgubit 6:0 jer ne mozemo ici u Evropu sa ovakvim stadionima. Mi smo glavni grad i treba da budemo glavni u svemu. Mnogo smo jaki ove sezone i siguran sam da cemo sledece biti jos jaci i da cemo 99% igrati EL, a mozda sa srecom i LP....Sledece kolo pobjeda i da pobjegnemo rivalima. Protiv Borusija aBd 3:1 

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dzenan Iskreno Uscuplic je gigant. Sefe nas samo ovako nastavi!!!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
+1 podrška šefu na ranom Sabahu!!! SAMO GAZI ŠEFE!!!Sarajlijc@ je napisao/la:Dzenan Iskreno Uscuplic je gigant. Sefe nas samo ovako nastavi!!!![]()
-
- Kontakt:
Pozdrav Bordo Begovima...prođe hefta..!!
I svako jutro kad se probudim uvijek na tebe prvo pomislim, jer ti si meni u zivotu sve, ja ne mogu bez tebe !!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Nekako me vuce na to da ce Dzeno postaviti samo malo defanzivniju taktiku jer se sa svabama ne mozemo upustati u nekakvo trcanje. U tome su najbolji na svijetu i bilo bi suludo ici njima na ruku. Po meni (ali nece biti tako 100%) Dzemo mora ostati na klupi isto ko i Bilbija pa onda tokom tekme (nesto slicno ko u Atini) mijenjati...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Ferroviere1987, Fouzi1, Google Adsense [Bot], iliyaa8, Jet2Holiday, Lavcina, mire971, Toxin, Vanja8 i 65 gostiju.